Romantikus búvóhelyekBalcsiBarátokkalRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Elragadó vendégházak Badacsonyban

1 perces olvasási idő
Elragadó vendégházak Badacsonyban

Ki mondta, hogy Badacsony és a Balaton-felvidék csak nyáron lehet szuper úti cél? Persze a legmelegebb évszakunk egyben a legnépszerűbb is a turisták körében, de talán éppen emiatt érdemes egyéb hónapokban is felkeresni ezt a vidéket. Ősztől tavaszig nincs tömeg, látnivalókból és nyitva tartó éttermekből pedig nincs hiány. Mindehhez mi mutatunk néhány szuper szállást, amely egész évben nyitva tart. Elragadó vendégházak Badacsonyban!

Elragadó vendégházak Badacsonyban
Hegypanoráma Apartman Nemesgulács-Badacsony

Romantikus vendégházak Badacsonyban

Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotéka Badacsony

Levendula apartmanban szálltunk meg pár napot. Ragyogó tisztaság és csupa kedvesség fogadott bennünket. 3,5 hónapos babánknak pelenkázót és fürdetőkádat is kaptunk, Zsolték mindenre figyelnek (az apróságok, amik valahogy hozzátesz el a dolgokhoz 🙂 vattakorong, zsebkendő, stb bekészítve a fürdőszobában, nescafe a konyhában , víz a hűtőben, a teraszon mécsesek /este körbejárt és meggyújtott/) Finom, bőséges reggeli a saját teraszon, nyugalom jellemezte az egész helyet, pedig teltház volt. Az udvaron focipálya, homokozó a kicsiknek, tehát igazán ideális családok részére.” 

A szallas.hu oldalán olvasható vendégértékeléshez aligha lehet mit hozzáfűzni. Gróf Mezőszegedi Szegedy Georgina egykori villájában a vinotékán kívül a 4 csodás panorámájú apartman áprilistól októberig foglalható, míg a téli hónapokban egy jól fűthető, barátságos lakosztály áll rendelkezésre.

Balaton Rustic Guesthouse Badacsonytördemic

Badacsony tőszomszédságában, Badacsonylábdihegyen található a 2008-ban épült, tradicionális, falusi ház, a Balaton Rustic Guesthouse. Itt megtalálsz mindent, ami a pihenéshez szükséges.

A 3 hálószobában összesen 6 fő fér el kényelmesen (+ 2 fő pótágyazható). A házban 2 fürdőszoba található (1-1 az emeleten és a földszinten), mindkettő káddal, mosdóval és wc-vel kialakítva. A konyha gépesített (sütő, kerámia-főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő), teljesen felszerelt. A közelben több híres pincészet elérhető akár gyalog is, séta közben pedig élvezheted a lenyűgöző panorámát.

Gitta Vendégház Badacsonytördemic

A stílusos vendégház a Badacsony-hegy lábánál, a Balatont körülölelő kerékpárút mellett található. A szálláshoz terasz, tágas nappali, felszerelt konyha étkezővel, 2×2 ágyas szoba (igény szerint az egyik szoba pótággyal kiegészíthető), fürdő és WC tartozik.

Milyen látnivalók vannak a közelben?

  • 200 m – Badacsonytördemic, Skizo Borház
  • 2.5 km – Badacsony, Szegedy Róza Ház Irodalmi és Bormúzeum
  • 5.6 km – Badacsonytomaj, Folly Arborétum és Borászat (
  • 18.1 km – Keszthely, Festetics-kastély (
  • 21.5 km – Hévíz, Hévízi Tó

Hegypanoráma Apartman Nemesgulács-Badacsony

Romantikus szállás pazar panorámával! Egész évben nyitva áll a bazaltorgonák alatt, a szőlőtőkék mellett található apartmanház, amelyben 3 db, összesen 10  férőhelyes apartman található. Nagyobb baráti társaságoknak is ideális!

A környéken kiváló túra és kerékpáros utak futnak, a szállások mellett 100 méterre halad el az országos kék túra útvonal. Jó időben biciklire pattanva szintén csodás helyeket lehet feltérképezni a környéken. Aki szeretne kicsit elvonulni a városok zaja elől, itt garantáltan megtalálja a vidék nyugalmát.

Nohab Apartman Badacsonytördemic

4 éves korig ingyenes, ezért főként családoknak ajánljuk a badacsonytördemici Nohab Apartmant, amely a Balaton-parttól másfél kilométerre található. Nyáron a hűs pincékben lehet tárolni a vendégek kedvenc borát, télen pedig nagyméretű cserépkályha biztosítja az apartmanban a kellemes hőmérsékletet.

Kisgyermekes családoknak rácsos kiságyat, etetőszéket, gyerekágyneműt, járókát, fürdetőkádat is szívesen adnak a háziak.

TIPP: Az apartmanban mindhárom SZÉP-kártyával lehet fizetni!

Még több szálláshely Badacsonyban>>

(fotók: szallas.hu)


Még több elragadó szálláshely Magyarországon:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%