CsobbanóhelyekCsaládi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégéreToplisták

Ingyenes szabadstrandok a Velencei-tónál

1 perces olvasási idő
Fürdőzők Gárdonyban

1994 óta ünnepeljük a Nap napját a nyári napfordulóhoz legközelebb eső vasárnapon. Remek alkalom, hogy napfürdőzzetek, csobbanjatok egyet a Velencei-tónál valamelyik ingyenes szabadstrand vizében.

Azonban a Nap napjának apropója nem a napfürdőzés, hanem hogy felhívja a figyelmet a napenergia hasznosításának lehetőségeire. A Nap napját annak idején a Napenergia Társaság európai tagozata kezdeményezte. Természetesen a Nap nem csak a naperőműveket táplálja; a Nap nélkül a Föld csak bomfurdi kőgolyó lenne és ti sem tudnátok önfeledten strandolni ezen a napon.

Ingyenes szabadstrandok a Velencei-tónál
Fürdőzők Gárdonyban

Ingyenes Velencei-tavi szabadstrandok

Holdfény Sétány szabadstrand, Gárdony

Bérelhettek csónakot, vízibiciklit, napernyőt, röplabdázhattok, büfézhettek ezen a kicsi gárdonyi szabadstrandon. A víz lassan mélyül és a Velencei-tó vize már most sem hideg.

Gárdonyi szállások >>

Tóbíró közi szabadstrand, Velence

Hasonlóképpen nem a kilométer hosszú szabadstrandok sorát gyarapítja ez az ingyenes szabadstrand a Velencei-tó mellett. A szokásos evezős sportok és labdajátékok mellett itt wakeboardozni is tudtuk.

Kerékpártúra a Velencei-tó körül – látnivalókkal

Ingyenes szabadstrandok a Velencei-tónál
Velencei-tó a levegőből

Velence Korzó és szabadstrand

500 méteres hosszával a legnagyobb ingyenes szabadstrand a Velencei-tó partján. Kényelmetekről öltöző, értékmegörző, napernyő és 8 büfé gondoskodik. Természetesen itt is bérelhettek vízibicajt és csónakot.

Szállások Velencén >>

A Velencei-tó nem Balaton, de ugyanolyan különleges. Ha közeli településen éltek, egy hosszú hétvégét mindenképpen szánjatok rá a Nap napján!

Ingyenes szabadstrandok a Velencei-tónál
Naplemente a Velencei-tó fölött

Szállást, Velencei-tavi szállást persze nem csak Gárdonyban és Velencén találtok; érdemes a tó közelében is szétnézni! >>

(fotók: shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%