Vidéki vendégségRomantikus búvóhelyekToplisták

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez

6 perces olvasási idő

Régen a fapados osztálykirándulások szinonímája volt, ma már a legkeresettebb szállástípusok egyike. A modern faház természetközeli, de kényelemre hangolt pihenést kínál – a vidéki vendégszeretet csak hab a tortán.

Ha szeretnél autózaj helyett patakcsobogásra ébredni, jókat enni és még jobbakat kirándulni, akkor a tökéletes faházélmény az Őrségben vár rád. Íme 50 kitűnő őrségi faház és szálláshely, ami enyhülést ad a nyüzsgő hétköznapokban.

50 faház és természetközeli szállás az Őrségben

20+1 őrségi faház, ahol eggyé válhatsz a természettel

Faházas szállások a Kerca BioFarmon Kercaszomor

Patak partján, erdő szélén fekszik az Őrség fényes gyöngyszeme, a Kerca BioFarm. A birtokon 3, 4, 5 és 7 fős faházakban kaphatsz kóstolót a vidéki élet szépségeiből. Lehet kocsikázni, lovagolni, és ha úgy tartja kedved, a farmon tenyésztett állatokkal is megismerkedhetsz.

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Aktív családi pihenésre és romantikus üdüléshez is tökéletes

Rönkház az Őrségben: Lodge In the Nature Szalafő

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Lodge In the Nature

Utunk ezúttal az Őrségi Nemzeti Park szívéhez vezet, ahol egy 100 m2-es rönkház hozza el neked a zavartalan feltöltődést. A takaros álomkuckó Szalafő végén rejtőzik, így egyedül a kerttel összekapcsolódó 15 hektáros erdőség lesz a szomszédod.

Őrség Cottage Luxury Vendégház

Akár családdal, akár romantikus hétvégére érkezel a Őrség Cottage Luxury Vendégházba, biztosra veheted, hogy minden faházas álmod valóra válik. Háborítatlan természeti béke lengi át a birtokot, és annyi érdekes látványosság bujkál a közelben, hogy talán egy hét sem elég a felfedezésükhöz.

Tervezd meg az álomutat még ma >>

Vadvirág Méhes és Gyógyítókert Apartman

Ez a 3,5 hektáros élő gazdaság nem csak Orfalu, hanem az egész Őrség egyik legkarakteresebb szálláshelye. A panorámás, 4 fős apartman vendégei számtalan programban vehetnek részt anélkül, hogy egy percre is elhagynák a farmot. Ilyen például az erdőfürdő, a gyógynövénytúra és a méhészeti bemutató.

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Testi-lelki gyógyulás az Őrségben

Gyurka Kisrönkház Ispánk

Fenyőfákkal ölelt, csendes környezet, ropogó kandalló, teakonyha, kerthelyiség, mesébe illő napfelkelték – ezt nyújtja a Gyurka Kisrönkház! Foglalóink szerint a szállás kiemelkedő felszereltséggel bír, és ideális választás egy romantikus kiruccanáshoz.

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Gyurka Kisrönkház

Ha vadregényes őrségi faházat keresel, megtaláltad >>

Kiskemence Vendégház Szatta

Szeretnéd átélni a régi idők hangulatát, de nem akarsz lemondani a modern kényelemről? Akkor a Kiskemence Vendégház tuti levesz majd a lábadról!

Egyik foglalónk így vélekedett a szállásról:

Barátságos, kuckós, ízlésesen és praktikusan berendezett házikó csodálatos környezetben. Hatalmas udvarral, bőséges és fantasztikus reggelikkel, rendkívül kedves házigazdákkal. Igazi nyugalom szigete, feltöltődésre kiváló hely.”

Naturpark Őrség Szalafő

A Naturpark egy újabb falu végi, elvonulós szállás, amelyet 3 hálószobája és tágas udvara emel ki az őrségi faházak sorából.Egy ilyen gerendaház sajátos atmoszférával rendelkezik: úgy érezheted, nem csak vendége vagy a természetnek, hanem a része is.

Kirándulókedvűeknek hatványozottan érdemes ide foglalni, ugyanis a szálláshely oldalán futó túraútvonal egyenesen a Pityerszeri Skanzenhez vezet.

Őrségi programtippekért kattints ide >>

Apartman egy Makovecz Imre tervezte házban

Ha családdal indulsz neki az Őrségnek, meleg szívvel ajánljuk neked ezt az otthonos, makoveczi épületet. Akár 6 fővel is kényelmes, az erdőre nyíló kert pedig tökéletes helyszín egy grillpartihoz vagy a kora reggeli madárkoncertekhez.

A szálláshelyen hatalmas vendégszeretettel fogadtak, a reggeli fenséges volt. Nyugodt, csendes környezet, csodás hely, barátságos emberek. Nagyon jól éreztük magunkat, visszamegyünk még!”  – kisgyermekes család, 3 nap alapján.

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Apartman egy Makovecz Imre tervezte házban

Szállások vízközelben: Vadása Camping és Faházak

El sem tudod képzelni a nyaralást standolás és fürdőzés nélkül? Ebben a Vadása-tó melletti kempingben nem kell lemondanod a csobbanásról ahhoz, hogy faházban szállj meg!

A Vadása Camping erényei közé tartozik, hogy jól felszerelt, alpesi stílusú kuckóknak ad otthont; másrészt pedig játszótér, sportpályák és szabadtéri főzőhelyek is vannak a területén.

Lesd meg a kemping teljes galériáját >>

Vadása-tó – Eldugott erdei tó az Őrségben >>

Glamping Merida Vendégház Orfalu

Magyarország legnyugatibb területén, a Vendvidéken csalogatja az utazókat a kétszintes Glamping Merida Vendégház. Teljesen felszerelt konyhával bír, minden irányból üde, zöld környezet övezi, illetve számos program és túralehetőség is van a közelben.

Egy középkorú pár az alábbi véleményt fogalmazta meg 2 napos itt tartózkodás alapján:

Egy igazi mesevár csodás és pihentető környezetben. A szállásadók személyisége magával ragadó. Minden pillanatát élveztük az ott töltött időnek. Amint tehetjük visszatérünk vendvidékre és a Meridába!”  – középkorú pár, 2 nap alapján.

Mutatjuk a még szabad időpontokat >>

Bagolyvár Vendégház Magyarszombatfa***

Kényelem és otthonosság verhetetlen párosával rabolja el a szíved ez a takaros szállás Magyarszombatfán. A Bagolyvár Vendégház 85 négyzetméteres életteret kínál, amelyben 2 háló, fürdőszoba, wc, konyha és 2 terasz is birtokba vehető. Erdővel körített udvarán mindennapos a madárcsicsergés, a relaxációnak pedig semmi sem állja útját.

Még több szállás Magyarszombatfa és környékén >>

Az állatbarátok kedvenc faházas szállása: Őrségi Patakparti Alpaka Panzió

Létezik egy családi panzió az Őrségben, ahol nem elég, hogy pompás faházakban szállhatsz meg, de még a picivel arrébb fekvő alpaka farmot is bejárhatod. Különleges állatok, kerti tavacska, virágos mező, teljes felszereltségű faházak – mi kell még?

Kedves személyzet, finom reggeli. Számunkra plusz volt, hogy a lombházban nincs tv, így semmi sem zavarta a pihenést. Természetközeli, madárcsicsergős ébredés. Szuper volt.”  – fiatal pár, 3 nap alapján.

Csillagkabinok: Családbarát faházak az Őrségben

Képzeld el, ahogy egy tiszta estén összebújva nézitek a pároddal a pislákoló csillagokat, a kezedben forró tea, a háttérben jacuzzi bugyborog. A viszáki Csillagkabinokban pont ilyen élményben lehet részed!

3 faház áll a 6.000 négyzetméteres birtokon és mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba, wc, amerikai konyha. Családbarát szolgáltatásai között kiságy, fürdetőkád és asztali etetőszék is szerepel, plusz 18 éves korig a gyerekek ingyenesen jöhetnek.

Őrségi faház szállás Szalafőn: Orbán Porta

A Zala-patak forrásvidékén megbúvó Orbán Porta Szalafő egyik top szállása. Hogy miért, azt egy fiatal pár foglalta össze a legjobban, akik 7 napot töltöttek itt:

Nagyon szép a környék, gyönyörű nagy a kert, ami ideális csillagnézésre, sütögetésre, piknikezésre stb. A kis faházhoz tartozik egy nagy terasz, ahol lehet étkezni, társasjátékozni, beszélgetni. A konyha remekül felszerelt, minden megtalálható benne, ami egy kis főzéshez szükséges.”

Erdei faház a javából: Őrségi Boronaház Porta

Hozd ki a legtöbbet jól megérdemelt pihenésből! A szalafői Boronaház Porta egy teljesen felszerelt, patyolattiszta fakuckó, melyet kialakítása és elbűvölő otthonérzete miatt csak szeretni lehet. Foglalóink szerint a házigazdák vendégszeretete példaértékű: „szinte családtagként„ kezelik az érkezőket.

Nyaralás az Őrségben: Manka Kisrönkház Ispánk

Te is elolvadsz az erdő illatától? Összeszorul a szíved a lágyan hullámzó dombok, a virágzó rétek látványától? Akkor ne keresd tovább az őrségi szállásod: a Manka Kisrönkház egy 4 fős családi nyaraló, ahol kényelmes körítéssel tapasztalhatod meg a természet nyers, tiszta varázsát.

Fenyőalja Vendégház Őriszentpéter

Olyan szállást szeretnél találni, ahol megfeledkezhetsz a munkáról és egyedül a kikapcsolódásra koncentrálhatsz? Ez esetben bízd rá magad az őriszentpéteri Fenyőalja Vendégházra!

Őrségi faházak terén igazi főnyeremény, ugyanis gépesített konyhával, fatüzelésű kandallóval és egy idilli udvarral is büszkélkedhet. Itt tényleg semmi másra nem fogsz gondolni, csak arra, hogy milyen szép helyet választottál.

Látogassatok el az Őriszentpéteren található Pajta étterembe, és ismerkedjetek meg a Farkas Richárd által készített helyi fogásokkal >>

Golomán Gerendaház Őrség Ispánk

Amikor faházas szállásokról álmodozunk, legtöbben egy csendes, édeni nyugalmat árasztó kuckót képzelünk magunk elé, ahová nem jut el a város morajlása. Amennyiben te is így képzeled el az őrségi kiruccanást, bátran foglalj a Golomán Gerendaházba! Összesen 18 fő fér el a szálláson (15 felnőtt és 3 gyerek), de akár szobánként is bérelhető.

Fenyőrügy Vendégház Őriszentpéter

Vidéki elvonuláshoz, családi pihenéshez vagy szimplán csak egy bulis estéhez is remek döntés a 8 fős Fenyőrügy Vendégházat választani. A szállás egy fél hektáros birtokon áll, zsenge tölgyek és méltóságteljes fenyők koszorújában.

Teljes felszereltsége az udvarra is kiterjed: függőágyas pihenőrész, erdőre néző terasz és tűzrakóhely is található rajta.

Erdei szállás a vágyad? Irány a Kis Kunyhó az Őrségben!

50 őrségi faház és természetközeli szállás a tökéletes pihenéshez
Kiskunyhó az Őrségben

Íme egy nem mindennapi faház! A Kiskunyhó Magyarszombatfa utolsó épülete, tehát csak egy lépés választ majd el a szelídítetlen természettől. Plusz pont, hogy a házat kívül-belül  otthonos melegség járja át, és a környezetével is harmonizál.

Őrségi faház: foglald le, amíg még van szabad hely >>

300 méterre a szlovén határtól: Orfalusi Vendégház

Szippantsd be az erdő illatát és válj eggyé a természettel egy aprócska, vendvidéki falu határán! Aki ebben az orfalusi rönkházban üdül, az testközelből tapasztalhatja meg az Őrség enyhülést nyújtó környezetét. 5 férőhelyes, így elsősorban családoknak vagy pároknak ajánljuk.

A szálláshely gyönyörű környezetben van, gyakorlatilag teljesen erdőben, több tanösvényt is bejártunk a párommal, de a legszebbek azon a részen voltak, ahol a szálláshely is van, még csak kocsiba sem kell ülni.”  – fiatal pár, 4 nap alapján.

30+ természetközeli szállás az Őrségben

Még nincs meg a kedvenced? Az alábbi listában olyan őrségi szállásokat válogattunk össze, amelyek ugyan nem fedik le a faház fogalmát, ám hangulatviláguk és természetközelségük okán hasonló élményt kínálnak.

Szaunás szállás: Őrségi Porta Vendégház

Adott egy 100+ éves, de prímán felújított parasztház, egy finn szauna sókamrával és persze a kert, ahol léleküdítő órákat tölthetünk el. Egy szó mint száz: az Őrségi Porta nem fog csalódást okozni, ahogy a közelben elérhető programlehetőségek sem.

Csörgő Vendégházak Szalafő

Csendes, nyugodt, kényelmes szállás, hatalmas udvarral, gyönyörű környezetben. A szállásadók rendkívül barátságos, vendégszerető emberek. Lenke néni egy tündér, az általa készített reggeli pedig igazán kiadós és ízletes volt, felülmúlhatatlan házias ízekkel. – középkorú pár, 3 nap alapján.

Angyalporta Vendégház Őriszentpéter

A tisztaság nálunk nagyon fontos és itt nem volt ezzel probléma. Nagyon nyugodt, rendezett, vidékies porta kedves vendéglátókkal. Az apartman jól felszerelt és kényelmesek az ágyak.”  – fiatal pár, 6 nap alapján.

Őrségi Mi Kis Házunk Vendégház

A házikó minden egyes szegletében a gondosság, szeretet, odafigyelés érződik. Végtelen nyugalom, biztonság, otthonosság. A felszereltsége 100% a teák sokféleségétől, az egészségügyis kis szekrénykéig nincs olyan,amivel a házat fel ne szerelték volna. Kisgyermekes családok számára is ideális.” – baráti társaság, 3 nap alapján.

Klassz szállás Őriszentpéteren: Patika Vendégház

Őriszentpéter izgalmas látnivalókat rejt és tökéletes bázis, ha szeretnéd maxra vinni az őrségi élményeket. A felhőtlen szórakozáshoz természetesen egy kényelmes, barátságos szállásra is szükségetek lesz. Szerencsére a Patika Vendégház épp ilyen!

Kinézted már a következő utazásod időpontját?

Őrségi szálláshely szaunával: Gyöngyvirág Vendégház

Nagyon jól éreztük magunkat, tökéletes hely a pihenésre. A teraszról hallgattuk esténként a szarvasbőgést, csodás volt. Dézsa is szuper. Kutyusunk is nagyon élvezte a kertet.  – fiatal pár, 5 nap alapján.

Bárányos Vendégház Őriszentpéter

Nagyon kellemes, tiszta, kényelmes ház, szépen fel van újítva. A kert is nagyon szép, és mivel a falu határában van, csendes, tökéletes hely, hogy a csillagok nézése közben hallgassuk a szarvasbőgést.”

Nézd meg a szálláshely ajánlatát >>

Harmatcsepp Vendégház Kercaszomor

Tökéletesen felszerelt, makulátlanul tiszta ház. A minőségi építőanyagok, a bútorok, a szobák elhelyezése, a köves helyiségekben a padlófűtés, a rendezett udvar, a kiépített parkoló – mind jó érzéssel tölti el az embert.„– baráti társaság, 4 nap alapján.

Szala Vendégház Őriszentpéter

Gyönyörű helyen van, mégis pár méterre a Hársfa Étteremtől, ahol finomat ettünk, s épp mellette van az Őrség Pékség is. A szállásadó finom süteménnyel várt minket, az apartman kényelmes, szép és tiszta volt.” – család nagyobb gyerekkel, 2 nap alapján.

Vadszőlős Porta Ispánk

A Vadszőlős Porta nagy előnye a fedett terasz, ahol egy egyszerű családi vacsora vagy egy közös beszélgetés is különleges ízt kaphat. Ha gyerekkel érkeznétek, a kerti mászóka és a kismotor mellett társasjátékok és mesekönyvek egész garmadája vár benneteket.

Érdekel a teljes galéria >>

Őrségi Bagoly Vendégház

Hamisítatlan parasztház, mely aprólékosan és gondosan lett felújítva, megőrizve mindazt, ami népiessé, vonzóvá teszi.  Öles vályogfalak, autentikus tetőszerkezet, régmúltat idéző, ránk kacsintó ablakok. Látszik a törődés, a múlt megóvása.”  – család nagyobb gyerekkel 3 nap alapján.

Fecskefészek Vendégház Őriszentpéter

Aki igazi régies, falusi környezetben szeretne pihenni, az menjen ide. Minden a régi időket idézi, és még a legutolsó berendezési tárgy is aprólékosan összeválogatott. Malacot etettünk, palackos gáztűzhelyen főztünk, minden percét élveztük.” – baráti társaság, 4 nap alapján.

Tündérkert Panzió Őrség Viszák

A vendéglátás elsőrangú, a szoba mintha Franciaországban lenne. Egy csoda. Olyan, mint a neve: tündérek kertje.” – egyéni utazó, 2 nap alapján.

Őrségi Ház Kondorfa

Egy szállás, ahol a kert végében őzek szaladgálnak, a természet pedig úgy karol át, mint egy vastag, puha paplan. Ez az Őrségi Ház: egy 4 légterű, új építésű szállás, kandallóval és tengernyi élménnyel. Már csak az a kérdés, hogy mikor nézed meg személyesen?

Őrségi Kastélydombi Kistücsök Vendégházak

A zsákfalu nyugalma lenyűgözött minket, a ház és a kert pedig mindent biztosított, amire csak szükségünk volt egy családi nyaraláshoz! A szoba (2-es apartman) nagyon igényes, egyszerre rusztikus és modern hangulatú, az ágy szuper kényelmes volt” – család kisgyerekkel, 5 nap alapján.

Őrségi Szalma Vendégház Szalafő

A kert gyakorlatilag egy erdő, fantasztikus élmény megfigyelni a teraszról az őzeket. A hàzigazda nagyon kedves, rengeteg hasznos informàciót és ötletet kaptunk tőle az Őrség felfedezéséhez.” – fiatal pár, 4 nap alapján.

Picur Lak Magyarszombatfa

A ház ízlésesen felújítva, mesés környezetben, a béke és a nyugalom szigete, az ember szinte otthon érzi magát. Pár lépésre van Szlovénia, szintén számtalan kirándulási, kikapcsolódási lehetőséggel. A szállásadók nagyon kedvesek, barátságosak.” – középkorú pár, 4 nap alapján.

Szállás Őriszentpéter szívében: Mirabola Ház

A Mirabola Ház a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, aminek köszönhetően modern, jól felszerelt őrségi szálláshellyé cseperedett. Mivel pár perces sétára van Őriszentpéter központjától, mindent könnyen és gyorsan elérhettek a környéken.

Galagonya Porta Őriszentpéter

A képek egyszerűen nem adják vissza mennyire jól össze van rakva az egész hely. Pár napos ott tartózkodásunk alatt folyamatos ámulatban voltunk mennyire jól ki van találva minden kis részlet a házban és mennyire kényelmesen éreztük magunkat a ház minden zugában.” – család kisgyerekkel, 4 nap alapján.

Különleges őrségi szállás: Őrálló Szer Kemping

Aludtál már igazi jurtában? Most kipróbálhatod! Az Őrálló Szer Kemping arra késztet, hogy egy kicsit kilépj a komfortzónádból és megtapasztald, milyen lehetett honfoglaló őseink otthona. De azért ne aggódj: a modern kényelemtől egy percre sem kell búcsút venned.

Érdekel az ajánlat >>

Kéknefelejcs Vendégház

A tulajdonos nagyon kedves és rugalmas. A szàllàs autentikusan van berendezve, nagyon ízléses és igazi vidéki hangulatot àraszt a sok régi tárgy. A kert gyönyörű, rengeteg hely van a kikapcsolódásra.” – középkorú pár, 4 nap alapján.

Vargánya Vendégház

Tisztaság, rend, nyugalom, kellemes klímájú házikó. Nem hiányzott sem a tv, sem az internet. Az ablak alatt hajnalban vonultak a szarvasok és az őzek. Minden megvolt a házban, amire szükségünk volt. Az 5 éves lányomnak nagyon tetszett a gyereksarok.” – család kisgyerekkel, 4 nap alapján.

Őrségi Tulipános Vendégház

Ha olyan őrségi szállásra fáj a fogad, ahol vadregényes, már-már festői a környezet, a lankás dombok közé simuló Tulipános Vendégház biztos tetszeni fog. Mivel Nagyrákos végén helyezkedik el, háborítatlanul élvezhetitek a nyaralást.

Szitakötő Vendégház Magyarszombatfa

Remek hely, jó bázis a kirándulásokhoz. A bekerített udvaron a kutyánk biztonságosan elvolt. Rengeteg program van a házon belül is pl. pingpong, jacuzzi és játszótér. Imádtunk itt lenni. Probléma vagy kérdés esetén rögtön segítettek a házigazdák, az isteni házirétesük meg csak a hab a tortán.” – család kisgyerekkel, 5 nap alapján.

Ceruzás Ház Nagyrákos

Az egyik legszebb és legkülönlegesebb szállás, ahol valaha voltunk. Csodás ház, kivételes design-nal, teljes körű felszereltséggel, nagyon kedves szállásadóval. Ez a hely magában hordoz mindent, amiért az Őrséget szeretjük.– középkorú pár, 8 nap alapján.

Tóka Vendégház Őriszentpéter

A háznak, a bútoroknak lelkük van, nagyon jó volt ott lenni. A kert hatalmas, szuper volt a kerti kiülőn ücsörögni,reggel madárcsicsergésre ébredni. Külön köszönet a biciklikért: kényelmes, sok sebességes, széles gumis biciklik, amelyek alkalmasak az erdei utak bebarangolására is.” – fiatal pár, 4 nap alapján.

Őrségi Gyantafalva Vendégház

Legyen nyár vagy tél, szitáló eső vagy perzselő napsütés, a Gyantafalva Vendégház komfortos pihenést ígér minden korosztálynak. Ha szenvedélyed a gasztronómia, kérj reggelit is a foglalás mellé!

Cseri Porta Szalafő

Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, mind a szállásról, mind a vendéglátóinkról. A szállás mesés környezetben helyezkedik el. A szobák igazán ízlésesek, tiszták. Igazi otthon élményt nyújtanak.” – család kisgyerekkel, 5 nap alapján.

Kosbor Panzió Magyarszombatfa

A szállás stílusosan volt berendezve, semmi túlkapás, egyszerű de olyan részletekkel, amiből látszik, hogy nagyon odafigyeltek a kialakításakor. Személyes, barátságos. Felüdülés volt itt lenni a léleknek és a testnek is.” – középkorú pár, 3 nap alapján.

Lívia Vendégház Őriszentpéter

A Lívia Vendégház báját a kialakítás, a felszereltség és a házigazdák szívélyesség hármasa adja. Ideális, amennyiben nagyobb társasággal vagy gyerekekkel utazol, hiszen fedett terasszal, bográcsozóhellyel, sparhelttel és 2 konyhával is rendelkezik.

Almafás Jacuzzis Apartmanház Őrség Kerkakutas

A külső és belső környezet is egyaránt rendben volt. Nagyon rendezett az udvar, kikapcsolódásra alkalmas. Egyaránt jó pároknak és gyermekes családok számára. A tulajdonosok segítőkész emberek, fontos számunkra, hogy mindenki jól érezze magát.”” – középkorú pár, 7 nap alapján.

Most, hogy megnézted az Őrség legjobb faházait és természetközeli szálláshelyeit, ideje megtervezni az utazást és lefoglalni a kedvencedet >>

Íme egy szuper őrségi program >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
41%
Imádom
Imádom
59%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
12 bejegyzés

A szerzőről
Brigi vagyok: fordító, blogger és harcedzett szövegszelídítő. Legszívesebben minden szabad percet írással vagy utazással töltenék – ha vegyíthetem a kettőt, úgy a legjobb. Itt a blogon főleg városnézések, könnyű túrák és bakancslistás látnivalók kapcsán találkozhatsz velem, de nem idegen tőlem a gasztro téma sem.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Programok hétvégére

    A legjobb húsvéti programok Budapesten, kicsiknek és nagyoknak

    1 perces olvasási idő
    Ízkaland

    A legjobb helyek, ahol isteni húsvéti sonkát ehetsz és vehetsz – Lelőhelyek szállásajánlóval

    3 perces olvasási idő
    Tavaszi zsongás

    TOP 10 húsvéti úti cél Magyarországon

    4 perces olvasási idő