Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és csobbanj egyet a Laroba Wellness Hotelben, Alsóörsön!

1 perces olvasási idő

Hagyd magad mögött a zajos, füstös, városi betondzsungelt! Merülj el a Balaton mellett fekvő Laroba Wellness Hotel élménymedencéjében, és hagyd kényeztetni magad a hűsítő vízsugarak alatt! Ahhoz, hogy az álom valósággá váljon, játssz velünk, hogy a tiéd lehessen a 2 főre szóló, 2 éjszakás, félpanziós nyereménycsomag!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre a szálloda egyik standard, kényelmes, kétágyas szobájába
  • Bőséges büféreggelit és büfévacsorát
  • 1 pohár bort vagy 1 pohár limonádét fejenként az első esti vacsorához
  • A wellnessrészleg korlátlan használatát.
  • A fürdőköntös bekészítését
  • A wellnesstörölköző és a szaunalepedő használatát
  • Ingyenes széfhasználatot
  • Ingyenes parkolást a sorompóval zárt parkolóban
  • Szobai hűtőhasználatot
  • A díjmentes wifi használatát.

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.08.31. és 2024.02.29. között használható fel hétköznap és hétvégente is előzetes egyeztetés alapján, kivéve ünnepnapokon és a kiemelt időszakokban.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Laroba Wellness Hotel Alsóörs 69 990 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a közel 70 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. augusztus 1. 

Miért érdemes a Laroba Wellness Hotel Alsóörs családias hangulatú szállodáját választani?

Ha nem rajongsz a hatalmas szállodaegyüttesekért, de mégis egy olyan hotelt keresel, amelyben az összes kényelmi szolgáltatást megtalálod, akkor a nemrégiben felújított Laroba Wellness Hotelt imádni fogod.

A kívül-belül megújult, barátságos hangulatú szállodában minden megvan, ami a tökéletes pihenéshez nélkülözhetetlen. A 100 éves hagyományokkal rendelkező éttermükben ínycsiklandó fogások közül válogathatsz. 

A remekül felszerelt, minden igényt kielégítő wellnessrészlegükben kipróbálhatod még azt is, hogy milyen a sópezsgőfürdő. A szobák kialakítása, berendezése pedig hívogatóan otthonos.

Ráadásul Alsóörsről és környékéről biztosan nem mész haza élmények nélkül. Dióhéjban azt is megmutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha itt jársz! 

Ha Alsóörs, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Balatonfüred és Balatonalmádi között félúton találod ezt a bájos, nyugodt települést, amely az egyik legszebb balatoni strandot tudhatja magáénak. Így, ha erre jársz, akkor egy balatoni csobbanás kötelező Alsóörs 300 méter hosszú, tiszta, gondozott, gyerekbarát strandján

Játssz velünk, és csobbanj egyet a Laroba Wellness Hotelben, Alsóörsön!
Alsóörs hajóállomás – Balatoni Hajózás Zrt. 

A vizet nemcsak közvetlen közelről csodálhatod, hanem akár felülről is. Ehhez elég felkapaszkodni a település határában magasodó Somlyó-hegyen található kilátóba, ahonnan káprázatos panoráma tárul majd a szemed elé.

Ha a magasságból sosem elég, akkor keresd fel a Csere-hegyi kilátót is, amely különleges, vörös színű homokkő épületével olyan, mintha csak egy film díszlete lenne.

Játssz velünk, és csobbanj egyet a Laroba Wellness Hotelben, Alsóörsön!

Ha már vörös kő, akkor az alsóörsi Amfiteátrum is megér egy kirándulást. Az ókori színházra hajazó félköríves nézőteret valamikor a hetvenes években alakították ki az egykori kőfejtő helyén. A település egyik legöregebb látnivalója így nem ez, hanem a XV-XVI. század fordulóján épített, gótikus stílusú Török-ház.

Alsóörsi Amfiteátrum

Ha pedig további látnivalókra vágysz, akkor ugorj át az alig negyedórára fekvő Veszprémbe, ahol pezsgő kulturális élet és további látnivalók sokasága vár >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%