Kedvenc szállásokTavaszi zsongásToplisták

Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

2 perces olvasási idő

Válaszd ki te is a legjobb apartmant a hosszú hétvégére! Mutatunk most nektek top 15 apartmant húsvétra, ahol kipihenhetitek a téli fáradalmaitokat és rákészülhettek a tavaszi tennivalókra! Irány egy jól megérdemelt tavaszi pihenés! 

Jakuzzi, dézsafürdő és infraszauna – Villa Harmónia Apartman Gyula

A Várfürdő közvetlen közelében található apartman mindent megtesz azért, hogy a vendégei jól érezzék magukat. A jakuzzit és az infraszaunát térítésmentesen, a dézsafürdőt pedig térítés ellenében használhatjátok a pihenésetek alatt. A kényelmes, tágas szobákkal rendelkező apartman 2018-ban került felújításra, így minden igényeteket kielégítheti a kikapcsolódásotok alatt!

A Bodrog-folyó partján, gyönyörű környezetben – Vár Vendéglő Panzió Sárospatak

A történelmi Sárospatakon is találhattok apartmant húsvétra, ugyanis a Vár Vendéglő Panzió sok szeretettel vár benneteket egy kis pihenésre. Meseszép környezetben, a Bodrog-folyó partján található szálláson csodálatos panorámájú szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket, ráadásul finom reggelivel is kínálják az itt tartózkodó vendégeket. Egy kirándulást biztos megér ez a páratlan környék!

Romantika Gyula belvárosában – Toscana Apartman Gyula

Töltsétek a húsvéti hosszú hétvégét romantikával fűszerezve Gyula belvárosában a Toscana Apartmanban! A helyi nevezetességek egy karnyújtásnyira vannak a szállástól, ahol egy mini wellnessrészleg is található. Igény szerint akár reggelit és svédasztalos vacsorát is kaphattok, a kényelmes szobákban pedig üdítő lesz a pihenés!

Nagyszerű húsvéti sonka lelőhelyek >>

Tóparti pihenés Mezőberényben – Tópart Vendéglő és Panzió Mezőberény

Kellemes környezetet és finom ételeket kínál a Tópart Vendéglő és Panzió, amely kiváló apartman húsvétra. A szobákat az étterem felett alakították ki, így pár lépés után már fogyaszthatjátok is a finom reggelit, amit a dolgozók frissen készítenek. A közelben található egy streetball pálya, amit minden megszálló vendég használhat, valamint egy kellemes sétára is alkalmatok nyílhat a Hosszú-tó partján.

Családias, békés szállás – SzennA Vendégház Szeged

Tervezzetek egy pár napos kirándulást, vagy egy egész hetes kikapcsolódást, a SzennA Vendégház Szegeden tárt karokkal vár benneteket! Az udvar közepén egy hatalmas, öreg diófa biztosítja a békét és a harmóniát, az utcában lévő ingyenes parkolás pedig megkönnyíti az utazásotokat. A belváros mindössze 10 percnyi sétára található, így könnyedén megtekinthetitek Szeged nevezetességeit akár gyalogosan is!

Pihenőkerttel rendelkező, ódon hangulatú villa – Szalay Villa Veszprém

Az ötszobás Szalay Villa Veszprémben egy ódon hangulatú szállás, amely közel található a városközponthoz. Zárt parkolóval, pihenőkerttel, minőségi kávé és teavariációkval, valamint finom croissanttal várják a vendégeiket. A tiszta, kényelmes villában a személyzet mindig kedves és segítőkész, így minden adott a remek pihenéshez!

Kirándulás és biciklizés szerelmeseinek – Bella Ciao Apartman Badacsonytomaj

Ha ti is az aktív pihenést részesítitek előnyben a kikapcsolódásotok alatt, akkor a Bella Ciao Apartmant Badacsonytomajon nektek találták ki! A gyönyörű belvároshoz közel található szállásról könnyedén eljuthattok a helyi borászatokba, valamint megismerhetitek a Balaton-felvidéket akár kétkeréken. Kényelmes, tágas és jól felszerelt szobákkal várja az ide látogató vendégeket ez az apartman húsvétra.

Top 10 húsvéti úti cél Magyarországon >>

Felújított polgári lakás Baja belvárosában –  Volenter Lux Apartment Zero Baja

A Baja központjában található felújított, nagy belmagassággal rendelkező polgári lakás minden igényeteket kielégíti a pihenésetek során. Érkezhettek kettesben, vagy az egész családdal, minden formában jól fogjátok magatokat érezni! Sétáljatok a Duna partján, és ismerjétek meg a csodás belvárost, amely a hangulatos szállásról csak pár percnyi sétára található.

Gyönyörűen felújított apartman húsvétra – Dodi Apartman Zalakaros

Mesésen felújított szállás vár benneteket Zalakaros szívében! A Dodi apartman kiváló értékeléssel, tiszta, kényelmes szobákkal és 30 évnyi vendéglátós tapasztalattal rendelkezik, így, ha ide foglaltok, akkor prémium kikapcsolódásban lesz részetek! A közeli belvárosban éttermek, cukrászdák és játszóterek sokasága található, ahol kipihenhetitek minden fáradalmatokat.

Vízpart közelében – Rigó Apartman Szántód

Ismerjétek meg a tavasszal ébredező Balatont húsvétkor és szálljatok meg a Rigó Apartmanban Szántódon! A szállás mindössze 100 méterre található a tótól, amely ideális családoknak, baráti társaságoknak, valamint pároknak is. A balatoni bringaút a ház előtt megy el, így akár egy kis aktív kikapcsolódást is beiktathattok a tavaszi pihenésetekbe.

Boltíves, gerendás, francia behatású szállás – Berkenyeliget Vendégház Szigliget

Szálljatok meg ebben a hangulatos és tiszta apartmanban Szigligeten és élvezzétek a húsvéti pihenéseteket! A vendégház gyönyörűen felújított, azonban megőrizték a báját, meghagyták a boltíveket és gerendákat a díszítés elemeiként. Saját konyhával és fürdőszobával ellátott szobákban tökéletesen kikapcsolódhattok, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Szigligeti Várra.

Túrázási lehetőségek a szállás közelében – Róza Vendégház Abaliget

Orfű közelében található Abaliget, ahol idén eltölthetitek a húsvéti pihenéseteket. A Róza Vendégházban kényelmes szobákkal, ingyenes parkolási lehetőséggel és egy kis zöld kerttel várnak benneteket. A közelben található cseppkőbarlang akár tavasszal is látogatható, vagy elindulhattok egy rövid túrára a Mecsek vonulatain is. Emellett pedig a Csónakázó-tó vízén ringatózva is megismerhetitek a környéket. 

Csendes, kellemes környezetben – Szitakötő Panzió Tiszafüred

Próbáljátok ki ezt az új szálláshelyet Tiszafüreden, amely nem csak húsvétkor, hanem egész évben várja a látogatókat. Közvetlenül a melegvizes gyógyfürdő mellett található, így akár mindennap csobbanhattok az egész családdal. A Tisza-tó, a szabadstrand is pár lépésre van a panziótól, melynek köszönhetően gyalogosan is felfedezhetitek ezt a kedves várost.

10 húsvéti kirándulástipp gyerekekkel >>

Megfizethető árak és tisztaság mindenhol – Barátok Asztala Szálláshely Kecskéd

Természetközeli helyen található a Barátok Asztala szálláshely Kecskéden, amely 2019-ben lett felújítva. Praktikus, jól felszerelt szobákkal, kedves személyzettel és kutyabarát hozzáállással várnak benneteket. Választhattok reggelis vagy ellátás nélküli szolgálgatást is, egy biztos, hogy remek helyen fogjátok eltölteni a húsvéti pihenéseteket!

Kerékpárút mentén – Oázis Apartman Gárdony

A Velencei-tó partján is kikapcsolódhattok idén tavasszal, az Oázis Apartman Gárdonyban szeretettel vár benneteket húsvét alatt is. A kedves szállásadók segítőkészek, a szobák pedig jól felszereltek és tiszták. 10 perc sétára található a legközelebbi strand, ahová akár biciklivel is kitekerhettek. Élvezzétek a pihenést akár kettesben, akár a családdal!

Válasszátok ki valamelyik remek apartmant húsvétra és fedezzétek fel Magyarország rejtett kincseit az ünnep alatt! A felsorolt szállások mindegyikében 6 éves kor alatt ingyenes a szállást, valamint számtalan programkupont biztosítunk a Szallas.hu oldalon foglaló vendégek számára. Ismerjétek meg a további vendégházas ajánlatainkat is és kapcsolódjatok ki húsvétkor! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%