Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaBalcsi

10 gyerekbarát balatoni vendégház, ahol kedvezménnyel foglalhatsz Szallas.hű! tagként

2 perces olvasási idő

Itt a nyári szünet, a hőmérő pedig egyre gyakrabban mutat 30 fok feletti hőmérsékletet, így nem csoda, hogy a legtöbb család vízpart mellé vágyik. A Szallas.hu hűségprogramjának köszönhetően jelentős kedvezménnyel foglalhattok családbarát vendégházakat a Balatonnál.

Milyen előnyökkel jár a Szallas.hű! tagság?

Ha még nem tudjátok, mit takar a Szallas.hu új Hűségprogramja, itt minden fontos információt megtaláltok róla >>

Ami a legfontosabb, hogy ha még nincs Szallas.hu fiókotok, akkor sem maradtok le az akcióról, mert új regisztrációval is jár a 10% kedvezmény a programban részt vevő szállások árából és további 10-50% kedvezmény a belföldi programokra. Ezt követően a kedvezmény csak nő: 2 utazás után 15%-kal, 5 utazás után pedig már 20%-kal olcsóbban tudtok foglalni.

A Hű! árat a belépést követően fogjátok látni a kiválasztott szállás adatlapján.

Nincs más hátra, mint böngésszétek át az ajánlónkat, mert nem csak 10 olyan szállást mutatunk, amit Szallas.hű! tagként kedvezménnyel foglalhattok a Balatonnál, hanem még szuper családi programokat is ajánlunk mellé.

1. Római Apartman – Badacsony

A Római Apartman Badacsony központjában, frekventált helyen, a hegy lábánál található. Remek elhelyezkedésének köszönhetően gyalog is elérhető szinte minden: a strand 3 percre van, de sétatávolság a kikötő, illetve pár percre találhatók szuper éttermek, bárok és bolt is.

A modern apartmanok felszereltsége minden családi igényt kielégít, korszerű fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, ingyenes Wi-Fi hozzáférés és zárt parkoló is tartozik hozzájuk. Gyerekbarát szolgáltatásaik keretében kérhető hordozható kiságy, etetőszék és fürdetőkád. Az 5 apartman mindegyike foglalható Hű! kedvezménnyel!

Ha a strandolás mellett kirándulnátok is egyet a családdal, ezeket a badacsonyi látnivalókat ne hagyjátok ki >>

2. BadaCsoda Vendégház – Badacsonytomaj

A Szallas.hű! program egyik kedvenc szállása a badacsonytomaji BadaCsoda Vendégház, amit az ott megszálló vendégek kivétel nélkül maximális pontszámmal jutalmaztak.

Alkalmas akár nagyobb családoknak is, mert a 3 szobában 6 férőhely van, illetve tudnak még külön hordozható kiságyat biztosítani. Ráadásul 3 éves korig ingyenes a szállás.

Mivel a házat csak egyben adják ki és a tulajdonos sem tartózkodik a helyszínen, így zavartalanul élvezhetitek a teljes házat és a hozzá tartozó gondozott kertet.

Programtippünk: A nyári hőségben csobbanjatok egyet a családdal Badacsonytomaj hangulatos strandjain >>

3. Irénke Apartman – Balatonszőlős

Balatonszőlős neve talán nem cseng mindenkinek ismerősen, de ha csendes, nyugodt pihenésre vágyik a család, bátran ajánljuk ezt a hatszáz fős kisközséget. Ár-érték arányban is nagyon jó választás az itt található Irénke Apartman, Hű! kedvezménnyel pedig már kifejezetten pénztárcabarát nyaralást tudtok ide tervezni.

Persze, ha nyüzsgésre vágytok, pár perces autózással elérhetitek a 4 kilométerre lévő Balatonfüredet is. A szállásadók a kisgyermekkel érkező vendégek részére utazóágyat, etetőszéket és babakádat biztosítanak.

4. Green Valley Vendégház – Veszprém

Ez a 4 fős üdülőház kisebb csalásoknak ideális. A szokásos gyermekbarát szolgáltatások mellett a legkisebb vendégeiknek babajátékokkal, mesekönyvekkel, társasjátékokkal kedveskednek, hogy ők is igazán otthonosan érezhessék magukat.

A kétszintes házban két hangulatosan berendezett szoba található, tartozik hozzá terasz, és egy gondozott kert tűrakóhellyel, pingpongasztallal.

Veszprém rengeteg családi programmal vár titeket, a 10 legjobbat mi is egycsokorba szedtük >>

5. Fűzfői Éden Apartman – Balatonfűzfő

A fűzfői Éden Apartman baráti áron foglalható, Szallas.hű! tagsággal pedig még nagyobb kedvezményt érhettek el. A házban 6 apartman van, mindhez tartozik saját fürdőszoba és konyha.

Gyerekbarát szolgáltatásaik keretében biztosítanak kiságyat, etetőszéket, gyerekfellépőt, fürdetőkádat, játékokat, sőt az udvarukon játszótér is van homokozóval, kinti játékokkal.

Balatonfűzfő szuper családi programokkal vár titeket:

6. Apartman Yowan Ház – Hévíz

A termálfürdőtől 500 méterre épült apartmanházban 7 különálló apartman van összesen 16 férőhellyel. Mindegyikhez saját fürdőszoba és jól felszerelt minikonyha is tartozik, a kisebb gyerekkel érkezők számára pedig igény szerint kiságyat, fürdetőkádat és pelenkázót is tudnak bekészíteni.

A gyerekbarát szolgáltatások mellé ráadásként 3 éves korig ingyenes a szállás.

Programtippünk: Hévízen és környékén lehetetlenség unatkozni, ha kíváncsiak vagytok, milyen programok várnak itt rátok, nézzétek meg korábbi ajánlónkat >>

7. Casa Ninfea Panzió – Cserszegtomaj

A természetvédelmi terület mellett található panzió csendes, nyugodt pihenést biztosít azoknak, akik kényelmes, modern szállást keresnek. A Szallas.hu Hű! programjának tagjaként megéri itt foglalni, mert több típusú szoba közül lehet választani az igényeknek megfelelően, de saját konyha csak a nagyobbakhoz tartozik, ezt foglaláskor érdemes figyelni.

Gyerekbarát szállás, ahol 4 éves korig díjtalanul fogadják a gyerekeket, tudnak biztosítani kiságyat, fürdetőkádat, etetőszéket, pelenkázót gyerekfellépőt, sőt, még játszóterük is van. Nem egy sima panzióról van szó, itt a díj olyan extrákat is magában foglal, mint a jacuzzi, finn szauna, beltéri medence vagy éppen a jégzuhany.

8. A tornácos Panzió – Kéthely

A 2021-ben nyílt panzióban 6 önálló fürdőszobás apartman található, melyek között akadálymentesített és állatbarát lakosztály is van. A jól felszerelt konyhát a közös térben alakították ki, de minden szobában van saját hűtő, vízforraló, illetve, foglalható a szállás reggelivel is.

A vendégek ingyenesen használhatják az 50 négyzetméteres wellness részleget, ahol többek között van jacuzzi, infraszauna, finn szauna.

A szállás 3 éves korig ingyenes, a legkisebb vendégek kényelmét nem csak az alap babafelszerelések szolgálják, játszótér és játszósarok is várja őket.

9. Székely Vendég- és Apartmanház – Siófok

A Balaton déli partján lévő Siófok még mindig az egyik legkedveltebb balatoni üdülőhely. Ha jó áron, jó szállást kerestek a városban, regisztráljatok a Szallas.hu hűségprogramjába, hogy kedvezményesen foglalhassatok. A Székely Vendég- és Apartmanház tökéletes választás, ha szeretnétek közel lenni a pezsgő strandélethez, de pihenni csendes és nyugodt környezetben szerettek, mert a ház Siófok csendes kertvárosi környezetében épült.

Baba- és gyermekbarát szálláshely, ahol minden felszerelést tudnak biztosítani a kicsik számára, ráadásul 3 éves korig ingyenes.

10. Elegant Apartman – Siófok

Hű! árral foglalhatjátok idén nyáron ezt a szuper, modern siófoki apartmant, ami közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A vízpart karnyújtásnyira van, de az udvaron is van medence, így még azt az 50 métert sem feltétlenül kell megtenni, hogy felfrissülhessen a család.

A szállás 2 éves korig ingyenes, kiságyat és járókát is tudnak biztosítani, a háztól nem messze pedig kerékpár kölcsönzési lehetőség is van gyerekek részére.

Ha a vízparti pihenést megszakítanátok egy kis városnézéssel, ezeket a siófoki látnivalókat ajánljuk >>

Még több kedvezményes gyerekbarát vendégház Hű! tagoknak a Balatonnál >>

Utazzatok többet, kevesebbért! Foglaljatok szállást a Balaton legszuperebb gyerekbarát vendégházaiban Szallas.hű! tagsággal.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%