Wellness + HotelekVidéki víkend

Búcsúzz a nyártól egy szuper nyereményjátékkal! Játssz velünk, és nyerj egy vidéki wellness kikapcsolódást a balmazújvárosi Hotel Kamillába!

1 perces olvasási idő

Nyerj egy mesés wellnesshétvégét a balmazújvárosi Hotel Kamillába! Vegyél részt nyereményjátékunkban, és ha szerencsés vagy, két kényeztető éjszakát tölthetsz a gyönyörű Hajdú-Bihar megyei hotelben, amelynek szomszédságában találod Magyarország első és egyetlen ökofürdőjét

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 felnőtt részére a választott szobatípusban
  • gazdag büféreggelit, illetve bőséges svédasztalos vacsorát
  • az éjszakák számával megegyező napi belépőt a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőbe, valamint a szaunakomplexumba
  • ingyenes parkolást
  • üdvözlőitalt személyenként egy alkalommal

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Hotel Kamilla Balmazújváros 122 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 122 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. szeptember 3.

Miért érdemes a Hotel Kamilla Balmazújvárost választani?

A Budapestről csupán két óra alatt elérhető balmazújvárosi Kamilla Hotel festői környezetben, a hatalmas és egyedülálló szaunafalujáról híres Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő közvetlen közelében fekszik. A háromszintes szálloda 52 modern stílusú szobájában egy speciális készülék segítségével por- és allergénszegény belteret tudnak biztosítani, amelynek köszönhetően kevesebb porterhelés érheti az itt megszállókat.

Ennek a technikának köszönhetően a Hotel Kamilla néhány éve elnyerte a Tiszta Szoba Program magas tisztasági szintű szálloda minősítését, ami azt jelenti, hogy a higiéniára itt biztosan nem lehet majd panasz. Ahogyan az ételre sem. A szálloda közel kétszáz főt befogadó étterme a magyar konyha remekeitől kezdve a nemzetközi ételspecialitásokon át kínál harapnivalót a szállóvendégek számára.

Bár a hotelnek saját wellness részlege nincs, de a karnyújtásnyira fekvő Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő óriási komplexumát a vendégek is használhatják, így a wellnessélmény is garantált.

Ha Balmazújvárosban és környékén jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A Hortobágy és a Hajdúság határán fekvő Balmazújvárosban a népi múlt emlékei tárulhatnak fel az utazók előtt. A város olyan kézműves mesterségek őrzője, mint például a vesszőfonás, fazekasság, citerakészítés, szíjgyártás és kalapkészítés.

A környék néprajzáról a város impozáns kastélyában helyet kapó Semsey Andor Múzeum állandó kiállításai adhatnak átfogó képet, és a város története is felsejlik a látogatók előtt.

Búcsúzz a nyártól egy szuper nyereményjátékkal! Játssz velünk, és nyerj egy vidéki wellness kikapcsolódást a balmazújvárosi Hotel Kamillába!
Semsey Kastély, Balmazújváros

De a hagyományokból a minden év szeptemberének harmadik hétvégéjén megrendezett Népi Játékok és Népi Ételek Fesztiválján is ízelítőt kaphatnak a turisták.

A rádiózás iránt érdeklődőket biztosan lenyűgözi majd a különféle rádiókat és híradástechnikai eszközöket bemutató Rádiók Múzeuma magántárlata, de az eklektikus stílusú Városháza is megéri a rövid sétát.

A városban hosszú évtizedek óta várja a gyógyulni vágyókat a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő is, ahol fedett fürdőrészleggel, komplett gyógyászati és wellness-szolgáltatásokkal, valamint egy száz főt is befogadni képes szaunaházzal igyekeznek maradandó élményt kínálni a fürdőzőknek. 

Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

A túrázás és a természet szerelmeseit pedig a közeli Hortobágy szikes terepe és a nagyhegyesi Kráter-tavat körülölelő erdő csábíthatja testet-lelket feltöltő sétákra. A városban található HTE Látogatóközpontban pedig különleges madárritkaságokkal, őshonos háziállatokkal találkozhatnak az érdeklődők.

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%