9.5
Wellness + Hotelek

A „csillagos égbolt szállodája”, az erdő mélyén megbúvó Hotel Kardosfa***

1 perces olvasási idő

Képzeljetek el egy szálláshelyet az erdő ölelésében, ahol a leggyönyörűbb arcát mutatja meg a csillagos égbolt! Megvan? Akkor van egy jó hírünk: ez a hely létezik! Utazzatok el a világ zajától távolra, a zselickisfaludi Hotel Kardosfába***, ami ínycsiklandó vadételekkel, izgalmas programokkal és pihentető wellnessel garantálja a tökéletes testi-lelki feltöltődést

A zselici dombság zabolátlan lankái között egy csendes településre bukkanhattok, mely a Zselickisfalud nevet viseli. Itt bújik meg „a csillagos égbolt szállodája”, a Hotel Kardosfa***. A szlogen nem véletlen. A varázslatos természeti környezetben fekvő erdei szálláson ugyanis napnyugta után zavartalanul gyönyörködhettek a csillagok ragyogásában

Minden utazónak maximális kényelem

A természet megnyugtató közelsége már önmagában is kiváló ajánlólevél, de a pihentető éjszakákat a hotel 23, ízlésesen megálmodott, klímás szobája is garantálja. Az egy-, két-, illetve háromágyas lakóterek mindegyikéhez tartozik külön fürdőszoba, illetve minibár és televízió. Ráadásul az összes szoba tükrözi a hotel körül található erdei környezetet is.

Mindemellett erdőre néző erkélyes szobát is választhattok magatoknak. Lélegezzétek be a balkonon állva a susogó fák illatát és adjátok át magatokat a nyugalomnak

Természetesen a gyerkőcös utazókról sem feledkeztek meg a szállodában, így ők este kényelmes és tágas családi szobákban hajthatják álomra a fejüket. Jó szívvel ajánljuk a rusztikus hangulatot árasztó vadász szobákat is, amik kedvenc kutyátok vagy macskátok érkezésére is fel lesznek készülve.  

Idilli piknikezés és további lebilincselő programok

A hotelt átkaroló mesés táj szinte megszólít benneteket. Arra ösztönöz, hogy napközben gyalog, Nordic Walking bottal vagy biciklire ülve fedezzétek fel a remek kiránduló útvonalakat a hársasok, bükkösök gyűrűjében.  Ám a szabad ég alatt több szállodai aktív program is biztosítja a tökéletes kikapcsolódást. Játsszatok pár szettet a teniszpályán, kocogjatok egyet az erdei futópályán, mozgassátok meg magatokat a fitneszparkban vagy akár vadászhattok is!

Tipp: Családosok és párok egyik kedvenc időtöltése a természetben való piknikezés, amihez a segítőkész recepciós örömmel átnyújtja nektek a gondosan előkészített kosaratokat – minden földi jóval felpakolva. 

Ha a környéket is bebarangolnátok, akkor vegyétek az irányt a Zselici Csillagpark Csillagvizsgálója vagy a patcai Katica Tanya Élményközpont felé, ahol a gyerekek és a felnőttek sem fognak unatkozni! Az említett két helyre ráadásul kedvezményeket is biztosíthat számotokra a Hotel Kardosfa***.

Fürdőtől a szaunán át a jakuzziig

Egy kiadós túra után nincs is jobb, mint megmártózni a szálláshely saját wellnessoázisában. A medencéből, a pezsgőfürdőből vagy a pihenőágyak öleléséből eszményi kilátás tárul elétek a környékre. A teljes relaxációt a harmónia útjára terelő masszázsokkal vagy egy méregtelenítő szaunázással tehetitek teljessé. A megcsappant D-vitamin készleteket pedig a szoláriumban tölthetitek fel. 

Mennyei vadételek az étteremben

A szálláshely ragyogó éttermében minden étkezés különleges lesz. A minőségi és friss alapanyagokból megalkotott fogások között számos vadétel is található. Kóstoljátok meg az őzsültet fokhagymás vargányamártással vagy a mustáros vaddisznó szeletet, lyoni hagymával! Az biztos, hogy mellényúlni nem lehet, hiszen az itt készített ételek nem csupán ízre, de küllemre is igazi kulináris kalandot kínálnak.

Szívesen ébrednétek Ti is egy finom reggelire egy csodás erdei szállodában? Kipróbálnátok a fantasztikus wellnesst, a hotel időszakosan rendezett, tematikus programjait és a többi klassz élményt? Akkor legyetek vendégei a Hotel Kardosfának***!

Mesés kirándulóhely a közelben >>

(Képek: Szallas.hu, hotelkardosfa.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.5
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.6

Tisztaság

9.4

Komfort

9.4

Szolgáltatások

Előnyök

  • +Tisztaság
  • +Komfort
  • +Szolgáltatások

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnél varázslatos természeti környezetben, zavartalanul gyönyörködni a csillagok ragyogásában
Megnézem