Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaÍzkalandToplisták

Így szerezz 10% kedvezményt az éttermi fogyasztásodból!  

2 perces olvasási idő

Imádod, ha bámulatos színkavalkád, rafinált ízkombinációk és művészi tálalás mosolyog rád a tányérodról? Szallas.hű foglalásoddal különleges kulináris kalandok várnak számos étteremben. Tudni szeretnéd, hogyan szerezz legalább 10% kedvezményt az éttermi fogyasztásodból, és hol vár a legjobb étterem hazánkban? Mutatjuk!  

Így szerezz 10% kedvezményt az éttermi fogyasztásodból!  

Hogyan működnek a programkuponok? 

Gondoltad volna, hogy országszerte 50 fürdő és 203 étterem vár ajándék programkuponokkal? Roppant egyszerű a dolgod, hiszen nem kell mást tenned, mint Szallas.hű tagként lefoglalni a kiszemelt szálláshelyet, a szállásfoglalásod mellé pedig programkuponokat adunk ajándékba. 

A kuponjaidat már a Szallas.hu appon keresztül is beválthatod, így még egyszerűbben válthatsz jegyet fürdőkbe, állatkertekbe, és a gasztroélmények is gyorsan, kedvezőbb áron teszik színesebbé a pihenésed. >>

Programkuponos éttermek, ahol kedvezmények várnak 

Az alábbi éttermekben nem csak fenséges ízek és barátságos kiszolgálás, de remek kedvezmények is várnak. Vajon melyik hazai étterem lesz a kedvenced?

Brix Hévíz

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Brix Bistro, amely a Tófürdőtől kb. 100 méterre fekszik, sokak szerint a legjobb étterem Hévíz belvárosában. Az á la carte étlap igen sokoldalú, a magyar hagyományok mellett teret enged a modern, nemzetközi trendeknek is.  

Máris csomagolnál a bőröndödbe? A minőségi alapanyagokból készült különleges fogások, meghökkentő ízek és izgalmas kulináris kalandok még emlékezetesebbé teszik a hévízi pihenést. 

Hévízi szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Nr. 8 Étterem, Hajdúszoboszló

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A gasztronómiai élményeiről és a mindent átható vendégszeretetéről híres Nr.8 Étterem Hajdúszoboszló turisztikai központjában, a Mátyás király sétányon található. Az étlap évente kétszer frissül, a konyha nagy hangsúlyt fektet a szezonális alapanyagok használatára. 

A stílusos környezet és a fenséges ízek biztosan visszacsalogatnak még a hajdúszoboszlói étterembe, ahol áprilistól novemberig hangulatos terasz és egy filagória biztosítja a vendégek kényelmét.

Hajdúszoboszlói szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Onyx Garden Étterem, Sárvár

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A sárvári Onyx Garden Étterem megújult belső környezettel és színes ételkínálattal teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást a királyi fürdővárosban. Az étlapon magyar és nemzetközi ételek is szerepelnek, így bátran hódolhatunk a kulináris élvezeteknek a Nádasdy-vár és a Csónakázó-tó szomszédságában.

A minőségi és helyi alapanyagok mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a speciális étkezési igényekkel rendelkező vendégek igényeit is ki tudják elégíteni, így glutén- és laktózmentes ételek is az étlap részét képezik, sőt, a vegán és vegetáriánus látogatók is célba vehetik. 

Sárvári szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Borcsa Étterem, Balatonfüred

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Borcsa Étterem már több mint 30 éve képviseli a minőségi vendéglátást a magyar tenger partján, sokak szerint ez a legjobb étterem Balatonfüreden. A családias hangulatú hely teraszáról csodás kilátás nyílik a Balatonra és a legendás Tagore sétányra.

Naplemente idején romantikus vacsorában lehet részünk, mindegy, hogy halra, vad- vagy szárnyas ételekre, esetleg vegetáriánusok fogásokra vágyunk. A friss alapanyagok mellett kávékülönlegességek és helyi termelőktől származó zamatos borok teszik még különlegesebbé a választékot. 

Balatonfüredi szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Fortuna Étterem, Dombóvár

Szallas.hű kedvezmény: 10%

A Fortuna Étterem Dombóvár egyik legnépszerűbb étterme, köszönhetően a finom, bőséges ételeknek, illetve az udvarias és barátságos kiszolgálásának. 

Az étterem kínálatára leginkább a magyar és a nemzetközi ízvilág, illetve a modernitás jellemző, a minden évszakban megújuló étlapon a főételek mellől a desszertek sem hiányozhatnak. 

Míg nyáron a nagy, fedett teraszon falatozhatunk, addig télen a meleg és hangulatos belső tér nyújt kellemes időtöltést. 

Dombóvári szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Famous – Steak, Burger & More, Szeged

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Ha új kulináris élményekre vársz és Szegeden pihensz, mindenképp érdemes felkeresni a Szeged szívében található Famous – Steak, Burger & More éttermet, mely a város legfinomabb burgereit és steakjeit kínálja. 

Az étterem változatos étlapját a szakácsok úgy állítják össze, hogy az íz és a minőség mindig a fókuszban áll, legyen szó egy szaftos steakről, vagy akár hamburgerről. Szívesen innál egy koktélt is a vacsorád mellé? Arra is van lehetőség! 

Szegedi szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Echo Restaurant & Café, Tihany

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Egy tihanyi kikapcsolódás nem telhet el anélkül, hogy ne tesztelnéd az Echo Étterem és Kávézó kínálatát. Az étterem különlegessége nem csak az, hogy terasza 240 fokos kilátást biztosít a Balatonra, hanem az is, hogy élményszerű étkezéssel szereti megajándékozni a vendégeket. 

A kínálat megkomponálásában nagy szerephez jut a szezonalitás, ugyanis kizárólag prémium színvonalú, friss alapanyagokból dolgoznak, a falatok mellé pedig balatoni borokat és aromás kávéitalokat kínálnak. 

Tihanyi szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

15 szenzációs élmény Tihanyban, ami csak rád vár >>

Diófa Étterem, Székesfehérvár

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Ha igazán egyedi és szemet gyönyörködtető környezetben fekvő éttermet keresel Székesfehérváron, a Diófa Étterem mindenképpen kerüljön fel a bakancslistádra. 

A konyha fenséges falatokkal és családias vendégszeretettel várja vendégeit, akik szívesen bepillantást nyernének a tradicionális magyar ételek mellett a nemzetközi ízvilágba is. 

A kínálat minden évszakban másféle különlegességekkel egészül ki, a gasztronómiai élmények iránt rajongók legnagyobb örömére. 

Székesfehérvári szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Művész Étterem és Bisztró, Szentendre

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Szentendre, a festők városa bájos macskaköves utcái, vízparti korzója és kulturális élményei mellett fenséges ízélményekkel is magához láncolja a városba látogatókat. 

A belváros legnépszerűbb sétálóutcájában található Művész Étterem és Bisztró a finom ételkülönlegességek mellett zenével várja a vendégeit. Az étlapon a magyaros ízek mellett nemzetközi ételek is megtalálhatók.

Szentendrei szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Prímás Pince Étterem és Boralagút, Esztergom

Szallas.hű kedvezmény: 10%

Ha egy igazán különleges étteremre vágysz és Esztergomban, a Dunakanyar fővárosában pihensz, nem hagyhatod ki az egyik legjobb étterem, a Prímás Pince Étterem és Boralagút vendégszeretetét. 

Az esztergomi Bazilika szomszédságában elhelyezkedő, 3000 négyzetméteres pincerendszerben működő étterem a modern gasztronómiát és a tradicionális magyar ételeket ötvözi a Kárpát-medence borvidékeinek kínálatával.  

Esztergomi szállások Szallas.hű kedvezménnyel >>

Nézelődj tovább a Szallas.hű! kedvezményes éttermek között, és foglalj szállást tagként a Szallas.hu kínálatából >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
118 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramja

    Múltról mesélő falak – Top 10 kastély és vár, amit Szallas.hű tagságoddal kedvezményesen látogathatsz

    2 perces olvasási idő
    Őszi élményszüret

    Budapest bakancslista az őszre – TOP 30 program és szállás

    3 perces olvasási idő
    Toplisták

    15 különleges szállás a bakancslistádra

    4 perces olvasási idő