Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető wellnesshétvégét Harkányba!

1 perces olvasási idő

Pihend ki az óév fáradalmait a kénes vízben és legendákban gazdag Harkányban! Ehhez a Hotel Kager négycsillagos wellnesshotelében eltöltött napok tökéletesek lehetnek. Ráadásul most meg is nyerheted őket.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre egy franciaágyas szobába
  • Svédasztalos reggelit és svédasztalos vacsorát, amely kellő létszám hiányában menüválasztásos is lehet
  • A kültéri medence szezonális használatát
  • A beltéri pezsgőfürdők, szaunák, gőzkabin, fitneszterem, fürdőköpenyek és szaunatörölközők használatát
  • Üdvözlőitalt vagy napfürdőhasználatot.

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024.07.30-ig használható fel hétköznap és hétvégente is

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Hotel Kager Harkány 92 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 92 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. február 6.

Miért érdemes a hangulatos Hotel Kager Harkányt választani?

A Hotel Kager egy cseppnyi Tirol Harkány szívében, ahol összesen 32 szobával és egy önálló apartmannal is várják a pihenni vágyókat. A tiroli stílusú bútorokkal berendezett szobák mellett a különböző faanyagokból készült padlóburkolatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy valóban a Dolomitok között érezhesd magad.

A meleg, családias hangulaton túl a szálló a testi felüdülésről is gondoskodik, hiszen wellnessrészlegében a kültéri medence, a beltéri pezsgőfürdők és a klasszikus szaunaelemek is megtalálhatók. A szálló bőséges konyhájáról is ismert, így a svédasztalnál garantáltan senki sem marad éhen.

Ha Harkányban jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A legenda szerint Harkány gyógyvizét maga az ördög fakasztotta dühében, amikor nem sikerült megszereznie gyönyörű kiszemeltjét, Harkát. S bár a mese csodaszép, de a valós történet szerint az 1800-as években történő területlecsapolások következtében vették észre, hogy a víznek itt bizony gyógyhatása van.

A hír hamar elterjedt, így a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő több mint 200 éve várja a gyógyulásra és fürdőzésre vágyókat. A városban járva ezt a programot kár lenne kihagyni.

Harkányi Gyógyfürdő

A kénes áztatás után tegyetek egy jóleső sétát a fürdőt körülölelő ősfás parkban, ahol pazar színekben pompázó Zsolnay-féle eozinos szökőkutakra és virágszigetekre bukkanhattok! 

A városka, a környék látnivalókban gazdag vidékeire induló kirándulások központja is lehet. Igyatok egy testes, gazdag vöröset a villányi pincesor valamelyik borászatában, vagy ugorjatok át Siklósra, ahol nemcsak a Tenkes kapitánya című sorozatból ismert siklósi várat találjátok, hanem Malkocs bej dzsámija is el fog bűvölni benneteket.

A történelmi kalandok után pihentessétek meg a lelketeket Magyarország egyik legősibb kegyhelyén, Máriagyűdön. Az évszázados falak közötti csendben megtervezhetitek, hogy Pécs felé veszitek az irányt, vagy inkább a túronyi Árpád-kori templomot fedezitek majd fel. 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%