Nyári vakáció

Varázslatos advent – Nyerj pihenést luxus lombházban!

1 perces olvasási idő

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben már 33 000 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.

Szeretnénk az adventi időszakot még varázslatosabbá tenni, ezért a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoport tagjai között 2022. 11. 27. és 12.11. között adventi nyereményjátékot hirdettünk. A nyereményjáték résztvevői között 2 éjszaka pihenést sorsolunk ki 2 fő részére a tiszafüredi Kormorán Kikötő és Vendégházak organikus építészeti stílusú lombházában.

A hagymakupolás, hat méteres lábakon álló, gyönyörű lombház szerves egységben él az ártéri erdővel a természetbe komponálva. A lombházban minden megtalálható, ami a keleti kényelemhez kell, és a bónusz a kéznyújtásnyira lévő érintetlen természet. Ébredj a lombok között és ismerd meg a Tisza-tó varázslatos világát, hiszen a Kormorán Kikötő mindössze egy karnyújtásnyira található az élő Tiszától és a Tisza-tótól!

Nyerj pihenést luxus lombházban! –  Mit kell tenned? 

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma! 
  2. A részvétel egyszerű: a csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be legalább egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék. És már versenyben is vagy a nyereményért!

Játékra fel! 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
100%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%