Programok hétvégéreBarátokkalCsaládi kiruccanásVárosnézések

A 6 legizgalmasabb szabadulószoba

1 perces olvasási idő

Izgalmasan töltenétek el a hétvégét? A szabadulószobák ebben az esős, ködös őszi időben is jó szórakozást biztosítanak. Igazi csapat program, hiszen együtt tesztelhetitek az ügyességeteket, bátorságotokat és rátermettségeteket. Ha még nem találtátok meg azt a helyet, amely garantálja az adrenalint és persze a programot is egyben, akkor érdemes tovább olvasnotok, hiszen ez összegyűjtöttük a 6 legjobb szabadulószobát.

6+1 legjobb szabadulószoba és szabadulós játék országszerte

A Várbörtön Legendája Szabadulós Játék – Tata

Igazán sejtelmes környezetben várja a bátorságukat próbára tevő látogatókat a Várbörtön Legendája. A tatai vár 18. Századi börtönéből kell ugyanis kijutnotok. Az eredeti épületen és udvarán nem történtek átalakítások, így testközelből megtudhatjátok, milyen is volt bezárva lenni ide. Ne feledjétek, csak egy órátok van kijutni.

Kattints a legjobb tatai szállásokért>>

A Várbörtön Legendája kedvezménye ide kattintva

Balaton Secreto Szabadulószoba és Játszóház – Balatonfűzfő

A Balaton Secretoban a szórakozás nem csak a felnőttek kiváltsága. Itt a 8-11 éves korosztály is megtapasztalhatja a szabadulás élményét, animátorok segítségével. A felnőttek pedig eldönthetik mit szeretnek jobban: nyomozni, szellemet űzni vagy esetleg bevállalni a Horror Házát.

Kattints a legjobb balatonfűzfői szállásokért>>

A Balaton Secreto kedvezménye ide kattintva

ExitPoint Eger – Mágikus Pince – Eger

Eger legelső szabadulószobája családdal is igazi kaland. Ha a félelmetes élmények mellett a logikátokat és ügyességeteket is próbára tennétek, ne hagyjátok ki az ExitPointot. Két különböző nehézségi fokozat áll rendelkezésetekre, hogy teszteljétek magatokat.

Kattints a legjobb egri szállásokért>>

Az ExitPoint kedvezménye ide kattintva

Lockarium Escape Rooms – Gödöllő

Gödöllőn különböző pályák közül választhatjátok ki a leginkább testhezállót, belecsöppenve a történetébe. A Backstage pályán nektek kell előkészítenetek a színpadot a koncert előtt, a Bohóc pályán nektek kell felvidítanotok a szomorú bohócot, az Elmegyógyintézet pályán pedig 60 percig nem figyelnek az ápolók.

Kattints a legjobb gödöllői szállásokért>>

Odalent Kalandpince – Gyula

Egy órátok van átjutni a zárakon, lakatokon, és a logikai akadályokon. A helyszín egy hűvös pincerendszer a föld alatt. Az Odalent Kalandpincében kizárólag egymásra és az eszetekre hagyatkozhattok, de a kaland garantált.

Kattints a legjobb gyulai szállásokért>>

Az Odalent Kalandpince kedvezménye ide kattintva

Crazy Garage Sopron – Sopron

Ha ti is szerettétek a klasszikus, kiszabadulós küldetéspályákat, a Crazy Garage-ben élőben is kipróbálhatjátok őket. Most nem a számítógépes játék főhőse nyitja ki a titkos ajtót, hanem ti magatok. Dolgozzatok össze, használjátok a kreativitásotokat és az ötletes szerkezeteket, tárgyakat, hogy teljesítsétek a küldetést.

Kattints a legjobb soproni szállásokért>>

A Crazy Garage kedvezménye ide kattintva

+1 Sweet Escape szabadulószoba -Budapest

Ha egy igazán jó kis budapesti szabadulószobás programot keresel, akár hétköznap délutánra vagy hétvégére, akkor ide mindenképp látogass el! (Szívből ajánljuk, már a Szállás.hu blog csapata is tesztelte! 😉)
Igazi kalanddá válik a gondolkodás a Sweet Escape családbarát szabadulószobáiban, tortázással, pizzázással egybeköthető, 4 különböző 60 perces csapat-kaland, sok-sok furfangos fejtörővel, és vicces ügyességi feladatokkal.
 
Nincs ijesztgetés, nincs sötétség, semmi horror, a szabadulószobában konkrétan be sem vagytok zárva, így a legnagyobb félelmet mindössze az idő múlása okozza! A Sweet Escape szabadulószoba igazi családbarát élményt kínál, akár már 10 éves kortól is szerencsét lehet próbálni!

Sweet Escape -Családbarát szabadulószoba és Magyarország első vetélkedőszobája


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%