Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódás

6 erdei boutique vendégház, ahol elkerülheted a város zaját

1 perces olvasási idő

Tavaszi fáradtság gyötör benneteket is? Elegetek van a hajtós mindennapokból? Legszívesebben csak bevackolnátok egy hangulatos házikóba az erdő mélyén élvezni a csendet és a kényelmet? Szeretitek különleges erdei vendégházakat? Akkor ezeket a szálláshelyet nektek találták ki: 6 erdei boutique vendégház Magyarországon!

6 erdei boutique vendégház, ahol elkerülheted a város zaját
Eden Rose Apartman, Pilisszentkereszt

6 erdei boutique vendégház, ahol elkerülheted a város zaját

1. Eden Rose Apartman, Pilisszentkereszt – romantikus erdei szállás

A fővárosiaknak nem kell messzire menniük, ha szeretnék megközelíteni a Pilis völgyében fekvő Pilisszentkeresztet, ahol az erdő alján az Eden Rose Apartman mesebeli boutique vendégháza rejtőzik. Budapesttől mindössze kb. 30 km-re található. A takaros kis lakrészekben minden megtalálható, amire szükség lehet: ízlésesen kialakított, hívogató szobák, kitűnően felszerelt konyha és infraszauna is tartozik a rusztikus-vidéki stílust sugalló házikóhoz. 

Fontos tudnotok, ha ide szeretnétek menni, hogy az Eden Rose Apartman felnőttbarát szálláshely, így gyermekek elhelyezésére nincs lehetőség. Inkább pároknak, vagy baráti társaságoknak ajánljuk.

Ébredjetek madárdalra, kávézzatok a csodaszép tornácon és fedezzétek fel a békés környéket kerékpárral vagy gyalogszerrel!

A szállás linkjét itt találjátok >>

2. Völgy patakvendégház, Kapolcs – közel a Balaton

A Művészetek Völgyének otthonában nem csupán fesztiválszezonkor érdemes ellátogatni, Kapolcs ugyanis a Káli-medence gyöngyszemeként mindig tartogat meglepetéseket. Béreljetek szobát a Völgy patakvendégházban, ha egy kis kikapcsolódásra vágytok és hallgassátok a vízcsobogás megnyugtató hangját vagy piknikezzetek egyet a környék számos kirándulóhelyén!

Mivel A Balaton, a Zánkai strand 15 km-re található, így nyárra is tökéletes választás ez a kis erdei vendégház. Szuper kirándulások, vagy akár a nyaralás kiindulópontja is lehet.

A szállás linkjét itt találjátok >>

3. Noszvaj Cabin Vendégház, Noszvaj egyik különleges szálláshelye

Festői hegyvidéki környezetben, az erdő kapujában bújik meg a Noszvaj Cabin Vendégház. A tulajdonosok mindent megtettek érte, hogy a vendég a kényelem és a komfort jegyében tölthesse el a vakációt. Hűvös időben a hangulatos kandalló előtt ülve borozgathattok a ropogó fahasábok hangjára, nyáron pedig remek bográcsozási lehetőséget találtok a kertben. Ha szeretnétek este egy romantikus vacsorán részt venni, akkor se csüggedjetek, mert a közelben szuper éttermet is találtok. 

A szállás linkjét itt találjátok >>

4. Zöld Kabin Faház, Kismaros erdei vendégháza

A Dunakanyarban fekvő Kismaros egyik legegyedibb szálláshelye a Zöld Kabin Faház, mely az erdő mentén helyezkedik el és hívogató, bohókás stílusával minden látogatót elkápráztat. Szép időben a csodás teraszon is borozgathattok vagy hűvösebb napokon egy forró tea mellett merülhettek el a természet szépségeiben az üvegház védelmében. A teljesen felszerelt házból kinézve a pazar panorámából sem lesz hiány, de amennyiben többre vágytok, bátran keressétek fel a zebegényi Sárkánydombot vagy a Julianus-kilátót!

A szállás linkjét itt találjátok >>

5. Sherpa Vendégház, Zebegény – Erdő szélén, patak partján

Zebegény vadregényes hangulatát bizony könnyen átérzi mindenki: a csodálatos panoráma, a hegyek látványa és a Duna kanyargó ívei a legzajosabb elméket is lecsendesítik. Vegyetek ki pár éjszakát a Sherpa Vendégházban és bizonyosodjatok meg róla! A patak partján fekvő szálláshely jól felszerelt konyhájában kedvetekre főzőcskézhettek vagy szép időben az árnyas teraszon is feltöltődhettek. 

A szállás linkjét itt találjátok >>

6. Menedék A Szálláson, Felsőtárkányi boutique vendégház

Utolsó szálláshelyünket nem volt szívünk lehagyni a listáról – bár nem az erdő mélyén bújik meg, de olyan különleges hangulattal rendelkezik, hogy mi rögtön beleszerettünk! A Bükk lábánál, Felsőtárkányban fekvő Menedék A Szálláson a stílus és a kényelem kéz a kézben jár. Csobbanjatok a jakuzziban, grillezzetek a kertben és felejtsétek el a hétköznapi rohanást egy igazán kitűnő hangulatú helyen! Az aktív kikapcsolódás híveit a Bükk túrára csábító vonulatai várják!

A szállás linkjét itt találjátok >>

További belföldi szálláshelyek a szallas.hu oldalán érhetők el >>

(fotók: szallas.hu)


Olvass tovább: Erdőszéli házak Magyarországon, ahol csend és nyugalom vár


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%