Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Lombházak, szabadtéri dézsafürdő és rusztikus szobák – 7 különleges őszi szálláshely Magyarországon

2 perces olvasási idő

És Te mivel töltenéd szívesen az őszi hétvégéket? Romantikus pihenéssel a fák lombjai felett? Golfozással egybekötött wellness-szel a zalai dombok között? Netán hangulatos dézsafürdőre vágysz a szabad ég alatt? A következő szálláshelyeket bátran ajánljuk az őszi hétvégékre, hiszen a csodálatos környezet és tökéletes ellátás mellett mindegy hely rendelkezik valami különlegességgel, egyediséggel.

Tree Houses Noszvaj

Szívesen kipróbálnád, milyen érzés a fák között aludni? Noszvajon most megtapasztalhatod ezt a különleges hangulatot, hiszen 5 fából készült lombház várja a vendégeket az év minden évszakában.

A lombházak Noszvaj erdei környezetében, a Síkfőkúti tó partján helyezkednek el, fantasztikus panorámával a tóra és a környező hegyek erdeire, a Bükk déli völgyében. A házak belső terei melegséget és otthonosságot sugároznak, hatalmas franciaággyal, prémium matraccal, extra finom ágyneművel, és pihe puha párnákkal. Minden lombház teraszába, a magasban egy pezsgőmedencét rejtettek, mely a nap bármely szakában biztosítja vendégeknek a privát ellazulást

Még több fotó a szállásról >>

Malom Hotel Debrecen ****

A műemlék Hortobágy Gőzmalom átépítésével kialakított Malom Hotel Debrecen belvárosától néhány száz méterre található. A hotelben egyszerre van jelen az eredeti funkciót idéző dekoráció, és a modern design. A szobák légkondicionáltak, minden szoba síkképernyős kábel-TV-vel és saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

A korhű bútorokkal berendezett, 80 fő befogadására alkalmas étteremben a magyar gasztronómia remekei élvezhetők hazai borok és pálinkák társaságában.

Próbáld ki Te is, milyen lehet egy régi malomépület hangulata! >>

Vitis Hotel Villány

Rusztikus szobák, borkóstolók és pincelátogatások, házias, borvidéki reggeli helyi ízekkel, valamint finn szauna, infraszauna és relax szoba vár mindenkit Villányban, a Vitis Hotelben.
A szálloda összesen 25 szobával rendelkezik, amelyből 22 db Rustic, 2 db Superior és 1 db Deluxe szoba biztosít kényelmet.

Az ide látogatók több programon is részt vehetnek, mint például borkóstolókon, pincészet látogatásokon, lovaskocsikázáson vagy dűlőtúrákon. Aki pedig szívesen kirándulna, Villány mellett felfedezheti a környékbeli települések látnivalóit is.

Tölts el néhány napot Villányban! >>

Templomvölgy Resort Mátrakeresztes

110 éve vadászlaknak épült, majd 55 évig templomként szolgált az az épület, amely ma Templomvölgy Resort néven fogadja a vendégeket.

Az épület a Nyugat-Mátrában, festői környezetben Mátrakeresztes szélén, két patak között, az erdőbe ékelődve terül el. Mi várja az ide érkezőket? Gyönyörű környezet, nyugalom, impozáns külső és igényes belső terek, magas színvonal, családias kiszolgálás, finom ételek és italok.

Ajánljuk mindenkinek, aki pihenni, ünnepelni vágyik. Ideális hely pároknak, családoknak, kisbabásoknak, vadászoknak, átutazó üzletembereknek 1-2 napra, vagy akár 1 hétre.

TIPP: A Mátra mesés panorámája az egykori templom torony felső szintjén kialakított kilátó galériából tea és kávé mellől élvezhető.

Még több izgalmas részlet a Templomvölgy Resortról >>

Erdei Kisház Noszvaj

Egyedülálló panoráma, tóra néző apartmanok /2db/, hegyvidéki, tóparti klíma. Ez fogad Noszvajon, az Erdei Kisházban, ahol az új és színvonalas berendezés mellett fürdődézsa, borospince, infraszauna és függőágy is rendelkezésre áll.

A földszinti, nagy teraszos, tóra néző apartman 4 fő részére részére ideális, míg az emeleti, nagy teraszos apartmanban 2×3 fő fér el kényelmesen franciaágyakon (ebből 2 fő a tetőtéri szobában tudja élvezni a kilátást a tóra).

Foglald le mielőbb a noszvaji kisházat! >>

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, kényelemmel és elegáns környezetben várja nem csak a golf sport szerelmeseit, hanem mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.

A szálláshely vendégei korlátlanul használhatják a közelben lévő wellness részleget: kültéri – és beltéri termálmedencét, víz alatti élményelemeket, nyakzuhanyt, pezsgőfürdőt, fényterápiás finn szaunát, gőzkabint és a sószobát. A golfozás szerelmeseit 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos golfpálya várja. A pálya gyönyörűen illeszkedik a festői Zala-völgybe, környezetében szőlők, a Toszkán tájat idéző lankás domboldalak és tavak találhatók.

Tölts el néhány őszi napot a zalacsányi hotelben >>

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre

Magyarország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén várja vendégeit a Relax Rezidencia Hegycsúcs. Az apartman leginkább romantikára vágyó párok és meghittséget kedvelő kisebb családok számára alkalmas, melyet – az erdő közelségén, a turistautak bő választékán, a közeli sípályán és a fenséges ételeket kínáló mátrai éttermek kínálatán túl – egy kültéri, télen-nyáron használható 4 személyes dézsafürdő, egy 2 személyes pezsgő- és hidromasszázskád, valamint egy infraszauna tesz felejthetetlenné.

A szálláshelyen egy felszerelt teakonyha, fürdőszoba és egy lakosztály található, mely egy egybenyíló hálószobából és nappaliból áll.

Te is szívesen kipróbálnád a szabadtéri dézsafürdőt? >>

Foglald le kedvenc szálláshelyed még ma és élvezd az őszi hangulatot Magyarország legszebb vidékein! 

Még több dézsafürdős szálláshely >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
79%
Imádom
Imádom
21%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%