Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

TOP 8 all inclusive szálloda őszi pihenéshez

2 perces olvasási idő

Sokan az all inclusive pihenést külföldhöz kötik, azonban Magyarországon belül is több olyan szálloda található, ahol tejben-vajban fürösztenek benneteket a pihenés alkalmával. Kényeztető wellness, mennyei falatok, számtalan programlehetőség is az ajánlatok részét képezik, így belföldön is élvezhetitek az összes, prémium szolgáltatást. Lássuk, melyik az a TOP 8 all inclusive szálloda, amely még az őszi hajtás előtt feltöltődést nyújt, akár párosban, akár a nagy családdal utaztok!

Belenus Thermalhotel Zalakaros ***+superior

Fehér homokos plázs, baldachinos pihenőszékek, pálmafák – ez a csodavilág tényleg Magyarországon található! A Belenus Thermalhotel Zalakaroson várja a pihenni vágyókat all inclusive ellátással egész évben, így egy nyár végi pihenéshez is tökéletes helyszínt nyújthat. Az élménygazdag kikapcsolódáshoz hozzájárul a nemrég felújított wellness-részleg, ahol gőzbarlanggal, finn szaunával, fűtött pihenő – és kneip padokkal, valamint trópusi élményzuhannyal járulnak hozzá a felejthetetlen nyaraláshoz.

Az all inclusive szolgáltatáson belül a reggelihez kérésre biztosítanak gluténmentes pékárút. Ha az ebédnél és vacsoránál nem találtok olyan fogást, ami belefér a diétátokba, vagy esetleg különleges ételallergiával rendelkeztek, akkor térítés ellenében érkezéskor egyeztethettek a szálloda séfjével az ellátásról. Vár benneteket Zalakaros meseszép hotelje egy emlékezetes, all inclusive nyaralásra!

Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula ****

Töltődjetek fel a víz erejével Gyulán a Hunguest Hotel Erkel Dürerben és töltsétek el a nyár utolsó pillanatait kellemes hangulatban. A finom falatok mellett a Gyulai várfürdő kényeztetését, valamint a körülötte elhelyezkedő kétszáz éves park nyugtató hatását is élvezhetitek, ha ide látogattok. 

A magyar specialitások mellett helyi különlegességekkel és a nemzetközi konyha ízeivel is találkozhattok, és a konyhafőnök ajánlatában szerepelnek a tájegységre jellemző fogások és vegetáriánus ételek. A speciális étrendet tartó vendégek is megtalálhatják a számításaikat a kínálatban, azonban ehhez előzetes egyeztetés szükséges a foglalás alkalmával. A szálloda területén található kávézóban a magyar borvidék nedűivel is találkozhattok, így Gyula exkluzív pihenést nyújt a nyár végén is. 

Válogatnátok a Szallas.hu kínálatából? >>

Thermal Hotel Balance Lenti ****

Ha igazi kényeztetésre vágytok egy all inclusive nyaralás keretein belül, akkor a Thermal Hotel Balance szállodát nektek találták ki! 4600 m2-en számtalan különleges medence, szauna, pihenőtér, valamint gyógyászati részleg, és egy szépségfarm is a segítségetekre lesz, ha ezt a szállást választjátok. 

A szálloda nem csak a magyar, hanem a különleges, nemzetközi ételek lelőhelye is, amelyhez a környékről gyűjtik be az alapanyagokat, a korlátlan italfogyasztás pedig az étkezések alkalmával biztosított. Délután tea – és sütemény kerül felszolgálásra, az este folyamán pedig vacsora kényezteti az ide érkezőket, ahol saját maguknak csapolhatják ki a jobbnál-jobb söröket és borokat. Ezen a helyen garantáltan feltöltődtök, legyen szó egy nyár végi pihenésről, vagy egy késő őszi kalandról, Lentiben mindezt megtaláljátok!

Danubius Hotel Bük Bükfürdő****

A Danubius Hotel Bük családoknak ideális szálloda, ahol mindenki megtalálja a számára tökéletes programot és ételt egy all inclusive pihenés keretében. A szálloda étterme nemcsak svédasztalos reggelivel várja az ott tartózkodó vendégeket, hanem gondolnak a későn kelőkre is, akiket plusz kínálattal örvendeztetnek meg, így nekik sem kell lemondaniuk a finom falatokról

Emellett az all inclusive ellátás büféebéddel, délutáni snack, fagylat- és gyümölcskínálattal, valamint naponta változó támájú vacsorával kényezteti a családot. A hotelben kialakítottak egy „mentes övezetet” is, ahol az egészségtudatosan, és az ételallergiával rendelkező étkezők is megtalálhatják a számukra tökéletes fogást. A Danubius Hotel Bük tényleg minden igényt kielégít, így érdemes őket választani egy nyár végi hosszú hétvégére!

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

Ensana Thermal Aqua Hévíz ****

Kikapcsolódnátok kettesben egy kicsit, mielőtt beköszönt az ősz? Látogassatok el az Ensana Thermal Aqua hotelbe, ami exkluzív kényeztető programokkal vár benneteket! Az egészségetekre nem csak a medencében, hanem az étteremben is odafigyelnek a szálloda dolgozói.

Bőséges reggelivel, a későn kelőknek kontinentális összeállítással, majd gyógyteákkal és gyümölcsökkel halmoznak el benneteket a nyaralás során, ezután pedig saláták, zöldségek, wokban készült ételek, valamint palacsinta is választható ebéd gyanánt. Természetesen a délutáni kényeztetés sem marad el, kávé, fagylalt, tea és sütemény vár benneteket uzsonnára, a vacsora keretein belül pedig borokkal és különleges sörökkel tehetitek fel a pontot az i-re. Igazi all inclusive elláttással vár benneteket Hévíz egy utolsó, nyári pihenésre!

Gyönyörű szállások, exkluzív ellátással >>

Park Inn by Radisson Sárvár Resort&Spa****+superior

Magyarország népszerű települése közé tartozik Sárvár, ahol a híres, nemzetközi szállodalánc, a Park Inn by Radisson kirendeltsége megtalálható. A hotel közvetlen átjárást biztosít a Sárvári fürdőbe, ahol a vendégek egész évben élvezhetik a különböző élményelemekkel felszerelt medencéket. 

Ezen felül az all inclusive ellátás keretein belül gasztronómiai ízbombákkal, tradicionális és nemzetközi különlegeségekkel, valamint gondosan válogatott alapanyagokkal teszik felejthetetlenné a pihenést. Természetesen odafigyelnek a speciális étrendet követőkre is, azonban érkezés során jeleznetek kell, ha van olyan alapanyag, amire érzékenyek vagytok az étkezésetek során. Rugalmas szobaválasztási opciók, lakosztályok, vagy akár összenyitható családi szobák is kérhetőek annak érdekében, hogy elégedetten töltsétek el a nyár utolsó napjait a szálloda falain belül.

Danubius Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

A saját balatoni partszakasszal rendelkező Danubius Hotel Marina minden család számára tökéletes választás lehet. Az all inclusive ellátásban bőséges svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora vár benneteket Balatonfüreden, valamint az egzotikus pálmakertben mindennap 12:00-17:00 között büfékínálattal teszik teljessé a nyaralást.

A szálloda ezen felül gondol az ételérzékenységgel érkező vendégekre is, és biztosítja a laktóz – és gluténmentes, vagy vegetáriánus étkezést térítésmentesen, azonban a speciális kérésekre (mint pl. hisztaminérzékenység, vagy vegán étkezés) felárat számolnak fel. Éljetek át különleges pillanatokat a Danubius Hotel Marinában és töltődjetek fel nyár végén!

Aphrodite Hotel Zalakaros ****

Zalakaros másik kiváló szállodája, az Aphrodite Hotel hűen a nevéhez a szépülni és pihenni vágyó vendégeket várja a késő nyári, kora őszi időszakban. A szálloda különlegessége, hogy a saját farmjuk termékeit szolgálják fel az all inclusive nyaralásotok alatt, valamint zalai ínyencségek és számtalan „bio” hozzávaló is az asztalokra kerül az étkezések alkalmával.

Az egész élményt egy különleges látványkonyhával, valamint szezonális ételkülönlegességekkel teszik teljessé, így, ha extra kikapcsolódásra vágytok, akkor látogassatok el Zalakarosra az Aphrodite Hotelbe!

Érzékek útján Zalakaroson >>

Zárjátok a nyarat egy élményteli, különleges all inclusive nyaralással, és élvezzétek ki az utolsó, kényeztető pillanatokat kettesben, vagy a családdal. Böngésszetek a Szallas.hu all inclusive ellátást kínáló szállásai között >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
88%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
13%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%