Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Erdőszéli házikók, ahol karnyújtásnyira van a természet

2 perces olvasási idő

Nem is egy, hanem rögtön 5 házikót szeretnék nektek bemutatni, amelyek közös tulajdonsága, hogy erdő szélén, távol a városok zajától találhatók. Van köztük észak-magyarországi és Dunakanyarban fekvő szálláshely, apró apartman és vendégház is. Sőt, egy börzsönyi hotelt is megcsodálhattok a végén, amely szintén az erdő mélyén, távol a tömegtől egy karnyújtásnyira a természettől fekszik. Nézzetek körül a következő gyűjteményben és foglaljátok le mihamarabb az erdőszéli házikók egyikét, akár egy romantikus hétvégére is!

Hanga Vendégház Parád

Hanga Vendégház Parád

Hanga Vendégház Parád

 

A vendégház a Mátra északi lábánál Parád és Parádsasvár között egy 8 ha-os erdei fensíkon található, ahonnan gyönyörű hegyvidéki panoráma tárul elénk a Kékestető és a Bükk hegység távoli sziluettjével.

A 14 férőhelyes vendégház szobái helyi készítésű egyedi fabútorokkal rusztikus stílusban vannak berendezve, melyek mindegyike saját fürdőszobával, különálló wc helyiséggel és balkonnal rendelkezik.

Hanga vendégház, Parád

Hanga Vendégház Parád

Az ellátásról, a változatos és házias ételekről, vendégházunk konyhája gondoskodik svédasztalos reggelivel, illetve igény szerint háromfogásos vacsorával.

További részletek és foglalás ⇒

Cserhát Vendégház Felsőtold

Cserhát Vendégház Felsőtold

Cserhát Vendégház Felsőtold

Cserhát Vendégház a Hollókő felé vezető úton, onnan 3 km-re helyezkedik el. Csendes erdei környezetben, a Kék túra útvonal mentén helyezkedik el. A háztól, gyalogos erdei útvonalon Hollókő Vára szintén 3 km. A Vendégházzal szemben nagy focipálya helyezkedik el, melyet vendégeink a szabad kapacitás függvényében használhatnak, díjmentesen.

Cserhát vendégház, Felsőtold

A Cserhát vendégház épülete részben felújított parasztház és részben új építésű résszel is rendelkezik. 5 egységben összesen 20 főt tudunk kényelmesen elszállásolni. A ház rendelkezik 1 db jól felszerelt konyhával és 2 db teakonyhával, valamint 4 db fürdőszobával.

További részletek és foglalás ⇒

Naphegy Vendégház Zebegény

Naphegy Vendégház Zebegény

Naphegy Vendégház Zebegény

A vendégház a Dunakanyar legszebb településén, Zebegényben, a Duna közelében, csodálatos erdei környezetben található. Különleges hangulata a tájbaillő egyedi tervezésnek és a természetes anyagok harmonikus felhasználásának köszönhető.

Naphegy vendégház, Zebegény

A nyitott, loft jellegű belső teret a különleges, egyedi készítésű ázsiai bútorok osztják meg .
Az apartman ékessége a fürdőszoba és az azt elválasztó gyönyörű, kézzel festett-faragott indonéz teakfa ajtó. Egyedülálló élményt nyújt a fadézsában egy gyertyafényes meleg fürdő, az ablakból a sűrű erdő látványa, madárcsicsergés: a tökéletes nyugalom .

További részletek és foglalás ⇒

Erdőszéli Házikó Bükkszék

Erdőszéli Házikó, Bükkszék

A Házikó a falu szélén, az erdő közvetlen szomszédságában a hegyoldalon épült, csendes és nyugodt környezetben. A Ház 8 fő részére biztosít kényelmes pihenést. A nappaliban 2 személy, a kisebb szobában 2 személy, a nagyobb szobában 4 személy számára van fekvőhely. 2 fürdőszoba (2 tusoló, 2 wc, 2 mosdó, automata mosógép) áll a vendégek rendelkezésére. A konyha háztartási gépekkel és -eszközökkel felszerelt, rendszeres főzésre is alkalmas.

Erdőszéli Házikó, Bükkszék

A közelben hegyi túra- és sétautak várják a kirándulni vágyókat. A szomszédos településen található a siroki vár, a közelben pedig a kisnánai erődítmény romja. Eger városa 20 km-re fekszik Bükkszéktől, ahová gyönyörű hegyi úton juthatunk el. Könnyen megközelíthető Kékestető, Galyatető, Mátraszentimre és még számtalan gyönyörű hely a Mátrában és a Bükkben.

További részletek és foglalás ⇒

Hármashatár Vendégház Felsőszölnök

Felsőszölnök a hármashatárnál található. Az Őrségi Nemzeti Park és a Natura 2000 területén található, vendek lakta kis falu.

Hármashatár Vendégház Felsőszölnök

Az apartman a Jánoshegyen található, gyönyörű panorámával a környező tájra. A faluközponttól könnyen megközelíthető, mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.

Hármashatár Vendégház Felsőszölnök

Az apartmanban 2 szoba van, 4 ággyal, de 2 pótágy is beállítható. A nappaliban kis konyha került elhelyezésre teljes felszereléssel (főzőlap, mikro, edények, evőeszközök stb.).

További részletek és foglalás ⇒

+1 Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag ****

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

A 4 csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek különleges megjelenésű és illatú farönképület ad otthont. Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnének pihenni.

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

Egy aktív nap után lazítson a Patakpart wellness részlegünkben, ahol igazi relaxáló élmények várják. A hotel éttermének hangulata és egyedi világítása ill. építészeti megoldásai különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Elismert szakácsaink és szolgálatkész felszolgálóink magyar ételek és italok széles választékát kínálják.

További részletek és foglalás ⇒

Még több különleges szállást keresel? TOP 10 romantikus hotel Magyarországon


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
50%