Romantikus búvóhelyekKedvenc szállásokVidéki vendégség

10 mesés rejtekhely, ahol magatok mögött hagyhatjátok a világot…

1 perces olvasási idő

Törjetek ki a mókuskerékből, és szabaduljatok ki a természetbe, mert itt az idő, hogy megismerkedjetek hazánk legjobb elvonulós szállásaival! Pezsgőfürdőből csodálnátok a Dunakanyar fényeit, belekóstolnátok a hütték hangulatába vagy csak ejtőznétek a vízparton pecázás közben? Mutatjuk, hová kell menni az élményekért!

10 mesés rejtekhely, ahol megéri egyszer elbújni

1. Ahol az álmok valóra válnak: Kikötő Vendégház, Jósvafő

Képzeljetek el egy tóra néző, mesés vendégházat, melynek teraszán a napfény simogatja az arcotokat, miközben a reggeli kávét ízlelgetitek! Ha tetszik a gondolat, akkor váltsátok valóra az ábrándokat, és foglaljatok a Kikötő Vendégházba, ahol téglából rakott, hangulatos kandalló, fejedelmi kényelem és modern berendezés gondoskodik majd rólatok!

2. Romantikus menedék: Bükk Vendégház, Bükkszentkereszt

Tapasztaljátok meg az alpesi életérzést a Bükk Vendégházban, mely fával burkolt belső tereivel, lenyűgöző galériájával, melengető kandallójával a hütték világát idézi fel! Ha pedig szeretnétek, akkor közösen mozizhattok a szuper nappaliban vagy lazíthattok egyet a forró szaunában! Igazi mesés rejtekhely ez a vendégház.

3. Ékszerdoboz a természetben: A Ház Vendégház, Kismaros

Kedvelitek a természetet, de magatokkal vinnétek a modern otthont is a vakációra? Semmi gond! A Ház Vendégház ugyanis az erdő ölelésében, tökéletes felszereltséggel gondoskodik a felhőtlen pihenésetekről. Élvezzétek ki a prémium környezetet, a komfortos gerendaágyat vagy a finn szaunát is ezen a mesés rejtekhelyen!  

4. Láblógatásra tervezve: Ederics Vineyard Vendégház, Balatonederics

Sem nyáron, sem télen nem kell lemondanotok a Balaton közelségéről, ha az Ederics Vineyard Vendégházat választjátok. A bűbájos épület teraszáról borozgatás vagy grillezés közben gyönyörködhettek a magyar tenger látványában – akár 5-en is!

5. Zavartalan nyugalom: Kismélyvölgyi Vendégház, Pécs

Egyedi, mozaikcsempékkel és különleges bútorokkal tarkított, bohókás belső terek várnak rátok a Kismélyvölgyi Vendégházba lépve, amit nem szabad kihagyni! Itt végre valóban kikapcsolódhattok, az udvaron pedig bármikor piknikezhettek egyet a kerti tó vagy a patak mellett. 

6. Vízparti henyélés: Hallak Üdülőház, Békésszentandrás

Minden igényt kielégítő, fantasztikus szálláshely után kutattok, ahol távol lehettek a tömegtől és még saját stég is a rendelkezésetekre áll? A Hallak Üdülőház mindezt meg tudja nektek adni! Nyári napokon pecázhattok vagy úszkálhattok. A hűvös, hideg évszakban viszont bekuckózhattok a süppedős kanapéra olvasni vagy tévét nézni. 

7. Autentikus hangulat, modern köntösben: Róka Lak Apartman, Tiszakécske

A Tisza folyó vonalán egy kitűnő, felújított parasztházra lelhettek, ahol akár nagyobb családdal vagy baráti társasággal is hibátlanul levezényelhetitek a nyaralást. Falatozzatok együtt a fedett teraszon és töltődjetek fel a stílusos nappaliban, a Róka Lak Apartman mesés rejtekhelyén!

8. Amit látni kell: Krisztina Porta Vendégház, Nemesnép

Spalettás ablakok, tiszta szobák, kedves vendéglátók, káprázatos környezet – mindezt megtaláljátok a Krisztina Porta Vendégházban. Fedezzétek fel a könyvespolc titkait, társasozzatok, olvasgassatok vagy sütögessetek a takaros udvaron, a szabad ég alatt! Igazi kuckózós rejtekhely Zala megyében.

9. Fényűzés a köbön: Carpital Residence, Siófok

Természetesen a luxus pihenés receptjét is ismerjük, amihez a Carpital Residence-t kell felkeresni. Ezen a hihetetlen szálláshelyen szaunázhattok és jakuzziba is pattanhattok, ahonnan tökéletes rálátás nyílik majd a földbe süllyesztett, elképesztő sütögető helyre!

10. Eszméletlen kilátás: Orchidea Vendégház, Zebegény

Leírhatatlanul varázslatos panorámára ébredhettek a Dunakanyarban fekvő Orchidea Vendégházban, mely napfényes és jól felszerelt helyiségeivel hamar rabul ejti majd a szíveteket. A vadregényes táj csodáiban ráadásul kedvetek szerint elmerülhettek a masszírozó pezsgőfürdő melegéből is!

Fedezzétek fel a nyugalom és a kényelem tökéletes párosítását, ahol csak arra kell koncentrálni, hogy minél jobban érezzétek magatokat. Még több mesés rejtekhely vár a Szallas.hu oldalán. >>
(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
89%
Imádom
Imádom
11%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%