Programok hétvégéreBudapest és környékeNyári vakáció

Budapest megér egy estét – Akciós nyári ajánlatok augusztus 20-ra

1 perces olvasási idő

Budapest még a budapestiek számára is megunhatatlan, hiszen számtalan programlehetőséget kínál. Nem csupán a belváros, a külső kerületek is sok-sok érdekességet tartogatnak, így felsorolni is nehéz, mi mindenért érdemes idelátogatni. Akik vidéken élnek, de szívesen eltöltenének néhány napot a fővárosban, azoknak tökéletes választás az augusztus 20-i hétvége, mert ilyenkor amellett, hogy ünneplőbe öltöznek a közterek, még rengeteg klassz programot is szerveznek városszerte. Ilyenkor Budapest igazán megér egy estét augusztus hónapban, de akár kettőt, hármat is!

Budapesti programok, amikért érdemes felkerekedni augusztus 20-án

Felsorolni tényleg lehetetlenség, de néhány tippet adunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat.

Akciós nyári szállásajánlatok Budapesten augusztus 20-ra

Kiemelt időszak lévén a hosszú hétvégék általában felárasak, de most olyan ajánlatokat gyűjtöttünk össze, ahol szuper budapesti akciókkal várnak benneteket, hogy tényleg megérje a városban turistáskodni még akkor is, ha már nem először jár itt az ember.

Marmara Hotel

A stílusos belvárosi hotel keleties hangulatának köszönhetően egy kicsit valóban kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból. Augusztus 20-i akciós ajánlatuk ráadásul magában foglalja a reggeli árát is, így még inkább megéri foglalni!

Mediterrán Hotel

Akik szeretnék fürdőzéssel ünnepelni az államalapítás évfordulóját, azoknak kifejezetten ajánljuk a Gellért-hegy lábánál található hotelt, mert innen könnyen megközelíthető a Gellért és a Rudas Gyógyfürdő is. A szállodának van wellness részlege, de muszáj megemlítenünk a budai hegyekre nyíló káprázatos panorámát is. Az akciójuk keretében a kedvezményes szobaár a reggelit is tartalmazza.

Benczúr Hotel

Fantasztikus lehetőség vár rátok, Budapest egyik legfelkapottabb helyén foglalhattok Economy franciaágyas szobát kedvezményes áron a Benczúr Hotelben augusztus 20. és 22. között. Közel van a Hősök tere és az Andrássy út, ráadásul tömegközlekedési szempontból is nagyon jó helyen van a szállás.

The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa

A Hotel Tiliana nem csak nevében felejthetetlen, hanem valódi és örök élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szálloda a Budai-hegységben, egy 3 hektáros park közepén található. Első osztályú wellness részlegük a felnőttek kikapcsolódását szolgálja, de rendelkeznek kültéri medencével is, a gyerekeket pedig egy szuper kis játszótér várja. A szálláshely 6 éves kor alatt ingyenes, így kifejezetten családbarát. Ráadásul nem aprózták el az akciót sem, ugyanis akár 40% kedvezményt is érvényesíthet, aki náluk foglal az augusztus 20-i időszakra.

Aquamarina Boathotel és Rendezvényhajó

Aki igazán különleges helyen szeretné tölteni a hosszú hétvégét, az most elcsíphet egy nem mindennapi akciós ajánlatot. A város egyedülálló szállodahajóján még foglalható Légkondicionált Standard franciaágyas szoba. Hogy ezzel ne érjenek véget a hajós élmények, a szállodától menetrend szerinti hajójáratokkal közelíthetjük meg Budapest Duna-menti legszebb helyeit, köztük a Margit-szigetet.

Holidays Residence Apartment

Hogy azoknak is kedvezzünk, akik az apartmanokat részesítik előnyben, mutatunk egy szuper belvárosi apartmanházat, ahol háborítatlanul lehet pihenni. A kiváló értékeléssel bíró apartmanhoz jól felszerelt kis teakonyha is tartozik. Most pedig akciósan csaphattok le rá, ha itt szeretnétek tölteni az augusztus 20-i hétvégét. A helyet első sorban pároknak ajánljuk.

Corvin Residence Apartments

Akár nagyobb családoknak is tökéletes választás egy budapesti hévégi pihenéshez a Corvin Residence Apartments, ahol 4 és 6 fős apartmanok közül lehet választani most kedvezményes áron. Jó elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópontja a városnéző túráknak, és vendéglátóhelyek is bőven vannak a környéken, ha mégsem szeretnénk minden este főzőcskézni.

Europa Centerpoint Guesthouse

A szálláshely egyébként is nagyon pénztárcabarát áron kínálja belvárosi szobáit, most pedig még tetézik mindezt augusztus 20. alkalmából egy igen szép akcióval is. Az pedig, hogy mindezek mellett még berendezésében és felszereltségében is jó értékeléseket kapott, garancia a gondtalan pihenésre.

Talán nem is kell tovább ragoznunk, Budapest megér egy estét, ami most augusztus hónapban még inkább igaz! Használjátok ki a lehetőséget, és válogassatok az akciós augusztus 20-i ajánlatok közül >>

Még több aktív időtöltési lehetőség Budapesten és környékén:

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%