ToplistákBalcsiCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégségWellness + Hotelek

TOP10 álomszállás a híres tófürdő otthonában – Hévíz

1 perces olvasási idő

Mivel már alig várjuk, hogy utazhassunk, ezúttal hazánk egyik legnépszerűbb turistacélpontját néztük ki magunknak, mely messze földön híres gyógyító taváról és csodálatos látnivalóiról. Tudjátok melyik lehet ez a Zala megyei település? Bizony, nem más, mint a varázslatos Hévíz, ahol nem csak remek programok, de kitűnő szálláshelyek is várnak rátok! Nézzünk egy TOP10-es listát!

1. Élmény minden generációnak: Ensana Thermal Aqua****

Egy minden igényt kielégítő, színvonalas szálloda, ahol nem csupán a párok, hanem az egész család jól fogja érezni magát. A felhőtlen kikapcsolódást az élményelemekkel gazdagított wellness részleg, a fedett termálfürdő és a szezonálisan működő, kültéri medence garantálja. Adjátok át magatokat a tökéletes feltöltődésnek, fedezzétek fel a sokszínű szaunavilágot és fogyasszatok egész nap a mennyei ételeket felsorakoztató all inclusive választékból!

A szálláshely adatlapját és további részleteket, árakat itt találtok>>

2. A testi-lelki feltöltődés Mekkája: Palace Hotel****, Hévíz

Nincs is jobb, mint néha kiszakadni a stresszből és elmenekülni egy kicsit a világ elől egy fantasztikus wellnessezés kedvéért. Nincs is jobb úti cél ehhez, mint Hévíz. Hagyjátok, hogy a pezsgőfürdő buborékjai kimasszírozzák belőletek a hétköznapi gondokat, lubickoljatok a hangulatos élménymedencékben vagy próbáljátok ki a remek masszázsok egyikét – itt biztosan jó kezekben lesztek!

További részleteket a szálláshelyről itt találtok >>

3. Hévíz – Fényűzés mesterfokon: Lotus Therme Hotel & Spa*****

Egy kis luxus néha napján mindenkinek kijár. Ebben a szállodában pedig mindent megtaláltok, amire csak szükségetek van: mennyei ételeket, fejedelmi kényelmet és gazdag wellness világot is. Teszteljétek le a 6 különböző medencét, teniszezzetek, íjászkodjatok kedvetekre vagy válasszatok a többi izgalmas, aktív program közül, melyeket a szálláshely kínál!

Részletek, szálláshely adatlap és foglalás itt elérhető>>

4. Az otthon kényelme: Kék Villa Apartmanház

Nem kedvelitek a nyüzsgő hoteleket és szívesebben választotok apartmant a nyaraláshoz? Akkor ezt a szálláshelyet nektek találták ki! Ráadásul a jól felszerelt és komfortos lakások mellé beltéri wellness élményeket is igénybe vehettek. Mindenképp keressétek fel a karnyújtásnyira található Hévízi tavat és iktassatok be egy kis borozást is az Egregyi pincékben!

A szállás adatlapját itt találjátok>>

5. A Kelet varázsa, Hévíz: Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa****

Hévíz gyöngyszeme. A varázslatos Keletbe kóstolhattok bele ezen a nem mindennapi szálláshelyen. Merüljetek el a wellness oázis nyújtotta élményekben és adjátok át magatokat a maximális feltöltődésnek a Hamam gőzfürdőben vagy Cleopátra és Cézár fürdőjében!  Ne hagyjátok ki a hangulatos teázást se a csodálatos kertben!

Nézzétek meg a többi képet is erről a különleges szálláshelyről>>

6. Családoknak és barátoknak is ideális: Nexus Apartman

Egy letisztult, modern apartman, mely az otthon kényelmét adja a vakáció alatt is. A tágas és nagyméretű lakások nem csupán a családosoknak ideálisak, hanem a baráti társaságok számára is remek megoldást jelenthetnek. Élvezzétek a közös pihenést együtt, egy szuper hévízi szálláshelyen!

A szálláshely adatlapját, további képeket és részleteket itt találtok >>

7. Csendes és barátságos: Fortuna 7 Apartments

Tágas terekkel, otthonos kényelemmel és jól felszerelt lakrésszel várja érkezéseteket a Fortuna 7 Apartments Hévízen, ahol mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet. Ejtőzzetek az erkélyen egy jó bor társaságában vagy frissüljetek fel a szauna és az élménymedence segítségével!

További részletek a szálláshelyről >>

8. Minden időben: Pallas Apartman Wellness

A Hévíz szívében található Pallas Apartman Wellness karnyújtásnyira fekszik mindentől, ráadásul beltéri élménymedencével, jakuzzival, szuper masszázsokkal és remek szaunakínálattal rendelkezik, így biztosan nem fogtok unatkozni akkor sem, ha az időjárás rosszra fordulna.

További képek, foglalási lehetőség és részletek itt>

9. Kedvencek kedvence is: Suzanna Apartman

Egy bájos hangulatú apartman, mely tájas, jól felszerelt és tökéletes a kikapcsolódáshoz. Ez a Suzanna Apartman, ahová igény esetén négylábú családtagjaitokat is magatokkal tudjátok vinni.

Ide kattintva elérhetőek további részletek a szálláshelyről>>

10. Gondtalan pihenés: Takács Apartmanház

Egy hangulatos szálláshely, ahol minden korosztály megtalálja, amit keres. Ne csak a beltéri úszómedencét, szaunát és jakuzzit próbáljátok ki, hanem fedezzétek fel a kert által nyújtott lehetőségeket is és napozzatok, lazítsatok kedvetekre! A gyerkőcök garantáltan élvezni fogják a játszótereket és az ugróiskolát!

A szállás adatlapját és további képeket itt találjátok>>

Tudtad? Hévíz tarolt! Bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé

További szálláshelyek a Szallas.hu kínálatában Hévízen >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%