BalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Újranyitó éttermek a Balaton partján

1 perces olvasási idő

A Balatonnál nincs két ugyanolyan szezon! Mire egyik nyáron megszokjuk a gasztronómiai kínálatot, máris újabb és újabb vendéglátó helyek nyitnak és csábítanak különleges fogásaikkal. De nem csak az új, hanem az újranyitó éttermek is említést érdemelnek. Most ezek közül válogattunk!

Újranyitó éttermek a Balaton partján

Újranyitó éttermek a Balatonnál

Hableány étterem, Badacsonytomaj

Az év egyik legjobban várt újranyitó helye a Hableány étterem, amelyet 2019-ben a Laposa család nyitott újra Badacsony ikonikus épületében, a korábbi Hableány Szálló helyén. A teraszon korábban a Kishableány nevű bisztró működött, az új koncepcióban az étterem és borbár mellett egy borüzem is helyet kapott itt. Utóbbi a borkészítés teljes folyamatt bemutatja, míg az elegáns bisztróban nem csak bort kóstolni, hanem enni is lehet.

Facebook oldal

Szállások a közelben >>

Szállásajánló: Panoráma Vendégház Badacsony

Újranyitó éttermek a Balaton partján
Panoráma Vendégház Badacsony

Pörc Bisztró és Delikát, Balatonkenese

Elköltözött és étteremmé bővült a Pörc néven ismet húsárubolt Balatonkenesén, amely a jövőben a Széchenyi utca 1. szám alatt várja a vendégeket. A tulajdonos, Kocsis Jenő családja 150 éve foglalkozik húsfeldolgozással, termékeik továbbra is megvásárolhatók a delikátüzletben. A szomszédos étteremben és a hozzá tartozó kerthelyiségben pedig krémlevesek, saláták, halak közül is válogathatunk, ugyanakkor az étlapon találjuk a sült kolbászt, a hamburget és a steaket is.

Facebook oldal

Szállások a közelben >>

Szállásajánló: Telekom Hotel Balatonkenese****

Újranyitó éttermek a Balaton partján
Telekom Hotel Balatonkenese****

Maurus étterem és borbár, Balatonfüred

Fúziós bisztrókonyha lett a füredi Maurus étteremből, ahol a magyarors fogások mellett a fürj, a kacsamáj vagy a bivaly is megtalálható az alapanyagok között. A különleges ételek mellé finom borok is dukálnak. A balatoni borok mellett dél-amerikai vagy új-zélandi különlegességeket is kóstolhatunk.

Facebook oldal

Szállásajánló: Füred Gyöngye Vendégház

Újranyitó éttermek a Balaton partján
Füred Gyöngye Vendégház

Szőlőhegy Bisztró, Badacsony

A Szeremley Borház helyén nyitott meg a Szőlőhegy Bisztró, ahol továbbra is a házias ízek dominálnak, egy modernebb stílusban. Az ételek mellett a kilátás az, ami a bisztróba csábítja a vendégeket, akik a pazar panorámát a Laposa és Szeremley borok társaságában élvezhetik, akár egész évben is!

Facebook oldal

Szállások a közelben >>

Szállásajánló: Nap Hall Vendégház Badacsonylábdihegy

Nap Hall Vendégház Badacsonylábdihegy

Papok borozója, Balatonszőlős

„A magyar konyha remekei új köntösben”. Korábban csárda működött a Papok borozója helyén, amely idén megújult teraszt, gyerekplaccot (kecskesimogatóval, hintával és homokozóval), valamint bővült étlapot kapott. A lélegzetelállító panorámával rendelkező étterem október 16-tól május 1-ig csak csütörtöktől vasárnapig 12:00 és 21:00 között tart nyitva.

Weboldal

Szállások a közelben >>

Szállásajánló: Boutique Hotel Annuska Balatonfüred ****

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred ****

További Balaton-parti hotelekért, vendégházakért nézz körül a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, Instagram, shutterstock)


Olvass tovább: Ezek a legjobb balatoni strandok 2019-ben


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%