Kedvenc szállások

Mesés szálláshelyek, amik Piroskának is tetszenének

1 perces olvasási idő

Kíváncsiak vagytok, hogy ezúttal milyen úti tippek lapulnak a kosarunkban? Nos, előzetesen annyit mondhatunk, hogy még a népszerű gyermekmese főhőse, Piroska és a TikTok-sztárunk, Piros is megirigyelné a most következő top 5 belföldi szállást! Esti borozgatások, hangulatos wellnessezések, szabadtéri sütögetések és jóleső szaunázások várnak benneteket! 

1. Borozgatások a lemenő nap fényében: Piroska Fogadója, Siófok

Karnyújtásnyira a Zamárdi Kalandparktól és a Balaton hívogató strandjától lelt otthonra Piroska Fogadója, ahol a modern berendezés és az egyedülálló vintage hangulat gondoskodik a tökéletes pihenésetekről.

A makulátlanul tiszta, légkondicionált szobákhoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik, a még nagyobb kényelemért pedig 2 db konyhás apartmant is választhattok, ha szeretnétek. A 6 négyzetméteres erkély ideális helyszíne lehet az esti borozgatásoknak és nagy beszélgetéseknek is. Ráadásul, ha ide foglaltok, akkor akár OTP és K&H SZÉP kártyával is fizethettek

2. Wellnessoázis minden korosztálynak: Hotel Piroska****, Bükfürdő

Szakadjatok ki a mindennapok szorításából és hagyjátok magatok mögött a stresszt a Hotel Piroska**** csodás szállodájában, mely mindenhez közel, a Bük szívében fekszik! Az ellazító szaunák, a masszírozó nyakzuhany, a kényeztető pezsgőfürdő, valamint a kül- és beltéri medencék gondoskodnak a teljes testi-lelki feltöltődésetekről.

A népi motívumokkal díszített szobákban mosolyogva fogjátok álomra hajtani a fejeteket egy finom, magyaros vacsora után. A családosok számára ugyanakkor jó hír, hogy a rengeteg gyermekbarát szolgáltatáson túl 5 éves korig az itt töltött éjszakák után sem kell fizetni. 

3. Vakáció a Gyógyvizek Völgyében: Piroska Panzió, Egerszalók

Megnéznétek végre az Egerszalóki Sódombot, a Nosztalgia Fürdőt vagy a Barlanglakásokat és a Sáfránykertet? Akkor ne habozzatok, hanem foglaljatok helyet a Piroska Panzióba, mely a 4 fős családi és a 2 fős franciaágyas szobáival remek főhadiszállás lesz számotokra!

A rendezett, praktikus helyiségeken kívül a figyelmes és segítőkész személyzetnek köszönhetően egyből otthon érzitek majd magatokat. Sőt! Akár kedvenceiteket is magatokkal vihetitek a nyaralásra, ugyanis a macskákat és a kutyákat is szívesen, és extra díj felszámolása nélkül, ingyen látják vendégül a panzióban. 

4. Élményekben gazdag ház és kert: Piroska Vendégház, Kaba

Gyönyörű, ápolt park öleli körül a kabai Piroska Vendégházat, mely rengeteg szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget ígér. Bográcsozzatok vagy sütögessetek a csillagok fényében, töltsétek fel a D-vitamin készleteket a napágyakon nyújtózkodva, miközben a gyerekek kedvükre ugrálnak a hatalmas trambulinon vagy épp csúszdáznak a játszótéren!

A 4 barátságos apartmanban összesen 16 fő fér el kényelmesen, és a hűsítő klíma jóvoltából még a kánikula miatt sem kell aggódnotok. Merüljetek el a dézsafürdőben, és vegyétek igénybe a méregtelenítő infraszaunát is, mely számos jótékony hatással bír!

A Szallas.hu Pirosáról itt olvashatsz bővebben >> 

5. Kiváló elhelyezkedés és fedett terasz: Piroska Apartman, Siófok

Jól felszerelt konyha, szép fürdőszoba és szúnyogháló biztosítja a felhőtlen pihenéseteket a Piroska Apartmanokban, melyek csupán egy rövid sétára helyezkednek el az Aranypart homokos szabad strandjától és a kiváló éttermektől.

Az ingyenes, zárt parkolónak hála biztos helyen tudhatjátok éjszakára az autót, ráadásul fizetőeszközként mindhárom SZÉP-kártyát elfogadják. Amennyiben az idő szeszélyesre fordul, akkor sincs gond, mert a fedett teraszra még rossz időben is kiülhettek egy szuper társasjáték partira.  

Apartman, vendégház, panzió, fogadó vagy hotel? Ti melyik Piroska névre hallgató szálláshelyen töltődnétek fel? 

Ha a szállásnézegetés közben megpihennétek egy kicsit, nézzétek meg a Szallas.hu Pirosának TikTok videóit is! Íme a mi egyik kedvencünk: 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Gyerekbarát szállások 2024-es bakancslistája – Íme a legjobbak, ahová érdemes már most megtervezni az idei nyaralásod

    3 perces olvasási idő