HorvátországCsaládi kiruccanásToplisták

Ne féljetek külföldre utazni kisbabával – Top 10 horvát hotel a tökéletes családi pihenéshez

2 perces olvasási idő

Sok család gondolkozik azon, hogy külföldre, vagy belföldre utazzanak-e a nyáron. A helyszín megválasztásánál fő szempont lehet, hogy ne kelljen túl messzire menni, hogy bababarát legyen, és megfelelő méretű legyen az adott hotel, vagy apartman szobája. Összegyűjtöttük most számotokra a top 10 horvát hotelt, ami viszonylag közel van Magyarországhoz és fel vannak készülve azoknak a családoknak az érkezésére, akik kisbabával utaznának

Homokos tengerpart közelében: Hotel Epario Lopar***

Lopar gyönyörű homokos tengerpartjától mindössze 200 méterre található az Epario Hotel, amely kényelmes, légkondicionálóval felszerelt szobáival várja a vendégeit. Kisbabával érkezők számára kiságyat, etetőszéket, ágyneműt biztosítanak, a szálloda területén pedig játszóházzal, valamint bébiétel melegítési lehetőséggel is megkönnyítik az életüket.

Válasszatok erkélyes szobát a nyaralásotokra és gyönyörködjetek a meseszép naplementében! A szálláson horvátul, olaszul, angolul és németül is beszélnek, és 6 óra 20 percnyi autóútra fekszik Budapesttől.

Központi, mégis csendes helyen: Hotel Pansion Comfort Bok Novalja***

Mindössze 600 méterre fekszik a tengerparttól és a városközponttól a Hotel Pansion Comfort Bok szállás, amely medencével, zöldövezettel, és reggelivel várja a családokat. Minden szobában található légkondicionáló és TV, valamint ingyenes parkolást is biztosítanak a hotel parkolójában.

A kisbabák számára kisággyal, gyerek ágyneművel, és etetőszékkel készülnek, valamint lehetőségetek van bébiétel melegítésére is. A szállás 6 éves korig teljesen ingyenes, úgyhogy csak a ti részeteket kell kifizetnetek a helyszínen.

A hotelben rendkívül kedves a személyzet, horvátul, olaszul, angolul, és németül is beszélnek. Novalja 6 és fél órányi autóútra van Budapesttől, így viszonylag kényelmesen és gyorsan elérhetitek a szállodát.

Saját étteremmel, közel a tengerhez: Hotel Laguna Privlaka****

Szintén közvetlenül a tengerparton helyezkedik el a Hotel Laguna, amely összesen 20, stílusosan berendezett szobával várja a vendégeit. A szálloda saját étteremmel is rendelkezik, így helyben fogyaszthatjátok el a tradicionális horvát fogásokat.

A kisbabával érkezők számára kisággyal, fürdetőkáddal, etetőszékkel, és ágyneművel készülnek, a szobákban emellett légkondicionáló, egy extra nagy méretű ágy, és egy széf is helyet kapott. A szállás saját, őrzött parkolóval rendelkezik, így az egész nyaralásotok alatt biztosítva van az autótok helye.

A személyzet rendkívül kedves, angolul, németül és horvátul beszélnek. Nincs más dolgotok, mint lesétálni az 50 méterre lévő strandra, és élvezni a nap kényeztető sugarait! A hotel 6 óra 15 percnyi útra van Budapesttől.

Horvátországi hotelek bababarát szolgáltatásokkal >>>

A szlovén határ mellett: Hotel Srce Prirode Ribnik***

Mindössze 4 órára található Budapesttől a Hotel Srce Prirode szállás, amely különleges fa házikóival ideális lehet egy családi nyaralás helyszínének. Ha csendes és meseszép környezetben szeretnétek eltölteni pár napot, ez a ti helyetek!

A szállás rendelkezik egy úszómedencével, egy jakuzzival, valamint egy saját étteremmel, így minden adott a pihentető kikapcsolódáshoz. A gyerekek számára biztosítanak kiságyat, babajátékokat, etetőszéket, ágyneműt, valamint lehetőségetek van bébiétel melegítésére is.

A közelben több túraútvonal is található, valamint a Kupa folyóban akár fürödhettek és horgászhattok is. Az aktív pihenést előnyben részesítő családoknak mindenképpen ajánljuk ezt a mesebeli hotelt!

All Inclusive ellátással: Hotel Pagus Pag****

Ha luxus környezetben töltenétek el pár napot Pag szigetén, akkor a Hotel Pagust ajánljuk a családi nyaralás helyszínéül. Modern berendezéssel, meseszép kilátással, és all inclusive ellátással teszik teljessé a kikapcsolódásotokat, a kisbabák számára pedig kisággyal, animációs programokkal, gyermek medencével és játszóházzal is készülnek.

A szállás 12 éves korig ingyenes, a személyzet pedig a vendégek kívánságait lesi a nap 24 órájában. Számtalan wellness szolgáltatás, kozmetikai kezelések, valamint bőséges reggeli, ebéd és vacsora vár benneteket ebben az egyedi hotelben!

Tengervizes medencével: Hotel Park Plaza Histria Pula****

A Verudela félszigeten található Hotel Park Plaza Histira különlegessége, hogy tengervizes medencével rendelkezik, így, ha nem akartok a sziklás vagy kavicsos strandra kisétálni, a szálláson élvezhetitek a sós vizet. A szobák jól felszereltek, valamint gyönyörű kilátással rendelkeznek a tengerre, így minden reggel szikrázó napsütésre ébredhettek.

A kisbabák számára kiságyat és etetőszéket biztosítanak, valamint számtalan animációs program is emlékezetessé teheti a kicsi első nyaralását. A szállás 3 éves korig ingyenes, a személyzet pedig horvátul, angolul, olaszul és németül beszél. Budapesttől közel 6 órára fekszik, így gyorsan belemerülhettek a horvát tengerpart szépségeibe.

Horvátországi hotelek bababarát szolgáltatásokkal >>>

A Krk-sziget csücskében: Aminess Magal Hotel Njivice***

Szeretnétek aktívan pihenni a külföldi tartózkodásotok során is? Akkor az Aminess Magal Hotelt nektek találták ki! A Krk-sziget csücskében található szállás meseszép, erdei környezetben helyezkedik el, így mindennap, friss, tiszta, sós levegőre ébredhettek.

A szállodában 7 éves korig ingyen tartózkodhatnak a gyerekek, ráadásul etetőszéket és kiságyat is biztosítanak a számukra. Emellett ügyelnek a speciális étrendet követő vendégekre is, legyen szó glutén – vagy laktózmentes, vegetáriánus, vagy diétás ételekről, a szálloda konyhája szívesen elkészíti akármelyik verziót a számotokra.

A teljes kikapcsolódást edzőterem, spinningterem, valamint személyi edző is teljessé teheti, de akár teniszezhettek vagy kerékpározhattok is a nyaralás alatt. A kommunikációt horvátul, olaszul, angolul, vagy németül folytathatjátok, és mindössze közel 5 órás út után már ezen a pazar helyszínen tölthetitek a felejthetetlen nyaralás perceit!

Meseszép környezetben: Hotel Park Plaza Belvedere Medulin****

Csendes, mégis központi helyen található a Hotel Park Plaza Belvedere, amely 6 órányi autóútra található Budapesttől. A meseszép környezetben található szálláson az aktív pihenést részesítők is jól érezhetik magukat, ugyanis a közelben számtalan sportolási lehetőség adott.

Az itt megszálló vendégek elégedettek voltak a szobával és a személyzettel is, akik kedvesek és segítőkészek. A kisbabák számára kiságyat biztosítanak, valamint játszótérrel és animációs programokkal is készülnek az ideérkező családok számára. Fogyasszátok el a bőséges reggelit és fedezzétek fel a környék szépségeit!

Félpanziós ellátással: Hotel Mimosa Lido Palace Rabac****

Ha nem akartok kimozdulni a szállásról, és a pihenésnek szentelnétek az egész nyaralásotokat, akkor a Hotel Mimosa Lido Palace a ti hoteletek! Félpanziós ellátással, tágas és kényelmes szobákkal rendelkezik a szálloda, ahol egy hatalmas medence is a vendégek kényelmét szolgálja.

A gyerekek számára kiságyat, etetőszéket biztosítanak, valamint egy kültéri pancsoló is az ő kényelmükért épült. Az apró kavicsos strand mindössze 2 perc sétára található, így, ha meguntátok az édes vizet, jöhet a sós!

A személyzet horvátul, olaszul, angolul, és németül is beszél, így csak kocsiba kell pattannotok, és 5 óra 45 perc múlva már ezen a csodás helyen tölthetitek el a szabadság édes perceit.

Kisállattal utazóknak: Hotel Mirjana & Rastoke Slunj****

Különleges zöldövezetben fekszik a Hotel Mirjana&Rastoke, ahol kényelmes ágyakkal, modern berendezéssel, és bőséges reggelivel vagy félpanzióval várják a látogatókat. Babák számára kiságyat és etetőszéket biztosítanak, valamint lehetőségetek van bébiétel melegítésére is.

Élvezzétek a tiszta, frisslevegőt a szobátok erkélyéről, és kiránduljatok egy nagyot a közelben lévő erdőben. A kiskedvenceteket is magatokkal hozhatjátok a nyaralásra, ugyanis neki és 6 év alatti gyerekek számára a szállás ingyenes!

A hotelben angolul, németül és horvátul beszélnek, a városközpont 6 kilométerre található, Szluin pedig 4 óra 31 percnyi autóútra van Budapesttől.

Egy kisbaba könnyen alkalmazkodik az új dolgokhoz, így ne féljetek belevágni egy horvátországi nyaralásba! Fedezzétek fel az ország látnivalóit, pancsoljatok nagyokat a tengerben, és gyűjtsetek felejthetetlen élményeket az új jövevény számára. 

További horvát bababarát szállások >>

Tippek a horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%