Site icon Szallas.hu Blog

8 macskabarát szállás belföldön – Utazz cicával!


Ismered azt az érzést, amikor legszívesebben kimozdulnál, de nincs szíved magára hagyni a cicád? Nem titok, hogy a gazdiknak sokszor komoly fejtörést okoz, hogy akár csak egy hétvégi kiruccanás során, mi legyen a háziállattal. Szerencsére egyre több belföldi szállás létezik, ahová veled tarthat a macskád. Fontos, hogy a különböző szállások, különböző feltételekkel engedik be cicád. Sok helyen külön díjat kérnek érte, van ahol csak bizonyos “állatbarát” szobák közül választhatsz, és ami általánosnak mondható, a közös vendéglátó terekbe, fürdőkbe nem kísérhet el. De ne csüggedj, a szobában zavartalanul pihenhet, amíg te kicsit lazítasz. Íme pár macskabarát szállás belföldön!

8 macskabarát szállás belföldön – Utazz cicával!

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****+superior

Te és cicád megérdemlitek az első osztályú feltöltődést, bárhová is mentek. Amíg kedvenced a szobában durmol, téged két beltéri élménymedence, egy kültéri medence, szauna világ, élményzuhanyok, gőzkamra és natúr wellness vár. A mátrai Lifestyle hotel fizikai, érzelmi, spirituális és mentális kikapcsolódást ígér vendégei számára, így mindketten garantáltan felfrissülve térhettek vissza a hétköznapokba.

Wellness Hotel Kager Harkány****

Az már biztos, hogy a macskaélet gyönyöreit nem csak otthon élvezhetitek! Finom ételek, kényeztető pezsgőfürdő és napfürdő az idelátogatók programja. A hotel éttermében nemzetközi és hazai ízek mellett dél-tiroli specialitásokkal is kedveskednek. Ha pedig ahhoz tartja a kedvetek, nyugodtan kuckózzatok be szobába, és adjátok át magatokat az édes semmittevésnek. Különlegesség, hogy cicádat a szállásra ingyen viheted.

Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger****

Válassz olyan szállást, amire cicád is igent mondana! Az egri Hotel Korona Wellnessben a vintage szobák mellett classic, superior és executive lakosztályokkal, családi apartmanokkal várnak, így biztos nem lesz oka panaszra. Ha kicsit kimozdulnál, akkor sem kell órákra egyedül maradnia, hiszen Eger egyetlen borszállodája a belváros csendes, parkosított részén található, közel a legfontosabb látnivalókhoz. Élvezd a különböző szaunákat, tölts egy pohár bort, és bújjatok össze a kényelmes szobában!

Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger ****

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Úgy érzitek az otthonüléstől már szinte elmacskásodtak a végtagjaitok? Erre is van ötletünk! A hotel számos szolgáltatással áll a feltöltődésre vágyó állatbarátok rendelkezésére. Frissülj fel az uszodában, relaxálj egyet a wellness centrumban, vagy mozgasd át magad a fitness teremben, míg kedvenced nyugodtan folytathatja a szokásos szépítő alvását, a szoba biztonságában.

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve****

Romantikus hétvége, amiből a cica se maradhat ki? Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, szeretettel várja az állatbarát vendégeket is. Töltsetek el pár csendes napot hármasban, és válogassatok a kifejezetten pároknak szóló programok közül. Wellness birodalmukban páros nyugágyakkal, páros szaunával, különleges masszázsokkal és csendszobával kedveskednek. Hagyd kedvenced az otthonos szobában pihenni, amíg pároddal kicsit egymásra hangolódtok!

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve ****

Natura Vita Apartmanházak Hegykő

Itt az ideje, hogy közösen fedezzétek fel a természet szépségeit! A Natura Vita Apartmanok épülete a Fertő-Hanság Nemzeti Park közelében fekszik, így kirándulhattok egy nagyot a környéken. Amikor pedig cicád a beütemezett délutáni szundit élvezi, te simán elsurranhatsz a csupán 200 méterre Hegykő termálfürdőjébe egy kicsit. Igény esetén, felár ellenében pedig szauna és masszázs is a rendelkezésedre áll. A nap végét pedig, ha úgy tartja kedvetek egy közös főzőcskével zárhatjátok a szállás felszerelt konyhájában.

Villapark Várgesztes

Azt, mondják, ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek… De kit érdekel ez most? Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben egy olyan egyedi pihenésformát próbálhattok ki, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. Kapd össze az egész családot, vagy az összes barátot – természetesen cicástul – és vegyétek be a nektek legjobban tetsző különálló házat! A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást, így mindenki megtalálhatja magának, a kedvére való elfoglaltságot!

Blue Star 1 Wellness Apartman Siófok

Balaton. Hekk. Pihenés. Cica. Szerintünk minden pipa! Ruccanjatok ki egy hétvégére Siófokra! Az apartman egy barátságos utcában a Balaton közvetlen közelében található kertes övezetben, de közel a sétáló utcához. Az épület belső wellness részlegében megtalálható egy medence, jakuzzi és szauna, így az év bármely időszakában tökéletes helyszín egy kis láblógatásra.

Még több macskabarát szállás tippért kattints ide!>>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version