Wellness + HotelekTéli tájolóToplisták

Top 20 wellness hotel a télre, ahol pezsdítő élmények várnak

2 perces olvasási idő

Tedd tökéletessé a hideg téli napokat, és merülj el a hazai wellness hotelek színes programkínálatában. Mutatjuk, hol várnak szaunaszeánszok, élménymedencék, vagy éppen kalandos óriáscsúszdák. 

20 wellness hotel, ahol a téli wellness felhőtlen kikapcsolódást ígér 

Silvanus Wellness és Konferencia Hotel Visegrád

Visegrád legendás szállodája, a Silvanus Wellness és Konferencia Hotel színes programkínálattal, wellness centrummal és panorámás étteremmel vár a hegytetőn. A szobákból az erdőre, a Dunakanyarra vagy a Fellegvárra nyílik kilátás. Ne hagyd ki!

Programtippek a közelben >>

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

A Portobello Hotel Esztergom belvárosában, a Prímás-szigeten található, a különleges hangulatú Kis-Duna sétány mellett. A hotel környéke rengeteg programot tartogat a család apraja-nagyja számára, a szálláshely vendégei ráadásul belépőjegyet kapnak az Aquasziget Élményfürdőbe is.

Látnivalók Esztergomban >>

Kihagyhatatlan látnivalók Esztergom városában >>

Wellness Hotel Gyula 

A Wellness Hotel Gyula, a történelmi fürdőváros első négycsillagos wellness szállodája, a nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, az Élővíz-csatorna mellett fekszik. A családbarát szállodában a gyerekek kedvence a játszóház, az ugrálóvár, a kétszintes labirintus, a csúszda, és labdatenger, míg a felnőttek a Wellness Oázisban pihennek szívesen. 

Nézd meg Gyula látnivalóit >>

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd

A Mezőkövesden található Balneo Hotel a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett található, a fürdőtől csupán 2 perces sétára. A hotel wellness részlege két részre osztott élménymedencével, 2 gyógyvizes medencével, úszómedencével és szaunavilággal csalogatja vendégeit.

Programok Mezőkövesden >>

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa 

Nyugat-Magyarországon pihennél? A Park Inn by Radisson olyan wellness hotel, ahol a téli wellness része az all inclusive ellátás és a korlátlan belépés a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe. A családok számára bababarát szolgáltatások teszik színesebbé a kikapcsolódást. 

Sárvári látnivalók >>

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

A Dráva menti Dél-Magyarország igen gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalókban, itt található a Dráva Hotel Thermal Resort, a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában. Ha a hotelben pihensz, a csendes környezet, a kristálytiszta levegő, illetve a wellness és gyógyrészleg gondoskodik az önfeledt pihenésedről. 

Mit nézz meg Harkányban? >>

Fagus Hotel Conference & Spa Sopron

A Fagus Hotel a Lővérek szívében, a történelmi értékekben és természeti kincsekben bővelkedő Sopronban található, közvetlenül az osztrák határ mentén. Az egyedülálló hangulatú Spa világ medencékkel, exkluzív pihenőtérrel, szaunavilággal, és kényeztető kezelésekkel csalogat az év minden napján. 

Top programok Sopronban >>

Sopron – a szabadság, a hűség és a kékfrankos városa az Alpok lábánál >>

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Az Abacus Hotel Budapesttől mindössze 25 km-re, Herceghalmon található, a legendás Gesztenyés úti fasor mellett. A hotel barátságos szobái, az étterem gasztronómiai különlegességei, illetve vízi és szaunavilága a családok, baráti társaságok és a párok számára is sok élményt tartogatnak. 

Látnivalók Herceghalom közelében >>

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa Győr

A győri Golden Ball Club a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától csupán 200 méterre várja vendégeit. A szálloda vendégeit a melegséget, és eleganciát sugárzó, viktoriánus kort idéző eredeti angol környezet fogadja. Az aktív feltöltődésről az 1400 m2-es wellness – szabadidő központ gondoskodik. 

Top programok Győrben >>

Minaro Hotel Tokaj Mgallery

Az 5 csillagos Minaro Hotel Tokaj by Mgallery Tokaj szőlőtőkéi között rejtőzik, a vendégeket már a recepciónál lenyűgözi az az egyedi design, ami az egész szállodára jellemző. A wellness részlegen egy beltéri élménymedence, egy egész évben használható kültéri jakuzzi, emellett sókamrák, szaunák és szépészeti kezelések szolgálják a vendégek kényelmét.

Látnivalók Tokajban >>

10 tokaji látnivaló, amiért érdemes útra kelni >>

Andrássy Kúria & Spa Tarcal

Tarcal ötcsillagos szállodája, az Andrássy Kúria & Spa az Andrássy család patinás rezidenciájának épületében található. A szálloda különlegessége, hogy kiemelkedően magas színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. A wellness hotel barlangfürdőjének spa termei és a hangulatvilágítás igazi kuriózum. Ezt muszáj látnod!

Programtippek a környéken >>

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

A SunGarden hotel egy négycsillagos szálloda Siófok szívében. A platánfákkal szegélyezett utcában található szálláshely egy ugrásra fekszik a Petőfi sétánytól és a Balaton-parttól. A hotel wellness részlege élménymedencével, jakuzzival, szaunákkal és masszázsokkal kényezteti a vendégeket, míg az étteremben magyaros és nemzetközi étel- és italkülönlegességek várnak. 

Látnivalók és programok Siófokon >>

Sirius Hotel Keszthely 

A Sirius Hotel Keszthely legújabb szállodája, a hotel mesés balatoni panorámával, tágas és modern szobákkal, páratlan Spa és Szauna világgal és változatos programkínálattal hívogat a Balaton csücskébe. Ne feledd: Ez a téli wellness biztosan különleges lesz, hiszen Keszthelyen nem lehet unatkozni!

Látnivalók Keszthelyen >>

Takler Kúria Szekszárd

A Takler Kúria tágas terei, egyedi gyártású burkolatai és klasszikus nemesi hangulata biztosan levesz a lábadról. Minden emeleti szoba egy-egy emblematikus borról kapta a nevét, a címkék színvilágának egyedi jellege mindenhol visszaköszön. A wellness részleg friss és ropogós, ugyanis csak nemrégiben adták át!

Szekszárdi programtippek >>

Szekszárdi városnézés – felüdülés testnek és léleknek >>

Hotel Vinifera Wine & Spa Balatonfüred

Ha Balatonfüreden vágysz kikapcsolódásra, tedd fel a térképre a Hotel Vinifera Wine & Spa ötcsillagos birodalmát! A wellness hotel a térség borkultúrájával és ízvilágával a párok és családok számára is tartogat meglepetéseket. A 2000 m2-es wellness terület 5 beltéri medencével és szaunavilággal kápráztat el a téli napokon is. 

Látnivalók Balatonfüred környékén >>

Ensana Thermal Margitsziget Budapest

Élvezd a kikapcsolódást Budapest egyik legszebb részén, zöld környezetben, a Duna közvetlen szomszédságában, a Margitszigeten. Az Ensana Thermal hotel tágas wellness részlegén helyet kapott egy beltéri úszómedence, egy termálmedence, egy élménymedence, egy kneipp taposómedence és több szauna is.  

Fedezd fel Budapest kincseit >>

Téli programok Budapesten >>

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában, a Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élmények várnak. Merülj el az ötcsillagos szálloda medencéiben, fedezd fel a szaunázás különleges élményét és lazulj el a Hévízen egyedülálló Holt-tengeri sóbarlangban. Ha masszázsra vágysz, teszteld a tradicionális thai masszázst, vagy töltődj fel a shiatsu, yumeiho vagy az Ayurveda masszázsok során.

Programtippek Hévízen >>

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj

Egy badacsonyi hotelben pihennél, ahol megismerkedhetsz a badacsonyi borvidék legkiválóbb boraival? A Hotel Bonvino Wine & Spa az ország első aktív és borszállodája, amely egyedi kialakítású, rusztikus, vagy modern szobákkal, kulináris kalandokkal és relaxáló wellness élményekkel teszi még élvezetesebbé a kikapcsolódást. 

Badacsonytomaj látnivalói >>

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel

A Park Inn by Radisson Zalakaros a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a legendás Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szállodából egy fedett folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdő épületébe. Az állatbarát hotelben a gyerekbarát szolgáltatásoknak köszönhetően a legkisebbek is remekül érzik majd magukat. 

Megnézem Zalakaros látnivalóit >>

Hotel Silver Hajdúszoboszló

A Hotel Silver Hajdúszoboszlón, a gyógyvízéről híres fürdőváros szállodanegyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található. A szálloda két épületből áll, mindkét épületrész rendelkezik saját fürdőrészleggel, emellett thai masszázs, svéd masszázs, és aromaterápiás kezelések színesítik a szolgáltatások sorát. 

Hajdúszoboszló programjai >>

Hajdúszoboszló – Programok és látnivalók >>

Miért törődnél a hideggel, ha a téli wellness előnyeit is kihasználhatod? Élvezd egy hangulatos wellness hotel kényelmét, foglalj szállást a Szallas.hu kínálatából >> 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
80%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
20%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő