Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásToplisták

Ahol a nyuszi is szívesen megszállna – Top 15 hotel húsvétra

2 perces olvasási idő

Képzeljétek el, hogy idén húsvétkor nem nektek kell gondoskodnotok a sonkáról és a csokitojásokról! Hagyjátok a húsvéttal járó sürgést-forgást magatok mögött, és töltsétek az ünnepet inkább egy szuper hotelben. Foglaljatok szállást még ma egy pihentető húsvéti kikapcsolódáshoz egy olyan helyen, ahol a kényelem és a vendégszeretet az első helyen áll! Íme 15 hotel, ahol mindkettő garantált:

1. Szépalma Hotel & Ménesbirtok Porva

A világ zajától távol, ezer hektár erdő puha ölelésében kapcsolódhattok ki a a Zirchez közeli kedves kis településén, Porván. Az Esterházy család egykori ménesbirtokán, a Magas-Bakony lombos fái között megbújó Szépalma Hotelben minden a nyugalomról és a természetről szól. Itt a wellnesst a fű és a szalma illata, a fák és az állatok látványa jelenti.

Az erdei kirándulások vagy kerékpáros túrák után egy jól megérdemelt szauna vagy frissítő masszázs után biztosan más embernek fogjátok magatokat érezni.

2. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal

Forgassátok vissza az idő kerekét, és válasszatok húsvétra egy olyan szállást, ahol a múlt életre kel. A bikali Puchner Kastélyszállóban a Habsburg Monarchia eleganciáját, Mátyás király korabeli főúri kényelmet és egy 18. századi fogadó hangulatát is megtapasztalhatjátok attól függően, hogy hová foglaltok szobát.

A történelmi hangulat modern felszereléssel és szolgáltatásokkal jár ezen a szálláshelyen, így például a wellnessrészlegen találni fogtok francia élményfürdőt, marokkói hangulatú fürdőt, VIP fürdőt, reneszánsz palotafürdőt és gyerekeknek szóló mesefürdőt is.

3. Science Hotel Prémium Szeged

A tudományt fedezhetitek fel a Science Hotel minden szegletében. A szegedi hotel berendezésének fókuszába ugyanis a matematika, a kémia, a biológia és a földrajz került. No meg persze a kényelem.

A belvárosi szállás süppedős szőnyegekkel, pihe-puha textilekkel és szuperkényelmes ágyakkal várja húsvéti vendégeit. Ráadásul ettől a szállástól minden látnivaló csupán egy karnyújtásnyira van, így kiváló választás lehet egy szegedi kiruccanáshoz.

Extrém élményeket tartogat a szegedi wellness >>

4. Monastery Boutique Hotel Budapest

Egy igazán különleges szállodában szállhattok meg Budapesten járva, ha a Monastery Boutique Hotelben foglaltok. A budai oldalon fekvő négycsillagos, 47 szobás szállodának egy 300 éves apátsági épület ad otthont, amelyet egykoron a kapucinus rend építtetett. Az ódon falak varázsa és a főváros sokszínűsége igazi élményt jelenthet a húsvéti ünnepek idejére.

5. Levendula Hotel Algyő

Közel a csodálatos szőke Tiszához egy kicsi, barátságos, mégis nagyon modern szálloda vár benneteket, ha húsvétkor Csongrád-Csanád vármegye felé veszitek az irányt. A Levendula Hotel a tradíciók és a modernitás házasságából született, ahol jól megfér egymás mellett a múlt és a jelen.

6. Land Plan Hotel*** & Restaurant Töltéstava

Egy győri húsvéti rövid kiruccanáshoz kiváló választás lehet a Land Plan Hotel, hiszen az autópálya-lehajtótól alig 500 méterre található. Az egyszerű szobák tiszták, kényelmesek, a szálloda konyhája pedig kellemes.

7. Hotel Vécsecity Hernádvécse

Hatalmas ősfás park közepén egy elvarázsolt birodalom lakói lehettek, ha a Hernád-völgyet választjátok úti célnak.  A volt Vécsey-Sardagna Kastélyt magában foglaló élménybirodalomban házias ízekkel, kristálytiszta levegővel és különleges belsőépítészeti megoldásokkal várják a szállóvendégeket. 

8. Residence Hotel Balaton Siófok

A minden évszakban lenyűgöző Balaton csodás célpontja lehet egy rövidebb-hosszabb kirándulásnak. Szállásnak válasszátok a Residence Hotel Balatont, amely a magyar tengertől csupán néhány perces sétára fekszik csendes zöldövezetben. A szálloda 700 négyzetméteres wellnessrészlegén a család apraja-nagyja jól érezheti majd magát. 

9. Prémium Hotel Panoráma Siófok

Közvetlen vízparti pihenést nyújt vendégeinek a siófoki Prémium Hotel is. Az aktív pihenést és a kényeztetést az olyan elképesztő wellness-szolgáltatásaik biztosítják, mint a fedett úszómedence, a széles kínálatú szaunapark, a vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdő vagy a szezonális kültéri medence.

10. Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék

A festői szépségű Zsámbék négycsillagos szállodája kedves és figyelmes személyzettel, bio étel- és italkínálattal, valamint néhány bio komfort szobával is várja a vendégeket. A 65 szobás hotel wellnessrészlegén egy babapiskóta alakú medence (28-29 °C), egy pezsgőfürdő (33-34 °C), egy finn szauna, egy gőzkabin, valamint egy merülőmedence is várja a vendégeket.

11. The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa

Tágas szobákkal, extra kényelmes ágyakkal egy óriási, madárcsicsergős park közepén találjátok Budapest nyüzsgésétől mindössze negyed órányira a Hotel Tilianát. A szálloda hatalmas kertjében rengeteg meglepetésre és játéklehetőségre bukkanhatnak a gyerekek, míg a szálló wellnessrészlegén a felnőttek szórakozhatnak remekül.

12. Tisza Balneum Hotel Tiszafüred

A csodaszép, zöld vízű Tisza-tó partján minősített családbarát szállodaként vár benneteket húsvétkor a Tisza Balneum Hotel. A tiszafüredi szálloda mesefigurákkal díszített MóKaland Játszóháza vagy a a gyermekanimációs programok sokasága biztosan lenyűgözi majd a kicsiket. Amíg a gyerekekről profi animátorok gondoskodnak, addig a szülők a Balneum SPA medencéiben vagy szaunaszeánszain töltődhetnek.

Minden, ami Tiszafüreden vár >>

13. Thermál Hotel & Camping Komárom

A Brigetio Gyógyfürdő területén lévő, családias két csillagos Thermál Hotel pazar reggelivel és fürdőbelépővel teszi feledhetetlenné a pihenést az itt megszállók részére. 

14. Szent Gellért Hotel Székesfehérvár

A székesfehérvári Szent Gellért Hotel körpanorámás wellnessteraszáról csodaszép látvány tárul elétek a történelmi belvárosra. Lógassátok egy kicsit a lábatokat a város felett, aztán pedig innen könnyen a nyakatokba is vehetitek, hiszen a szálloda a látnivalóktól csupán egy karnyújtásnyira fekszik.

15. Thermal Hotel Visegrád

A szálloda a Pilisi Parkerdő szomszédságában, a Visegrádi vár alatt várja vendégeit nemcsak húsvétkor. A saját termálvízzel rendelkező hotel wellnessrészlege az egykori ókori fürdőket, a tepidárium pedig a török fürdők hangulatát idézheti meg bennünk. Az óriási játszóház és a káprázatos környezet pedig még vonzóbbá teszi ezt a szállodát az utazók szemében.

2024 húsvéti programok wellness hotelekben >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%