Családi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációToplistákVízparti szállások

Gyerekbarát szállások a Velencei-tónál – Nyaraljatok Guinness-rekorder élmények közelében!

1 perces olvasási idő

Tudod, hányféle izgalmas családi program vár a Velencei-tónál, melyek miatt feltétlenül érdemes több napot is eltöltened arra? Ott van mindjárt a Dinnyési Várpark és Skanzen, mely a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, vagy a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. Ha vizes élményekre vágytok, rengeteg szuper strand közül választhattok, sőt, a tavat is körbebicajozhatjátok. Velencei-tavi nyaralásotokhoz most remek gyerekbarát szállásokat ajánlunk.

1. Illaberek Turistaház Sukoró

Csíkos függőszékek és mézbarna zsalugáter teszi barátságossá ezt a vadonatúj gyerekbarát szálláshelyet a Velencei-tó közelében. Családok számára 4 és 5 fős szobákat kínálnak, ahol babajátékokat, hordozható kiságyat, asztali etetőszéket és gyerekágyneműt is biztosítanak. Jó hír, hogy 6 éves korig a szállás ingyenes. Ha itt nyaraltok, ne hagyjátok ki a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétumot!

2. Laguna Hotel Gárdony

Alig pár lépés a vízparttól a gyerekbarát gárdonyi Laguna Hotel, melynek hatalmas parkja rengeteg lehetőséget kínál az aktív időtöltésre. A gyerekeket játszótér, játszószoba, babajátékok, kerti homokozó és hinta is várja, a picik asztali etetőszékben falatozhatnak. A hotel 3 éves korukig ingyenesen várja a kicsiket. Ha valami igazán rendkívülit szeretnétek látni, a közelben található a Dinnyési Várpark és Skanzen, mely a Guinness Világrekordok Könyvébe is bekerült. 

3. Velence Resort & Spa**** – Velence

A Velencei-tó egyik legnyüzsgőbb és legnépszerűbb családbarát szálláshelye a Velence Resort & Spa, mely igazi gyerekparadicsom. Koruknak megfelelően több játszóházzal várják a gyerekeket, a játékszigeten gyermekfelügyelet és animációs programok is elérhetőek.


A három szintes Dzsungel Játszóház, a sportprogramok, a strand, valamint az élményfürdő bébipancsolója és gyerekmedencéje egyaránt szuper programokat kínál a kicsiknek. Vacsoránál még gyermek büfét és bébiételeket is találtok. 

4. Vital Hotel Nautis Gárdony****+superior

Igazi kis tengerésznek érezhetitek magatokat a Vital Hotel Nautisban, hiszen a tóparton álló gyerekbarát szálloda egy hajót formáz. Ide jóformán semmit nem kell magatokkal hoznotok, ha picivel jöttök, hiszen a fürdetőkádtól kezdve a gyerekágyneműn át a kiságyig mindent biztosítanak, sőt, bébiételt is. Hogy jól teljen a nyaralás, babajátékok, fedett pancsoló, játszószoba és játszótér is vár benneteket.

5. Villa Heuréka Agárd

Ha az Agárdi Termál- és Gyógyfürdő közvetlen közelében kerestek gyerekbarát szállást, már meg is találtátok. A kényelmes és családias Villa Heuréka kiválóan felkészült a kisgyermekesek igényeit illetően, felszereléseik között találsz pelenkázót, hordozható kiságyat, járókát és gyerekágyneműt is. A kicsik szórakozásáról babajátékok, játszótér és szabadtéri pancsoló gondoskodnak. 

6. Réka Apartman Velence

A kisgyerekes családok egyik kedvenc szálláshelye Velencén a Réka Apartman, mely a Korzó közelében áll. A gyerekeket mindenekelőtt rengeteg játék várja, a tágas, zöld kertben homokozó és hinta áll. Ha nem szeretnétek otthonról cipelni, ingyenesen kérhettek babaágyat, fürdetőkádat és fellépőt is. 

7.  Lake and Spa Apartman Velence

A Velence Resort & Spa épületében található modern és dizájnos Lake and Spa Apartmanok vendégeiként pihentető és élményekben gazdag nyaralás vár rátok. A Resort fantasztikus gyerekbarát szolgáltatásait ti is használhatjátok majd, a lakrészetekben pedig rendelkezésre áll asztali etetőszék és kiságy is.

8. Kis Szárcsa Vendégház Agárd

Különleges, békebeli hangulatot áraszt a Kis Szárcsa Vendégház, melyek antik bútorzata kissé megidézi a régi korokat. A kényelmes, családias szálláshely számtalan babagondozási kellékkel vár, így például találtok asztali etetőszéket, gyerekágyneműt, kiságyat, és pelenkázót is. Az önfeledt pillanatokról szabadtéri pancsoló, játszótér és játszószoba gondoskodik. Ha szerettek biciklizni, kölcsönözhettek gyerekkerékpárt. Érdemes felkeresni az agárdi hajókikötőt, mely könnyen elérhető erről a szálláshelyről. 


Ha még sosem nyaraltatok a Velencei-tónál a gyerekekkel, itt az ideje! Foglaljatok hozzá szállást oldalainkon.

Itt találjátok a Velencei-tónál található szabadstrandokat >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
76 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Családi kiruccanás

    Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre

    2 perces olvasási idő
    Családi kiruccanás

    Lássuk a medvét! Medveébresztő a Veresegyházi Medveotthonban

    1 perces olvasási idő
    Programok hétvégére

    Ezekbe a múzeumokba ingyenes a belépés március 15-én

    2 perces olvasási idő