HorvátországNyári vakáció

Így nyerhetsz horvát álomnyaralást! – MASLINICA Hotels and Resort**** Rabac

2 perces olvasási idő

Egy lépésre vagy a tengerparti álomutazástól! Nem hiszed el? Akkor megmutatjuk, hogyan lehet a tiéd egy 320.000 Ft értékű utalvány Horvátország egyik legcsodásabb szállodájában! Ebben a cikkben sorra vesszük, hogy mitől olyan fantasztikus a MASLINICA Hotels and Resort ****, illetve azt is eláruljuk, hogy miért muszáj ott lennie a 2022-es úti terveid között.

Ragadd meg a lehetőséget, mert lehet, hogy épp nálad landol a nyeremény! >>

A mesés Rabac-öböl egy drón szemével

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékon

  1. Kattints erre a linkre
  2. Regisztrálj március 8-ig
  3. Válaszolj a kérdésekre
  4. és ennyi! Így már te is versenyben vagy a horvát álomnyaralásért!

Látod, milyen egyszerű? 1-2 perc alatt kész vagy, aztán lehet izgulni, mert március 10-én kisorsoljuk a győztest. A nyeremény 5 éjszaka reggelis ellátással a MASLINICA Hotels and Resort ****  Rabac 4 csillagos szállodáinak egyikében, összesen 320.000 Ft értékben!

Hidd el: te is lehetsz az a szerencsés nyertes! >>

Három testvér – Melyik lesz a befutó?

Hallottál már Rabacról, az Isztria-félsziget leghangulatosabb üdülőfalváról? Ahol kristálytiszta a tenger és a strandok szépségétől még a szíved is szaporábban dobog? Ebben a környezetben vár téged a MASLINICA Hotels and Resort **** monumentális turistaparadicsoma. Három különálló, mégis nagyon hasonló 4 csillagos szállodának ad otthont – nézzük, melyek ezek!

Pár lépésre a tenger: Hotel Mimosa Lido Palace Rabac 

A három „testvér” közül a Mimosa áll a legközelebb a tengerhez. Nem kevesebb, mint 287 szobával fut a főszezon alatt, amelyek egytől egyig modern stílusban lettek kialakítva. Csak nézz rá a képre, és mondd, hogy nincs kedved elnyúlni a medence mellett!

Hotel Mimosa Lido Palace Rabac

És ha rossz idő lesz? Irány a Hotel Hedera Rabac

A Hedera szó szerint egy középső gyerek, de ettől még nincsenek komplexusai. Büszkén viseli klimatizált, minden igényt kielégítő szobáit, ráadásul egy fűtött belső medencét is kapott. Ennek köszönhetően még akkor sem kell lemondanod a fürdés örömeiről, ha morcos időt fogsz ki.

Hotel Hedera Rabac 

Testi-lelki feltöltődéssel csábít a Hotel Narcis Rabac 

2012-ben a legkisebb tesó, Narcis is teljeskörű szépítésen esett át. Az eredmény magáért beszél: csaknem 240 mutatós szoba, megújult közös terek és vagány wellness világ áll a rendelkezésedre. Ráadásul még ő is csak 400 méterre van a kavicsos parttól!

Hotel Narcis Rabac 

Ugye, hogy mindhárom hotelben mesés lehet a nyaralás? Ha megnyered a sorsolást, az egyiket közelebbről is megismerheted! A szállodákat foglaltság függvényében nyitják meg, így még amiatt is izgi a játék, hogy végül melyiket próbálhatod ki!

Nyerni szeretnék >>

Pont neked való a MASLINICA Hotels and Resort ****

És akkor most kapaszkodj meg, mert 5 okunk is van arra, hogy miért lesz ideális úti cél számodra Rabac és a MASLINICA hotelbirodalom!

1. Mert lételemed a víz és imádod az aprókavicsos strandokat

Ha magadra ismertél, van egy jó hírünk: Rabac 4 csillagos nyaralóközpontja teljesen le fog venni a lábadról! Ugyanis pár perces sétára a szállodáktól egy széles, aprókavicsos strandon csobbanhatsz, igazi dalmát stílusban. Csak képzeld el, ahogy lustán hullámzik alattad az Adria, és a tengervíz simogatásától egyszerre minden gondod a múlté lesz…

Na de mi van akkor, ha te inkább medence-párti vagy? Gond egy szál se: a MASLINICA Hotels and Resort **** 4 db kültéri és 2 db beltéri medencével is megspékelte a kínálatát. Ha ránk hallgatsz, a wellness részlegre is benézel.

Szívesen lennél a hölgy helyében?

Mutasd, mi vár a Hotel Hedera-ban >>

2. Mert fontos, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat

Eljött az ideje egy tökéletes családi nyaralásnak! Ahol minden klappol, ahol senki sem unatkozik és amire a gyerekek még hosszú évekkel később is vigyorogva gondolnak vissza. Benne vagy? Merthogy Rabacban pont ilyen üdülésre számíthatsz!

Amíg te koktélpoharat koccintasz a pároddal a hotel egyik hűs vizű medencéjében, addig a gyerkőcök március 25. és május 29-e között ingyenes animációs programokon vehetnek részt hétvégenként. Egyszóval mindenki nyer!

Húsvétkor még tojásvadászat is lesz

Péntek és szombat esténként a Mini Disco robban be: ilyenkor karaoke, mókás fotós kellékek és közös tánc is várja a kicsiket. Persze a húsvéti nyuszin kívül más cuki figurák is tiszteletüket teszik a szállodában, például köztük van Mickey egér, Marshall a Mancs őrjáratból és talán még egy igazi unikornist is láthatsz…

Engem a Narcis fogott meg  >>

3. Mert nálad a horvát szállásoknál is a minőség az első

Ábrándoztál már arról, hogy egy tengerparti szállodában ébredsz? Hogy amint kinyitod a szemed, eléd tárul a végtelen kékség és egy pillanatra csak a napfény,  meg a sós levegő létezik? Ehhez nem kell leragadnod az álmok világában, az elérhető luxus igenis létezik – Rabac pedig tálcán kínálja neked!

Modern szobák, exkluzív környezet és panorámás erkélyek gondoskodnak arról, hogy minden ízében tökéletes legyen a kikapcsolódás. Hiszen mit ér a mediterrán hangulat, meg a világ összes kavicsos strandja, ha a szállás nem olyan, mint ahogy elképzelted? Még jó, hogy a MASLINICA Hotels and Resort **** szállodáiban ez a veszély egyáltalán nem fenyeget!

Látni szeretném a Hotel Mimosa többi képét is >>

4. Mert neked az aktív pihenés egyet jelent a feltöltődéssel

Valld be őszintén: rá tudsz szánni egy egész hetet a tengerparti héderelésre? Vagy inkább olyan ember vagy, aki Rabac zöldellő erdeit látva a legszívesebben azonnal belevetné magát a természetbe? Ha az utóbbi csoportba tartozol, akkor tudd meg, hogy a MASLINICA szállodáknál jobb kiindulópontot nem is találhatnál a túrázáshoz!

Pattanj nyeregbe és fald a kilométereket!

A falu dimbes-dombos jellegének köszönhetően egymást érik a természetes kilátópontok, úgyhogy bárhol is állj meg, csodálatos látképet kaphatsz lencsevégre. Különösen a Rabac-Labin útvonalat ajánljuk (csak 5 km hosszú), mivel a túra végén egy 235 méter magasan zubogó, világszép vízeséssel is megismerkedhetsz. 

Íme a Sentonina staza vízesés

Részt akarok venni a sorsoláson >>

5. Mert érdekel a városnézés, a kultúra és a művészet

Most kicsit csalni fogunk, de ha már úgyis felküzdötted magad a vízeséshez, akkor érdemes tovább kutyagolni Labin felé. Rabacban ugyanis hiába keresed a klasszikus városnéző élményt; a turistákra hangolt üdülőhelyen szinte nyoma sincs a múltnak. De ne búsulj, mert a felette magasodó, színes házikókkal és szűk utcákkal megáldott Labinban maximálisan kiélheted az óvárosi romantikát.

Na, melyik szálloda lett a kedvenced? A parthoz legközelebb eső Mimosa? A maradéktalan kikapcsolódást nyújtó Narcis? Vagy esetleg a fűtött medencés Hedera? Lényegében mindegy, hogy melyiket választod: Rabac legjobb szállodáiban úgyis édes lesz a pihenés!

Horvát látnivalók alig pár órára a magyar határtól:

(Képek: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
68%
Imádom
Imádom
32%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%