ÍzkalandProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

5 étterem a gasztronómia szerelmeseinek

1 perces olvasási idő

Ha túl vagytok a kiránduláson és ennétek valami finomat, vagy felfedeznétek egy-egy környék gasztronómiáját, mindenképpen olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük azokat az éttermeket, amelyeket feltétlenül érdemes meglátogatni.

Oliva Étterem – Veszprém

Mediterrán hangulat Veszprém történelmi városrészében, finom borok, nemzetközi és hagyományos ízek – ha erre vágytok, az Oliva Étteremben a helyetek. A hely érdekessége az arcképcsarnok, ahol az étteremben megfordult közéleti személyiségek, művészek és borászok képe díszíti a falat.

A legjobb veszprémi szállások ide kattintva>>

Még több info és az Oliva Étterem kedvezménye ide kattintva

LaBor Bistro – Tokaj

Tokajról nektek is biztosan a bor ugrik be először, de ha ennétek is egy jót, látogassátok meg a LaBor Bistrot. Friss, kézműves alapanyagokból készült ételeik, szezonális ebédjük egybekötve egy borkóstolással ideális hétvégi programnak bizonyul, a jó idő beköszöntével.

A legjobb tokaji szállások ide kattintva>>

Még több info és a LaBor Bistro kedvezménye ide kattintva

Trifla Ivó & Konyha – Eger

Igazi vidéki hozzávalókból készült fogások várnak rátok Eger főutcáján, a Trifla Ivó & Konyhában. Szarvasgomba, szilvásváradi pisztráng, és az egri sajtok kihagyhatatlan étkei a környéken kirándulóknak. Természetesen itt is érdemes elfogyasztani egy pohár egri bort az ebéd mellé.

A legjobb egri szállások ide kattintva>>

Még több info és a Trifla kedvezménye ide kattintva

Anyám Tyúkjai Háztáji Éléskamra És Kifőzde – Szeged

Szeged nyüzsgő központjában, egy több mint 200 éves műemlék étteremben kapott helyet az Anyám Tyúkjai. A teraszon ülve élvezhetitek a város pezsgését, a tavaszi napfényt, és az évszakokkal változó étlap kínálatát. Az üzletben található éléskamrából pedig a környék termelőinek portékáját vihetitek haza.

A legjobb szegedi szállások ide kattintva>>

Még több info és az Anyám Tyúkjai kedvezménye ide kattintva

Komló Étterem – Gyula

Art deco környezetben hazai és regionális ételekkel várja vendégeit a Komló Étterem Gyulán. A hagyományos és a reform ízek kedvelői egyaránt találnak itt kedvükre valót. A mediterrán kávézó-teraszon érdemes megkóstolni a helyi manufaktúrák pálinkáit vagy egy finom pohár bort is.

A legjobb gyulai szállások ide kattintva>>

Még több info és a Komló Étterem kedvezménye ide kattintva


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%