Wellness + Hotelek

Akció! – Top 12 wellness szálloda, ahol kedvezményesen foglalhatod le a nyaralásod

2 perces olvasási idő

Repül az idő, benne vagyunk a nyárban derékig, ezért sokan már lefoglalták az egész évben áhított nyaralást. Viszont akkor se csüggedj, ha neked még nem sikerült szállást találnod, ugyanis elérkezett a nyárközepi leárazás, akció ideje. Ezért össze is szedtük 12 kedvenc wellness szállásunkat, ahova most kedvezménnyel foglalhatsz nyaralást. Böngészd át a listát és találj kihagyhatatlan ajánlatokat egy felejthetetlen wellness nyaralásra!

Akció! Top 12 wellness szálloda, ahol kedvezményesen foglalhatod le a nyaralásod

1. Danubius Hotel Marina Balatonfüred – all inclusive kényeztetés a Balaton-parton

Balatonfüred, saját, zárt strandszakasz, all inclusive ellátás… A Danubius Hotel Marinában itt kezdődik a nyaralás. Ráadásul most olyan időszakokat is kifoghatsz, amikor 20%-os kedvezménnyel élvezhetitek a szálloda kényeztető wellness szolgáltatásait, a kényelmet, és és az utánozhatatlan balatonfüredi hangulatot. Erről a lehetőségről kár lenne lemaradni!

2. Hunguest Hotel Pelion Tapolca – kényeztető nyaralás 4 hektárnyi kalanddal!

A szuper élmények mellett szuper kedvezményekkel is indul a július a Hotel Pelionban! 4 hektárnyi kaland vár rád, ha a tapolcai 4 csillagos superior szállodát választod. Csobbanás, csúszdák, aktív pihenés, európai szinten egyedülálló gyógykezelések, és számtalan kikapcsolódási lehetőség biztosítja a tökéletes nyaralást.

3. Hotel Wellamarin Zamárdi – a Balaton-part és a nyugalom hullámhosszán

A Hotel Wellamarin az a szálloda, ahol egy hullámhosszra kerül Balaton-parti strandolás, a kényelmes és modern szobák, a csodás panoráma, a wellness, és a mennyei ízek. A patyolattiszta szállodába mindemellett most akár 20%-os kedvezménnyel is kifoghatod azt a nyaralást, amire hónapok óta vár az egész család.

4. Hotel Európa Fit Hévíz – megújult szálloda, kedvezményes pihenés!

Fedezd fel az idei nyáron Hévíz csodáit, most van egy remek szállás tippünk hozzá! A 4 csillagos Hotel Európa Fitben kedves és profi személyzet, minőségi szolgáltatások, exluzív környezet és nyugodt miliő vár. Sőt, most kedvezménnyel élvezheted a megújult szállodát, ahol vadonatúj családi szobákat, újjászületett élményvilágot és grillkertet is találsz.

5. Hotel Délibáb Hajdúszoboszló – felfrissülés a termálvíz erejével

Nyaralj Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett! A Hotel Délibáb most nyári kedvezménnyel, gyönyörű szobákkal, komplex wellness és gyógyászati részleggel vár, ha már nagyon kiszakadnál a szürke hétköznapokból. Fedezd fel a hotelt és engedd, hogy rabul ejtsen Hajdúszoboszló és a termálvíz gyógyító csodája!

6. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád – a szálloda, ahonnan a legszebb a Dunakanyar

Hova utazz, ha megcsodálnád a Dunakanyar legszebb panorámáját? Visegrádot keresd, az élő középkor gyönyörű természeti kincsekkel körülvett városát. Ott találod a Silvanus Hotelt is, ahonnan a hűsítő medence vizéből gyönyörködhetsz a páratlan Dunakanyarban. Mindemellett kulináris kalandok, wellness élmények, és gyermekprogramok is várnak, ha élsz a lehetőséggel és a kedvezményt kihasználva, ide vezet az utad nyáron!

7. Ensana Thermal Hévíz – gyógyvíz és pihenés Hévíz szívében

Ha felfedeznéd a Nyugat-Balaton látványosságait, ha egy négycsillagos wellness pihenésre vágysz, és kedvezményesen úsznád meg az idei nyaralást, akkor irány az Ensana Thermal Hévíz! Feledkezz meg a mindennapok problémáiról és élvezd a világhírű gyógyvizet a szállodában, és tegyél az egészségedért úgy, hogy közben még jól is érzed magad.

8. Danubius Hotel Bük Bükfürdő – megújult, all inclusive családi szálloda az Alpok lábánál

Újdonságokkal vár az Alpok lábánál fekvő all inclusive szálloda! Eddig is izgalmas lehetőségekkel várt a Hotel Bük wellness részlege, most azonban kalandmedence és egy új pihenőtér is megtalálható már, hogy még teljesebb legyen az élmény. Kifejezetten ajánljuk családoknak, akik egy olyan nyaralásra vágynak, ahol semmire sem lesz gondjuk és számtalan élményt szereznek!

9. Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló – gyógykezelések és családi wellness bomba áron!

Tradicionális gyógykezelésekkel és kiváló családi programokkal csábít nyaralni a Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló. Csapj le a nyári kedvezményre, és a szálloda cserébe biztosítja a felfrissülést, a kikapcsolódást és a gondoskodást!

10. SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok – balatoni nyaralás prémium, megújult szállodában

Még most is találsz minőségi szállodát a nyárra Siófokon, a SunGarden Wellness & Conference Hotelbe ráadásul kedvezménnyel is foglalhatsz. A 4 csillagos szálloda az utóbbi időben ráadásul kívül-belül megújuláson esett át, és fantasztikus, vadiúj wellness-el rendelkezik. A Balaton és a Petőfi sétány egy ugrásra, a tökéletes nyaralás pedig csak egy foglalásnyira van tőled!

11. Hotel Piroska Bükfürdő – Kényeztető pihenés a családi nyaraláson

Az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál bújik meg egy családias, barátságos és minden igényt kielégítő 4 csillagos szálloda, a Hotel Piroska. A gyógyvizéről és páratlan szépségéről híres Bükfürdőn végre átadhatod magad a felhőtlen kikapcsolódás élményének. Ismerd meg a csodás wellness világot és a páratlan kényelmet most akár 30%-os kedvezménnyel!

12. Panoráma Hotel Noszvaj – zsúfolt vízpart helyett béke és nyugalom az erdőben

Nem mindenki vágyik nyáron a vízpartra, ezért hazánkban is egyre népszerűbb a hegyvidéki nyaralás. Ha ilyet tervezel az idén, szívből ajánljuk a Panoráma Hotelt, mely az ország egyik legcsodásabb ékszerdobozában, Noszvajon várja a nyaralókat. Az erdő és szőlőbirtokok által ölelt szálloda valósággal a nyugalom szigete. Csapj le a 25%-os kedvezményre, ha idén a vízpartok helyett a békés és hűvös erdőket választanád!

Ha további kedvezményes ajánlatokat is megtekintenél, itt megteheted. Válassz egy szállodát és idén ne maradj le a legjobb akciókról!

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%