HorvátországNyári vakációTengerparti szállásokToplisták

TOP 10 hotel Splitben és környékén, ahol tökéletes lesz a nyaralás

1 perces olvasási idő

Jöhet egy kis mediterrán sziesztázás? Aludjatok történelmi épületekben, merüljetek el a hűsítő, kerti medencében vagy a fényjátékban fürdő wellnessben! A barátságos, kényelmes szobák mellé bónuszként több helyen saját, panorámás étteremben ízlelhetitek meg a horvát konyha specialitásait! Íme TOP 10 hotel Splitből és környékéről!

1. Plaza Marchi Old Town Split – MAG Boutique Hotels****

A városközpontban fekvő, fényűző eleganciával fűszerezett Plaza Marchi Old Town Split – MAG Boutique Hotels**** igazi luxus környezetet kínál. A 24 prémium kategóriás szoba ízlést és kifinomultságot sugároz, amit áthat a modern kor kényelme. A puha ágyakból, süppedős fotelekből szinte ki sem akartok majd szállni. Az ott töltött idő alatt LCD tévé és kozmetikai kellékek is gondoskodnak az otthon érzésének megteremtéséről. 

2. Galeria Valeria Seaside Downtown – MAG Boutique Hotels****

Stílusos, egyedi szobakínálattal találkozhattok a Galeria Valeria Seaside Downtown – MAG Boutique Hotels**** falai között. A klímával felszerelt, tágas lakóterekben a tenger látványára ébredhettek. A bőséges reggeli után célba vehetitek Diocletianus palotáját vagy kitelepedhettek a kellemes sétára lévő strandokra is. Este a kiváló étteremben tesztelhetitek le a horvát konyha specialitásait.

3. Time Boutique Hotel Split****

Magas minőségű szolgáltatásokkal és letisztult külsővel vár rátok a Time Boutique Hotel Split****, ahol káprázatos wellnessrészleg biztosítja a testi-lelki feltöltődést. A vízeséses medence, az ellazító jakuzzi, szauna vagy a pezsdítő masszázsok remekül kiegészítik majd a városnézést. Egy finom vacsora után a világos, lágy fényekkel gazdagított szobákban pihenhettek.

4. Heritage Palace Varos – MAG Boutique Hotels****

A mediterrán világ öleli körül a vendégeket a Heritage Palace Varos – MAG Boutique Hotelsben****. A gerendás mennyezet, a kővel borított falszakaszok és a kovácsoltvas kiegészítők garantáltan hangulatossá teszik a nyaralást. A légkondicionálóval ellátott szobák ráadásul hangszigeteltek, így zavaró zajok nélkül, nyugodtan pihenhettek a tradicionális kőházban. A kert ráadásul mesés!

5. Hotel Slavija Split***

Olyan közel magasodik a tengerhez, hogy szinte megcsapja a sós víz illata az orrotokat a Hotel Slavija Split*** teraszán vagy erkélyén. Ezt a pazar épületet ráadásul Diocletianus palotájának szikár falai fogják közre, ami különleges bájt kölcsönöz az üdülésnek. Az ajtón túl azonban korszerű, minden igényt kielégítő lakások sorakoznak, ahová (némi felár ellenében) még a kedvenceiteket is magatokkal vihetitek

6. Hotel Salona Palace Solin****

A könnyen megközelíthető Hotel Salona Palace Solin**** szálláson pompás szobák és lakosztályok közül válogathattok. Csobbanjatok a varázslatos kertben elterülő medencében vagy húzódjatok be a Nap elől a beltéri wellnessoázisba, ahol délben is tovább folytatódhat a fürdőzés! A saját étterem lehetőséget kínál a mediterrán ételek kipróbálására. A frissen begyűjtött, felesleges kalóriákat pedig a fitneszteremben mozoghatjátok le. 

7. Hotel Ola Adults Only Trogir Donji Seget****

Könyököljetek ki a feszített víztükrű medence szélére a Hotel Ola Adults Only Trogir Donji Segetben****, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik az Adriai-tengerre! A panorámás bárban a szabad ég alatt is borozgathattok egyet, de ugyanezt a szép látképet az étteremből, a beltéri wellnessből és akár a szobáitokból is élvezhetitek. Persze a strandok sincsenek messze!

8. Hotel Bifora Heritage Trogir****

Modern és hagyományos stílus mesteri elegye keveredik a Hotel Bifora Heritage Trogirban****. A legforróbb nyarakon hűsítő klíma teremti meg a szobák tökéletes hőmérsékletét. A környék pedig telis-tele lesz szuper programokkal. Nevezettetek be egy szervezett kirándulásra, motorcsónakbérlésre vagy vitorlázásra! Hazatérve nem lesz más dolgotok, mint kiadós vacsora után lustálkodni.

9. Damianii Luxury Boutique Hotel & Spa Duće*****

Az ötcsillagos Damianii Luxury Boutique Hotel & Spa Dućét nem volt szívünk lehagyni a listáról. Ha ugyanis kompromisszumoktól mentes, full extrás nyaralást terveztek, akkor ez az egyik legjobb szálloda hozzá. A 12 prémium felszereltséggel bíró szoba között akad olyan, ami saját pezsgőfürdővel vagy szaunával rendelkezik. Igaz, a szabadtéri medence, a beltéri wellnessoázis és a kiváló étterem sem hagy kétséget afelől, hogy jobb helyen nem is lehetnétek. 

10. Hotel Vila Tina Arbanija***

Szinte a tenger kapujában, a betonos és kavicsos strandoktól alig pár lépésnyire lelhettek rá a Hotel Vila Tina Arbanijára***. A panorámás étteremben falatozva nem csupán a pazar ízeket és látványt, hanem a kertből áradó növények illatát is élvezhetitek. A szállodában megbújó, apró wellnessben egy tengerre tekintő jakuzzi, illetve egy méregtelenítő szauna is helyet kapott.

Ez a családias hangulatú, barátságos szállás csemetékkel a fedélzeten is jó választás lesz, mert több gyermekbarát szolgáltatás is igénybe vehető itt. 4 éves korig pedig a gyerekekek ingyenesen tölthetik itt az éjszakákat.

Ha többet szeretnél tudni Splitről, akkor olvasd el cikkünket, amitől tuti megjön a kedved a horvát nyaraláshoz! 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
100%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Programok hétvégére

    A legjobb húsvéti programok Budapesten, kicsiknek és nagyoknak

    1 perces olvasási idő
    Ízkaland

    A legjobb helyek, ahol isteni húsvéti sonkát ehetsz és vehetsz – Lelőhelyek szállásajánlóval

    3 perces olvasási idő
    Horvátország

    Húsvéti kiruccanás Horvátországba

    2 perces olvasási idő