ToplistákBarátokkalCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakáció

TOP 4 extrém vizes kaland nyárra

1 perces olvasási idő

Valami többre vágytok a strandolásnál? Az izgalmakat keresők és a vízi sportok szerelmesei mindenképpen olvassanak tovább, mert összegyűjtöttük a legkalandosabb helyeket számukra.

Riviera Vízisport – Abádszalók

Az abádszalóki strand igazi paradicsom azoknak, akik újdonságokat próbálnának ki. Az igazán bátrak jet-skin és wakesurfön szelhetik a hullámokat, de tesztelhetitek a supot, a fergeteges szórakozást ígérő vízibanánt vagy a vízibobot is. Ha pedig a Tisza-tó varázslatos világát is fel szeretnétek fedezni, élményhajózáson is részt vehettek.

Még több információ és a Riviera Vízisport kedvezménye ide kattintva>>

Itt találod a legjobb abádszalóki szállásokat>>

Aquaglide Vízijátszótér – Sarud

Közép-Európa legnagyobb vízi-kalandparkjában biztosan nem fogtok unatkozni, kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik az Aquaglide nyújtotta szórakozási lehetőségeket. A kihívást jelentő mászóelemek, csúszda, vízilibikóka és trambulin mellett a víz felett hintázhattok és közben élvezhetitek a Tisza-tavi kilátást.

Még több információ és az Aquaglide kedvezménye ide kattintva

Itt találod a legjobb sarudi szállásokat>>

Motorcsónakázás a Dunán – Budapest

Nézzétek meg Budapest nevezetességeit más szemszögből, a Dunáról. Akár a nyári napsütésben, akár éjszaka is megcsodálhatjátok a várost hófehér motorcsónakból. A hidak alatt áthaladva a Parlament, a Budai vár, a Duna-korzó és a Halászbástya egész más arcát mutatja.

Még több információ és a motorcsónak kedvezménye ide kattintva

Itt találod a legjobb budapesti szállásokat>>

Venice Beach Cable Park – Velence

A több mint 12 vízielemmel rendelkező Venice Beachen a wakeboard szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek legyenek profik vagy kezdők. A Velencei-tó gyönyörű környezetében igazán élvezetes kipróbálni ezt az extrém sportot. Aki pedig csak kísérőként érkezik, bérelhet paddleboardot vagy sziesztázhat a pályához tartozó bárban.

Még több információ és a Venice Beach Cable Park kedvezménye ide kattintva

Itt találod a legjobb velencei szállásokat>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%