Vidéki vendégségBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongás

Kisütöttük, melyik vendégházaknál csaphattok szuper kerti partit!

1 perces olvasási idő

Nincs is jobb annál, mint amikor a sercegő szalonnák, a mennyei pörköltek és a szaftos grillhúsok ízesítik meg a vidéki nyaralás perceit. Tartsatok velünk, és kóstoljatok bele a kerti főzőcskézés élményébe a legjobb vendégházakban! Bográcsok, grillezőhelyek, kerti partik… jövünk!

Vendégházak, ahol szuper kerti partit lehet rendezni

1. Hangulatos pincesorok: Új Kemencés Vendégház, Császártöltés

Császártöltésen, a Szálas Béla-kilátótól pár perc sétára egy hangulatos kis pincesoron mámorító kalandokban lehet részeteket. A 8 férőhelyes, kiváló ár-érték arányú vendégházban ugyanis remek borokat kóstolhattok, ráadásként pedig még saját halastó is tartozik a szálláshelyhez, ahol kedvetekre pecázhattok. Ne felejtsétek el magatokkal vinni a grillen készített elemózsiát se!

Foglaljatok itt! >>

2. Talpalatnyi béke: Akácvirág Peace & Sun, Szarvasgede

Észak festői tájain barangolva térjetek be ebbe a 4 fős, barátságos parasztházba, melynek udvara igazi kincsesbányája lesz a pihenésnek! Mártózzatok meg a kültéri medencében, vívjatok pingpong csatákat, vagy csak ejtőzzetek a szabadtéri sütögetés után a függőágyakban!

Foglaljatok itt! >>

3. Teljes lelki feltöltődés: Tornácos Parasztház, Tiszaszentimre

Békebeli parasztház (autentikus berendezéssel) és hívogató terasz, ahol biztosan kisimulnak a fáradt idegeitek… ez a Tornácos Parasztház! Merüljetek el a tökéletes csendben, a földöntúli nyugalomban, és sütögessetek bátran a szabad ég alatt!

Foglaljatok itt! >>

4. Ízléses és modern: Cédrus Nyaralóház, Orosháza-Gyopárosfürdő

Megcéloznátok az Orosháza-Gyopárosfürdőn található vízi élményeket? Akkor jó helyen jártok, mert a Cédrus Nyaralóháztól egy rövid sétára frissítő kalandokban lehet részetek. A szálláshely ráadásul makulátlanul tiszta, rendezett, és minden igény kielégít. Igen, még bográcsozni is vagy szalonnát sütni is tudtok a kertben!

Foglaljatok itt! >>

5. Minden, ami kell: Barka-Lak Vendégház, Mezőkövesd

A  Zsóry Gyógy-és Strandfürdőtől karnyújtásnyira fekszik a Barka-Lak Vendégház, mely 4 fő számára kínál valódi kikapcsolódási lehetőséget. Élvezzétek a jól felszerelt házikó előnyeit: a szuper konyhát, a komfortos nappalit és a fedett teraszt! Bónuszként pedig nyársalásra és bográcsozásra is lesz lehetőségetek.

Foglaljatok itt! >>

6. Jakuzzitól a hordószaunáig: Rózsa Üdülőház, Tiszafüred

Nagy családosoknak, baráti társaságoknak remek választás a Rózsa Üdülőház, mely a Tiszától pár lépésnyire magasodik. A jól felszerelt szállás udvara jakuzzit, hordó szaunát, játszóteret, hintaágyat és kerti sütögetési lehetőségeket is rejt.

Foglaljatok itt! >>

7. Szállás saját stéggel: Vivien Vendégház 2, Berekfürdő

6 szobás, álomszép házikó lapul a Kiskunság szívében, melyet vétek lenne kihagynotok. Ráadásul a szálláshelynek saját stégje is van a külső és belső tavon egyaránt. Nézzétek meg!

Foglaljatok itt! >>

8. Dézsafürdő a kertben: Tulipános Ház, Szentkozmadombja

A Zalai-dombság mesés vidékén rejtőzik a Tulipános Ház, mely szépen felújított, kényelmes és megnyerő berendezésével már felkészült az érkezésetekre. Pihenjetek meg ebben a 4 fős, 2 szobás üdülőházban, ahol még dézsafürdő is lapul az udvaron!

Foglaljatok itt! >>

9. Maga a tökély: Patakpart Vendégház, Ófalu

A Mecsek keleti oldalán igazi ékszerdoboz bújik meg. Hallgassátok a patak csobogását, miközben a csillagok alatt sütögetitek a finom falatok vagy épp a pezsgőfürdőben masszíroztatjátok ki a fáradt izmaitokat! A szuper gyermekbarát szolgáltatások miatt pedig családosoknak is bátran ajánljuk ezt a megnyerő házikót!

Foglaljatok itt! >>

Tovább belföldi vendégházakat és apartmanokat találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)



Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%