Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Horvátországi hotelek – homokos tengerpartok közelében

1 perces olvasási idő
Bluesun Hotel Marina Brela ***

Imádjuk a horvát tengerpartot, de tény, hogy a legtöbb strandja kavicsos vagy sziklás, ezért nem mindig zavartalan a pihenés. Egy kis szerencsével és utánajárással azonban Ti is találhattok homokos partokat (Homokos tengerpartok Horvátországban), sőt! Most összegyűjtöttünk néhányat a horvátországi hotelek közül, amelyek közelében homokos tengerpartok is találhatók, így sem a kényelemről, sem a családbarát partszakaszról nem kell lemondani!

Horvátországi hotelek – homokos tengerpartok közelében

Hotel Holiday Medulin ***

Az Isztriai-félsziget déli csücskén, Pulától néhány kilométerre fekszik Medulin üdülőfalu. Itt található a háromcsillagos Holiday Medulin hotel, amely saját étteremmel és 192 szobával várja a vendégeket.

Szállásfoglalás ⇒

TIPP: A Bijeca nevű strand az egyik legjobb homokos tengerpart Horvátországban, gyerekes családoknak kitűnő választás a lassan mélyülő víz miatt.

Bluesun Hotel Marina Brela ***

Lassan mélyülő, homokos partról, azúrkék víz, tiszta part, fenyvesekkel körülvett partvidék – nem hiába tartozik Brela a világ 10 legszebb strandja közé! Ha szeretnéd megtapasztalni a homokos tengerpart minden előnyét, a Bluesun Hotel Marina a legjobb választás lesz!

További részletek 

Hotel Bella Vista Gradac ****

Dalmácia szívében, Drvenik felső öblében található a Bella Vista Hotel. A négy csillagos szálláshely 50 méterre fekszik a tengerparttól, ezért ideális lehet kisgyerekes családok részére is. A 33 szoba és 7 apartman mindegyike elegáns kombinációja a kényelemnek, a mediterrán hangulatnak és a modern eleganciának.

Szállásfoglalás 

TIPP: Drvenik kompkikötőjéből minden nap hajók indulnak Hvar szigetére, érdemes összekötni a nyaralást egy hajókirándulással!

San Marino Resort Lopar ***

A Kvarner-öböl közepén, a Rab szigeten fekszik Lopar, ahol lassan mélyülő, végig homokos tengerpart várja a családos nyaralókat. Lopar ideális hely a nyaralásra, hiszen egymást érik az éttermek, büfék, kirakodó helyek, gyerekes játszóterek. Ebben a környezetben található a San Marino Resort saját étteremmel és számos szabadtéri programlehetőséggel.

További részletek ⇒

Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija ****

Opatija városában nem is egy, hanem két homokos partszakasz is található. Az egyik homokos szakasz a városi strand végén található, a másik a Kvarner Hotel előtt. Mind a két szakasz lassan mélyül, kimondottan kisgyerekes családoknak lett kialakítva. A környék egyik legszebb szálláshelye, a Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija **** wellness szolgáltatásokkal, szabadtéri medencével, különleges gasztronómiával és csodálatos kilátással csábítja a vendégeket.

Szállásfoglalás ⇒


Ez csak a jéghegy csúcsa volt! A szallas.hu oldalán több ezer horvát tengerparti szálláshely foglalható, válaszd ki a legjobbat >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%