Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaKedvenc szállások

16 szállás azonnali Hű! kedvezményekkel – 5. rész 

2 perces olvasási idő

Tovább dübörög a Szallas.hu fantasztikus hűségprogramja, melyhez neked is érdemes már ma csatlakoznod. Hű! tagként azonnali kedvezményekre tehetsz szert nemcsak a választott szálláshelyeken, de a közelükben található programok sokaságát is árelőnnyel veheted igénybe. Összeállításunkban 16 nagyszerű Hű! szállodát és apartmant mutatunk be, itthonról és külföldről egyaránt.

Hű! szállások Magyarországon

1. Novotel Hotel Szeged****

A Tisza partján álló Novotel Hotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra, így már csak a látvány miatt is érdemes ide foglalnod. Szeged központját egy könnyű sétával elérheted, ezért akár este is belevetheted magad a város forgatagába. Családok számára nagy könnyebbség lehet, hogy számos babagondozási felszerelést is biztosítanak. 

Programok Szegeden >>

2. Allure Healthy Hotel & Spa Eger****

Az Allure Healthy Hotel Eger hangulatát meghatározó keleti motívumok már önmagukban is nyugalmat sugároznak, de a tökéletes relaxációt a szaunasziget, többféle masszázs és egy 50 m2-es kültéri, négyévszakos medence biztosítja, amelyből az Eger környéki dombok látványában gyönyörködhetsz. A hotel bababarát szálláshely, ahol minden szükséges felszerelési tárgyat biztosítanak. 

3. Hotel Ködmön Eger****

Eger egyik legnépszerűbb pontján, a Szépasszonyvölgyben található ez a négycsillagos szálloda, amely főként pároknak és kis családoknak lesz ideális választás. Wellness részlegén élménymedence, finn szauna és többféle masszázs segíti az ellazulást, ráadásul egy üveg finom egri borral és cukorkával is meglepnek szobabekészítésként.  

Programtippek Egerben >>

4. Aura Felnőttbarát Hotel Balatonfüred****

Ha üdüléskor a csend és a nyugalom számodra a legfontosabb, válaszd ezt a felnőttbarát szállodát Balatonfüreden, amely csak 12 éves kortól fogad vendégeket. Minden nap teadélutánra várják vendégeiket, ahol aprósüteményt és teát kínálnak, a wellness részlegen jacuzzi, szaunák és többféle masszázs kényeztet. A szobákban king size ágyak és lazító esőerdő zuhany garantálja a kényelmes éjszakai pihenést.  

Balatonfüred programkínálata >>

5.  CE Plaza Hotel Siófok****

A siófoki CE Plaza egyéni utazóknak, pároknak és családoknak is kínál kényelmes szobákat és szórakozási lehetőségeket. A kicsiket többek között gyermekanimáció, ugrálóvár és Playstation-sarok várja, szüleik pedig a wellness részlegen lazíthatnak. Szuper lehetőség, hogy születésnapi gyermekzsúrok lebonyolítását is vállalják, így akár a csemeték szülinapját is megünnepelhetitek itt.

Siófoki látnivalók >>

6. Dalma Panzió **** Balatonvilágos

Budapestről akár 1 óra alatt elérhetitek ezt a balatonvilágosi vízparti szálláshelyet, amely saját stranddal és stéggel büszkélkedhet. Itt ősszel is kellemesen elüldögélhetsz, gyönyörködve a Balaton látványában, de a jacuzzi, a többféle szauna, valamint a modern és egyedi szobadekoráció mind vonzóvá teszik ezt a panziót.

Íme a legjobb látnivalók Balatonvilágoson >>

7. Hotel Narád Mátraszentimre****

Négycsillagos kényelemben, csodás erdei környezetben pihenhettek a Hotel Narád falai között, ha ezt a bababarát szállodát választjátok a Mátrában. Családok, párok, egyéni utazók egyaránt élvezhetik a számos wellness szolgáltatást és a minőségi vendéglátást, a számtalan túralehetőségről nem is beszélve.

Mátraszentimre és környéke sok látnivalót kínál >>

8. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

A Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található hotel tökéletes úti cél természetkedvelőknek. A gyerek- és kisállatbarát hotelben kényelmesem pihenhet az egész család egy kiadós kirándulás után. Wellness részleggel és ínycsiklandó ételekkel is várnak.

9. Hotel Karos Spa Zalakaros****

A Hotel Karos Spa remek úti cél, ha a család egy szuper wellness hotelben szeretne pihenni, feltöltődni. Úszó- és élménymedencék, gyermekmedence, jégbarlang, számos masszázsfajta és saját kútból nyert termálvíz is segít a regenerálódásban. A kicsik szórakozásáról játszóház és animációs programok gondoskodnak. 

Fedezd fel Zalakarost >>

10. Wellness Hotel Kager Harkány****

A híres harkányi gyógyfürdőtől csupán 5 percnyire találod a Hotel Kagert, melynek modern szobái, tágas wellness részlege és dél-tiroli finomságokat is kínáló, kitűnő konyhája garantálja a tökéletes kikapcsolódást az egész család számára. Sőt, még négylábú kedvenceteket is magatokkal vihetitek, hiszen a szálloda kisállatbarát.

Programok Harkányban >>

Romániai szállások Hű! kedvezményekkel 

11. Apartament Quiboo Cosmopolit Brașov

Ha a tökéletes példát keresed a modern, kreatív és ízléses lakberendezésre, már meg is találtad. Ez a párok vagy kis családok számára ideális, panorámás brassói lakás nemcsak kényelmes, de a központhoz is közel fekszik. 

12. Central Chalet Vărșag

Ha Erdély szépségeit készülsz felfedezni, és nagy családnak, társaságnak keresel remekül felszerelt, önálló szálláshelyet, mutatjuk a befutót. Ez az igényes, székelyvarsági faház csodaszép, erdei környezetben található, ideális helyen Parajd vagy Korond megközelítéséhez

13. Viewtopia – The Secret Land Valea Drăganului

Mintha álomvilágban járnál, amiből nem is akarsz kilépni, olyan élmény vár rád Viewtopiaban. A folyók és hegyek által körülölelt oázisban a nagybetűs természet vesz körül. Akár párosan, akár nagy társasággal érkezel, többféle szobát vagy önálló meseházikót is foglalhatsz.  

Szállások Horvátországban Hű! előnyökkel 

14. Villa Maredi Pula

Szeretnél saját házat az Isztrián? Ha örökre nem is, néhány napig csak a tiéd és társaságodé lesz ez a 12 fős, medencés villa az egyik legnépszerűbb horvát városban, Pulában. Erre a szuper szálláshelyre még kutyusod is veled jöhet, hogy részt vegyen a kalandban.

Ókori Róma Horvátországban >>

15. Villa Nevena Poreč

A Poreč közelében található, önálló villában 12 vendég pihenhet együtt idegenektől mentesen. Óriási kertjében medence, grillsütő és kiülő rész is található, esténként pedig az erkélyeken üldögélhettek egy pohár finom bor társaságában. 

16. Hotel Amari Starigrad***

Akár aktív, akár üldögélős kikapcsolódásra vágysz, ez a starigradi szálloda garantáltan elnyeri majd a tetszésed. A gyönyörű Paklenica Nemzeti Parktól 2 kilométerre található, ahol kirándulhattok vagy hegyet mászhattok. A mozgalmas nap végén ejtőzhettek a kényelmes, tengerre néző szobákban, melyek között páros és több hálóteres családi lakrészt is találtok. 

Ne maradj ki te sem a Szallas.hu hűségprogramjának előnyeiből, hiszen azonnal élvezheted a megszerzett kedvezményeket. Foglalj Hű! szállást oldalainkon pár kattintással >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
89 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    10.0
    Romantikus búvóhelyek

    Romantikus faházak a bakancslistádra – jacuzzi, szauna és természetközeliség vár a Feelmore Tiny House szállásain 

    1 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Top 25 családbarát apartman az őszi szünetre

    3 perces olvasási idő
    Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

    Múltról mesélő falak – Top 10 kastély és vár, amit Szallas.hű tagságoddal kedvezményesen látogathatsz

    2 perces olvasási idő