Wellness + HotelekToplisták

TOP 10 hotel a sportok szerelmeseinek – Pihenj te is aktívan!

1 perces olvasási idő

Feltett lábbal könyvet olvasni, vagy a jacuzzi kellemesen meleg vizében relaxálni isteni dolog, néha nem is vágyunk másra, ha üdülni készülünk. Pihenni azonban aktívan is lehet, sőt, sokszor még jobban is esik, ha a konditeremben vagy a futókörön kiizzadjuk magunkból a feszültséget. Ha te is az aktív pihenésre szavazol, nézd végig válogatásunkat, melyben 10 kitűnő szállodát ajánlunk sportolási lehetőségekkel.

1. Avar Hotel Mátrafüred****+superior

A Mátra önmagában is kiváló célpont aktív pihenéshez, hiszen számtalan kihívást jelentő túraútvonal szeli át. Az Avar Hotel azonban remekül kiegészíti ezt, hiszen modern fitness terem és kültéri fitness park is tartozik hozzá. 

2. Tó Wellness Hotel Bánk***

Idilli környezetben, a Bánki-tó partján áll ez a wellness szálloda, amely többféle formáját is kínálja a sportolásnak. Fitness termükben kondigépek várnak, de kölcsönözhetsz tőlük kerékpárt a környék felfedezéséhez, vagy bérelhetsz csónakot, ha szívesen evezel.

3. Erdőspuszta Club Hotel Debrecen****

Ha bakancslistádon szerepel, hogy belekóstolsz a lovaglásba, a Debrecen melletti Erdőspusztán ezt kiválóan megteheted. A hotel lovas tanyáján lovagolhatsz terepen és fedett lovardában, részt vehetsz oktatáson, díjugratáson. Itt vár egy műfüves tenisz- és egy kispályás focipálya is, de tehetsz hosszabb gyalogtúrákat, vagy izgalmas kerékpáros kirándulásokat is a környéken. 

4. Hotel Makár Sport & Wellness Pécs****

Ez a bababarát pécsi wellness szálloda szintén nem hagyja lehetőségek nélkül a sportok kedvelőit. Igénybe vehetsz itt fedett és szabadtéri teniszpályákat, squashpályákat, fejlesztheted izomzatodat a fitneszteremben, de aerobik és aqua fitnesz órákhoz is csatlakozhatsz. 

Kirándulástippek a Mecsekben >>

5. Fagus Hotel Conference & Spa Sopron****+superior

A soproni Lövérek adnak otthont a Hotel Fagusnak, ennek köszönhetően rengeteg túralehetőség között válogathatsz. Ha két keréken kirándulnál, bérelj tőlük kerékpárt! Beltéren sportolnál? Akkor keresd fel a cardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitnesz stúdiót, és az úszómedencét!

6. Prémium Hotel Panoráma Siófok****

Pompás helyen, közvetlenül a vízparton üdülsz majd a siófoki Hotel Panorámában. Ha sportolás közben is gyönyörködnél a tó látványában, futhatsz a Balaton partján vagy kerekezhetsz a közelben futó balatoni kerékpárúton. A szállodában uszoda és fitness terem áll rendelkezésedre. 

7. Danubius Hotel Marina Balatonfüred***+superior

Az északi part egyik legnépszerűbb szállodája is sportolási lehetőségek sorát kínálja. Röplabdapálya, kosárlabda, focipálya és asztalitenisz várja a labdajátékok kedvelőit. Ha egyéni kihívásokat keresel, próbáld ki a konditermet és az uszodát, fedezd fel gyalogosan vagy kerékpárral a Balaton-felvidék csodálatos tájait. 

8. Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étterem Zirc****

A Bakony erdőségei veszik körül ezt a zirci wellness szállodát, amely kitűnő választás az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. A hegyvidéki környezetben remek kerékpártúrákat és gyalogtúrákat tehetsz, Nordic Walking-ozhatsz, sőt, még barlangászatra is lehetőséged van. Barátságtalan időjárás esetén a hotelben tenisz, asztali tenisz és fitness terem is rendelkezésedre áll.

9. Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék****

Közel Budapesthez, mégis távol a város zajától kínál aktív pihenést a Szépia Hotel. Korszerű fitness terem, sport- és teniszpálya, valamint squash segíti az egészségmegőrzést, de lehetőséged van kerékpárkölcsönzésre is. 


10. Ensana Thermal Margitsziget Budapest****+superior

Budapest egyik zöld oázisában, a Margitszigeten kapott helyet az Ensana Thermal szálló. A budapesti wellness szállóban beltéri és kültéri úszómedence, fitness terem és asztali tenisz járul hozzá az aktív kikapcsolódáshoz. A körülbelül 5,5 kilométer hosszú margitszigeti futókör szintén pár lépés a szállótól, de a Hajós Alfréd Sportuszoda is a közelben található.

Csomagolj be sportcipőt vagy úszódresszt, és következő utazásod során próbáld ki az aktív, sportos pihenést! Válaszd ki a legjobb szálláshelyet oldalainkon! >>

További szuper hotelek és tippek az aktív pihenéshez >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLY GYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő