Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplisták

Vessétek bele magatokat a kalandokba! Szuper hotelek az aktív pihenéshez

1 perces olvasási idő

Panorámás teniszpálya? Önfeledt bowlingozás? Esetleg kalandpark a közelben vagy mindjárt a helyszínen? Nem probléma! A most következő szállásokat ugyanis nemcsak a láblógatás szerelmesei fogják imádni, hanem az aktív kikapcsolódásra vágyók is ‒ persze azért a pompás wellnessezést sem érdemes kihagyni!

1. Squash után csobbanás: Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, Győr

Exkluzív wellnessezéssel, elegáns szobákkal, kifinomult ízekkel csábít benneteket nyaralásra a győri Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, mely tökéletes elhelyezkedése miatt a városnézéshez is ideális választás – akárcsak egy jó squashhoz! Ütögessetek, majd vegyétek célba a Püspökerdőben megbújó Rioter Games Élmény- és Kalandpark kihívásait! 

2. Teljes testi-lelki kényeztetés: Dráva Hotel Thermal Resort****, Harkány

Jutalmazzátok meg magatokat egy igazi álomvakációval a Dráva Hotel Thermal Resort****-ban, ami a láblógatós wellnessen és kitűnő konyhán túl két professzionális teniszpályával is megörvendeztet benneteket! Ezenkívül röplabdázhattok a homokban, vagy belekóstolhattok a vadászat, a horgászat, a lovaglás élményeibe, de természetesen a környéken lévő Mecsextrém Parkot is útba ejthetitek.

3. Kalandparktól a misztikus ZEN fürdőig: Caramell Premium Resort****, Bükfürdő

Tegyetek egy sétát a halastóval ékesített japánkertben vagy frissüljetek fel a 2000 négyzetméteres wellnessrészlegben a Caramell Premium Resort****-ban! A sok pihentető program után pedig pörgessétek fel magatokat a szomszédos Kristály Torony kalandparkban, fedezzétek fel a környéket kerékpáron és, ha szeretnétek, akkor még bowlingozhattok is!  

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

4. Hegyvidéki álom: Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments***, Nagyhuta

Képzeljetek el egy hatalmas kastélyt, melyet erdő vesz körül, és ahol madárdalra ébredhettek! Ezt a szép ábrándot válthatjátok valóra a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments***-ben! Induljatok horgászni, csónakázni és járjátok be a vadregényes tájat, ami után a pezsgőfürdőben vagy a bowlingpályán zárhatjátok a napot! A közeli Sátoraljaújhelyen ráadásul a varázslatos Zemplén Kalandparkba is betérhettek.

5. Tenisz az erdő ölelésében: Hotel Narád & Park****, Mátraszentimre

Mit szólnátok egy remek teniszezéshez a kristálytiszta levegőn, álomszép kilátás mellett? Csak keressétek fel a Hotel Narád & Park****-ot és hódoljatok szenvedélyeteknek, mely után jól esik majd elmerülni a wellness oázis örömeiben! Érdemes meghódítani a környéket biciklire ülve, gyalog, illetve Nordic walking segítségével is, de a híres Oxygen Adrenalin Park sincs messze innen. 

6. Panorámás kikapcsolódás a Dunakanyarban: Hotel Visegrád****, Visegrád

Ellazító szaunázásra és zseniális masszázsokra is benevezhettek a Hotel Visegrád****-ban, ahol akkor sem fogtok unatkozni, ha aktívan töltenétek a nyaralás perceit. Ússzatok pár hosszt a kül- és beltéri medencékben, pingpongozzatok, biliárdozzatok, esetleg mérjétek össze a tudásotokat a bowlingpályán! Sőt! Akár a Fun Extreme Canopy és Kalandpark felé is vehetitek az irányt! 

7. Az élmények lelőhelye: Club Dobogómajor *** +superior, Cserszegtomaj

Ideje felkeresnetek a hullámvasúttal, mászópályával és rengeteg izgalmas programmal kecsegtető Zobori Élményparkot, ami után bátran megpihenhettek a karnyújtásnyira fekvő Club Dobogómajor *** +superior csodás szobáiban. Ebben az egyedülálló üdülőfaluban teniszcsarnokra, salakos pályákra, fedett lovardára, kültéri sakkra és sok más szórakozási lehetőségre bukkanhattok.

Tündérrózsák földjén – Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

8. Lazítás a folyó mellett: Diamant Hotel Szigetköz****+superior, Dunakiliti

Gyönyörű zöld környezetben, a Duna mentén, aktív és passzív kikapcsolódási lehetőségek egész sorával találkozhattok a Diamant Hotel Szigetköz****+superior-ban. A csodás szobák, a hívogató wellness sziget és a mesteri ízek mellett feltétlen próbáljátok ki a négyállásos bowlingpályát vagy béreljetek kajakot, vízibiciklit egy különleges túrához! 

Tipp: További élményekért a mosonmagyaróvári Szigetköz Kalandparkot nézzétek meg közelebbről!

Aktív programok nyári kikapcsolódáshoz >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Családi kiruccanás

    Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre

    2 perces olvasási idő
    Családi kiruccanás

    Lássuk a medvét! Medveébresztő a Veresegyházi Medveotthonban

    1 perces olvasási idő
    Programok hétvégére

    Ezekbe a múzeumokba ingyenes a belépés március 15-én

    2 perces olvasási idő