Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaWellness + Hotelek

16 csodás szállás, ahol azonnali Szallas.hű kedvezmények várnak – 4. rész 

2 perces olvasási idő

Ha őszi mini szabira keresed a legjobb ár-érték arányú szállást, csatlakozz a Szallas.hu új Hűségprogramja, a Hű!, egyre növekvő köréhez. A hűségprogram tagjai azonnal 10 százalékkal olcsóbban foglalhatnak válogatott szállásokon. Emellett 10-50 százalék árengedményhez is hozzájutsz a szállásod közelében található belföldi programokon. Legfrissebb válogatásunkban 16 nagyszerű hazai és külföldi hotelt mutatunk, ahol máris élvezheted Hű! tagságod előnyeit!  

Hű! szállodák Magyarországon 

1. Hunguest Hotel Gyula****

Kultúra, történelem, aquapark – ez mind karnyújtásnyira lesz tőled, ha a Hunguest Hotel Gyulát választod. Ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó tó és a Vár szomszédságában, az országos hírű Várfürdővel egybeépítve várja a vendégeket ez a hotel. Akár családdal, akár pároddal kettesben töltenétek itt néhány szép őszi napot, tökéletes kényelemben lesz részetek.

Programtippek Gyulán >>

2. Hunguest Bük****

Két szálloda egyesüléséből született meg Bükfürdő legnagyobb, 360 szobás szállodakomplexuma, a Hunguest Bük, amely közvetlen összeköttetést nyújt a Bükfürdő Thermal & Spa-val. Így ha élvezni szeretnéd a büki gyógyvíz áldásait, ráadásul magas színvonalú szobákat foglalnál a családnak, ezt a hotelt szívesen ajánljuk. 

Bük és környéke programkínálata >>

3. Hunguest Szeged (ex Forrás)****

A Hunguest Szeged a belvároshoz közel, a Tisza partján vár családokat és párokat, és ami igazán vonzóvá teszi, hogy közvetlen összeköttetésben áll a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdővel. Ennek köszönhetően a szállóvendégek ingyenesen használhatják a fürdő minden szolgáltatását, így ha a város szépségei mellett fürdőznétek is egy jót, itt foglaljatok. 

Látnivalók Szegeden >>

4. Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi****

A Hotel BÁL tervezőit a Balaton kék víztükre inspirálta színvonalas szobáinak kialakításakor, így minden lakrész a magyar tengert idézi. A családok és párok számára egyaránt remek, frissen felújított hű! szálloda legtöbb szobája balatoni panorámás, a kisgyermekesek pihenését gyermekgondozási felszerelések, játszószoba és játszótér is segítik. 

Balatonalmádi programkínálata >>

5. Hunguest Hotel Helios Hévíz****

A hévízi tó közelében találod a megújult Hunguest Heliost, melynek fürdőházában saját kútból táplált, fedett gyógyvizes medence is működik. A hotel egy gyönyörű, öthektáros parkban áll, egész évben üzemelő kiúszós élménymedencét, a szálloda parkjában pedig szezonálisan működő élménymedencét használhatnak vendégeik. A wellness élmények mellett a családoknak gyerekbarát szolgáltatásokat is kínálnak.

6. Hunguest Hotel Panoráma Hévíz****

A hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában vár legfőképpen párokat és egyéni utazókat ez a kényelmes hotel, amely szaunavilággal, sószobával, gőzkabinnal, valamint beauty kezelésekkel és masszázsokkal egészíti ki a pihenéseteket. A vendégek egybehangzó visszajelzései szerint az étterem kiváló fogásokat kínál, a szórakoztatásotokra pedig hetente több alkalommal élőzenés esteket szerveznek. 

Hévízen sem fogtok unatkozni, íme, a programok >>

7. Hotel Eger & Park****

A Hotel Eger & Park kitűnő családbarát wellness hotel Egerben, ahol minden korosztály megtalálja a legjobb kikapcsolódási lehetőségeket. A szálloda a város legfőbb nevezetességeitől sétatávolságra található, és sokféle wellness szolgáltatással vár felnőtteket, gyerekeket egyaránt. Egyéni utazóknak, pároknak és családoknak egyaránt tökéletes szálláshely őszi pihenésre, gyerekeket 4 éves korukig ingyenesen fogadnak.

Eger több, mint 70 programlehetőséget kínál >>

8. Hotel Aquarell Cegléd****

Az Alföld kapujában is zavartalan napokat tölthet az egész család, ha a ceglédi Hotel Aquarellben szálltok meg. Wellness élmények és kulináris élvezetek széles palettája vár, a gyerekek számára pedig Xbox-szobával, babaúszással és a Mókaland Játszóházzal készül a szálloda. Az egész család számára önfeledt napokat nyújthat ez a pompás hotel.

Itt töltsd a szabadidőd Cegléden >>

Belföldi programtippek kedvezménnyel >>

Hű! szállások Horvátországban

9. Family Hotel La Luna – All Inclusive Lun****

Pag szigetén, Jakišnica gyönyörű halászfalujában található ez a hangulatos szálloda, melynek számos szobájából gyönyörű kilátás nyílik a tiszta kék tengerre, sőt, saját stranddal rendelkezik.

A vendégek kültéri és beltéri medencékben is ejtőzhetnek és élvezhetik a wellness központ szolgáltatásait. Plusz jó pont, hogy gyerekek számára 12 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás.

10. Hotel More Dubrovnik*****

A Hotel More egy exkluzív ötcsillagos wellness szálloda Dubrovnik egyik legszebb öblében, Lapad-ban, mely elsősorban párok számára lehet kitűnő választás. A filmekbe illő látványt nyújtó szálló kültéri medencéjében hűsölve, vagy épp a szobád ablakából a tenger pompás látványában gyönyörködhetsz. Az elegáns és igényes berendezésű szobákban jólesik majd a pihenés.

TOP 10+1 látnivaló Dubrovnikban >>

11. Hotel Villa Schubert Ičići****

A Kvarner Riviéra szívében áll ez a pompásan felújított szálloda, amely a 19. század végén, az Osztrák-Magyar Monarchia idején épült. A hotel a tengerparton áll, előtte gyönyörű kavicsos strand található, a strandbárban pedig finom kávé és sütemények hívogatnak. Párok és családok egyaránt találnak itt vonzó lakrészeket őszi pihenéshez. 

12. Hotel Lumbarda Korčula***

Ha az egyik legszebb horvát szigeten szeretnél nyaralni egy nagyszerű szállodában családdal vagy pároddal, ezt a hotelt ajánljuk. Számos kikapcsolódási lehetőség vár itt, és ami igazi örömhír lehet: 6 éves korig a szállás ingyenes, a kicsiket pedig még játszótér is várja.

Hű! szállások Romániában

13. Fiald Hotel & Spa Bacău****

Családok számára tökéletes választás lehet őszi romániai pihenéshez ez a Bákón található wellness hotel, hiszen tágas szobáiban akár 5 vendég is elfér egyszerre. Kényelmes, modern és letisztult stílus fogadja a látogatót, a közelben található tavon pedig SUP- és kajakbérlésre is lehetőség van.

14. Hotel Dunărea Mamaia***

Rendkívül különleges helyen, egy Dunába nyúló földnyelven áll ez a modern szálloda, így ha vízparti pihenésre vágysz ősszel, ennél jobbat talán nem is kívánhatsz. A környéken az egész családot kikapcsolódási lehetőségek tárháza várja, a barátságos hangulatú, világos szobákban pedig jólesően pihenhettek majd.

15. Hotel Forty One București***

Akár egyéni utazó vagy, akár pároddal vagy családosan szeretnéd felfedezni Bukarestet, ez a vagány stílusú szálloda tárt karokkal vár. Az ötletes, egyedi design a hotel minden helyiségében visszaköszön, így művészeti élménynek is beillik az itt-tartózkodás. És az sem mellékes persze, hogy kényelmes bútorok és isteni reggeli fogadnak majd.

16. Hotel Del Corso Timișoara****

A nagybetűs elegancia és jó ízlés jellemzi ezt a temesvári szállodát, ahol valóban négycsillagos színvonal vár. Főként párok számára lehet remek választás ez a nívós hotel, különösen, ha kedvencetek az argentin steak. A hotel étterme ugyanis ezt az ételt mesterfokon készíti, így húsimádóknak ez valóban hű! kategóriás szálloda.

Ha még nem vagy Szallas.hű tag, akkor nincs mire várnod, hiszen csak nyerhetsz azzal, ha csatlakozol hűségprogramunkhoz. Fedezd fel válogatott szállásainkat és foglalj pár kattintással őszi mini szabihoz! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%