Wellness + HotelekÍzkalandNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki víkend

Corvin Hotel Gyula *** – Felejthetetlen napok kettesben

1 perces olvasási idő
Romantikus hétvége Gyulán

Te is gyakran álmodozol arról, hogy jó lenne megszökni egy romantikus hétvégére, gyerekek nélkül? Szívesen eltöltenél néhány meghitt napot kettesben a pároddal, de még nem találtátok meg a tökéletes szállást? Felesleges tovább keresgélni, hiszen a Gyula szívében található Corvin Hotel ideális hely egy romantikus hétvégére! Wellnessrészleg, szerelem tematikára épülő szobák, belvárosi látnivalók és a közeli gyulai várfürdő gondoskodik arról, hogy a vendégeknek felejthetetlen élményben legyen része.

Corvin Hotel gyula
Romantikus hétvége Gyulán

Corvin Hotel Gyula ***

Lépj ki a szürke hétköznapokból Gyula belvárosában!

Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, a gyulai belvárosi korzó mellett fekszik a Corvin Hotel Gyula háromcsillagos szálloda, amely 35 szobával, saját étteremmel és wellnessrészleggel rendelkezik. Egyedi berendezésű, kényelmes szobái igen népszerűek a vendégek körében. Míg a gyerekkel érkező családok a Madagaszkár, Verdák vagy Harry Potter tematikájú szobákat választhatják, addig a felnőtteket a Káma-Szútra szoba vagy a Gyulai Vár superior szoba kényelme fogadja.

corvin hotel gyula

Káma-Szútra szobák a szerelem jegyében

Nem kell ahhoz Valentin-nap vagy házassági évforduló, hogy egy romantikus hétvégét eltöltsünk a kedvesünkkel. Gyula városa télen-nyáron várja azokat a vendégeket, akik szívesen kiszakadnának a szürke hétköznapokból, hogy aztán feltöltődve és kipihenve térhessenek haza.

A Corvin Hotelben minden adott egy romantikus pihenéshez, itt a vendégeknek tényleg nincs más dolga, mint egymásra figyelni. A hotelben 10 db romantikus hangulatú, Káma-Szútra szoba található, amelyek közül 3 szoba káddal felszerelt, addig a többi tusolóval van ellátva. A 35 m2 alapterületű szobákban hűtőszekrény, síkképernyős TV, WiFi található, nyáron a légkondicionálás felár ellenében igényelhető.   

TIPP a Káma-Szútra szobához: rendelj rózsasziromból szeretlek feliratot, masszázst vagy pezsgőt egy esti romantikázáshoz!

Foglalj romantikus szobát a gyulai szállodában! >>

Corvin hotel gyula

Megújult wellness-szolgáltatások

A gyulai hotel wellnessrészlege a finn szauna mellett élménymedencével bővült, melyet késő estig tudnak használni a vendégek. Egy meghitt, kettesben eltöltött pihenés nem lehet teljes masszázs nélkül! Próbáljátok a ki a relaxmasszázst, a csokoládé-, illetve mézes masszázst, vagy frissüljetek fel testileg-lelkileg az illóolajos aromamasszázs alatt!

„Mindenkinek ajánlom a szálloda szolgáltatásai között található masszázs kipróbálását. A masszőr nagyon kellemes, relaxációra maximálisan alkalmas hangulatot teremt, és fantasztikusan masszíroz, aranykeze van.” (Vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

corvin hotel gyula
Élménymedence is várja a vendégeket

Ha a hotel wellness-szolgáltatásain túl szívesen kipróbálnátok egyéb „vizes” élményeket is, a gyulai várfürdő és az AquaPalota élményfürdő szeretettel várja a látogatókat. A gyulai gyógyvíz ajánlott kopásos eredetű gerinc- és ízületi betegségek, idült karidegzsába, ülőidegzsába esetén, valamint ortopédiai műtétek után, balesetek utókezelésére. Aki pedig inkább szaunázna, a Gyulai Várfürdő Castello Wellness és Szaunaparkban hódolhat szenvedélyének.

Gyulai Várfürdő

Gasztronómia

Egy romantikus vacsorához sem kell kimozdulni a szálloda épületéből! A Corvin Hotel saját éttermében magyaros és hagyományos fogások között lehet válogatni, aki pedig speciális étrendet követ, kérhet a laktóz- vagy gluténmentes, illetve a vegetáriánus ételeket.

corvin hotel gyula

Látnivalók a közelben

Gyula belvárosában rengeteg látnivaló és izgalmas program várja a látogatókat. A hotel kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a legfőbb nevezetességek 1,2 km-en belül találhatók.

A gyulai vár
Gyula belvárosa éjszakai kivilágításban
  • 100 m Komló Étterem – 10% kedvezmény
  • 300 m Géza Konyhája Étterem – 15% kedvezmény
  • 500 m Odalent Kalandpince – 15% kedvezmény
  • 500 m Gyulai Tourinform Iroda – 50% kedvezmény 25% kedvezmény
  • 600 m Gyulai Várszínház – 10% kedvezmény
  • 900 m Sensolite – 50% kedvezmény
  • 1.1 km Almásy-kastély
  • 1.2 km Gyulai Végvári Napok
  • 1.2 km Gyulai Vár
Almásy-kastély, Gyula

Hogyan vélekedtek a vendégek a szállodáról? Vendégértékelések a szallas.hu oldaláról:

„A superior szoba megfelelő méretű, az ágyak rendben voltak, jó minőségű matraccal. Jól működő, kisméretű hűtő. Szállodai szinten széles tv csatornaválaszték. Barátságos recepció, illetve a foglalás során gyors és készséges kommunikáció. Jó elhelyezkedés.”

„Városközpontban található, csendes utcában, szobák tiszták, modernek, mindennel felszereltek. Személyzet nagyon kedves, reggeli kiváló.”

„Nagyon szép, tiszta szoba, a svédasztalos kaja nagyon finom és változatos volt minden nap! A közelben sok látnivaló, jó kiindulópont városnézéshez, nevezetességek meglátogatásához. :)”

Corvin hotel gyula
Egyedi berendezésű, kényelmes szobák

Látogass el Gyulára és próbáld ki pároddal a Corvin Hotel*** romantikus szolgáltatásait!

További információk és szállásfoglalás >>

(fotók: Corvin Hotel Gyula, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%