Wellness + HotelekBarátokkalCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Sopronban!

1 perces olvasási idő

Használd ki Sopron közelségét az osztrák-magyar határhoz, és szervezz magatoknak akár két országra szóló pihenést. Szállásnak pedig válaszd a pazar, tetőtéri wellnesszel is rendelkező Hotel Sopront, ahová most akár egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás, négycsillagos felfrissülést nyerhetsz.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre reggelivel Premium Style szobában
  • személyenként egy üdvözlőitalt
  • a parkolást a sorompóval és kamerával megfigyelt szállodai parkolóban

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. december 21-ig használható fel, ami alól kivételt képeznek az ünnepek és a kiemelt időszakok (2024.08.16-20., 2024.10.31.-11.03.). 

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Hotel Sopron 118 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 118 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. július 2.

Miért érdemes az exkluzív Hotel Sopront választani?

300 éves borház, nyugalom és elképesztő panoráma vár a hűség városában, ha a Hotel Sopronban szállsz meg. A macskaköves történelmi belvárostól csupán egy karnyújtásnyira fekvő négycsillagos hotel legnagyobb attrakciója kétségkívül a lenyűgöző, tetőtéri skywellness, ahonnan elképesztő kilátás nyílik Magyarország egyik legrégebbi városára.

Foglalj időpontot ide napnyugta környékére, és csodáld meg a lemenő nap fényében Sopron városát a kényelmes jakuzziban pihenve!

A skywellness jakuzziján kívül egy napfényben fürdő, kültéri úszómedence és különféle szaunák is gondoskodnak a szállodában arról, hogy a tested is kikapcsoljon. A fürdés utáni pihenést a meghitt nyugalmat árasztó, remekül felszerelt szobák garantálják. 

Ha gyerekekkel érkeznél, akkor biztosan értékelni fogod a szálloda kerti játszóterét, ahol trambulint és homokozót is találnak az apróságok. Sőt, akkor sem kell kétségbe esni, ha az időjárás nem kegyes hozzátok: a Tündérkert Gyermekjátszóház rossz időben is fantasztikus elfoglaltságot biztosít a gyerekek számára.

Ha Sopron és környékén jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Sopron egy igazi csodahely, ha kirándulni támad kedved. Nemcsak történelmi és kulturális kincsekben gazdag, hanem a természeti értékei is lenyűgözőek. Ráadásul a programkínálata is minden évszakban tartogat valamit, amitől úgy érzed, hogy itt mindig történik valami.

Szurkolj a Soproni Fő téren

A város ikonikus jelképe, a Tűztorony a város kötelező látnivalóinak egyike. Mászd meg a tetejére vezető 119 lépcsőt, és káprázatos panoráma lesz a jutalmad, ahonnan tiszta időben akár még az Alpok hófödte vonulatait is megpillanthatod.

A toronyból leereszkedve csodáld meg a Fő tér színes házait, aztán kapaszkodj fel a mediterrán hangulatú Várfalsétányra, amelynek ódon falai 1700 éve állnak a helyükön. 

Ha valami igazán rendhagyót szeretnél látni, akkor irány a Kolostor-erdő közelében rejtőző Taródi-vár. A középkort idéző kastély Sopron egyik legérdekesebb nevezetessége, amely szinte egyetlen ember, Taródi István keze nyomán épült.  

Játssz velünk, és nyerj egy négycsillagos pihenést a Hotel Sopronban!
Taródi-vár, Sopron

Innen akár rögtön bevetheted magad az árnyas fák közé, hiszen a Soproni-hegység erdeiben 7 tó, 20 patak, több mint 40 forrás és 6 kilátó várja a természet kedvelőit. 

És mindez csak egy maroknyi azokból a lehetőségekből, amelyeket a hűség városa a turistáknak ígér. Fedezd fel Sopron és környéke csodás látnivalóit akár egyetlen hétvége alatt

Soproni nyár >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%