ToplistákBarátokkalCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTéli tájoló

Íme a 15 legjobb kandallós szállás téli kiruccanáshoz

2 perces olvasási idő

Romantikus kikapcsolódásra vágysz egy pohár bor és egy hangulatos kandalló társaságában? Az sem baj, ha kint nagy pelyhekben szállingózik a hó? Havat ugyan nem ígérhetünk, de ez a 15 kandallós szállás tökéletessé varázsolja majd a romantikus hosszú hétvégéteket

Baráti kiruccanáshoz – Vidéki Ház Apartman Őrségi Vendégház Kerkafalva

Az Őrség és a Vendvidék találkozásánál található a vendégház, amely hangulatos kis búvóhely azok számára, akik friss levegőn, nyugalomban szeretnének pihenni. A kandallós szállás kényelmes szobákkal, dézsafürdővel és tágas kerttel várja a vendégeket. 

Top programok a közelben >>

Csalogat a téli Őrség! – Eldugott mesevilág az ország csücskében >>

Élvezd a Zemplén vendégszeretetét!  – Éva Vendégház Komlóska

A Zemplénben élveznéd egy kandallós szállás kényelmét? Komlóskán, az ökofaluban található az Éva vendégház, a kétszobás házban 9 fő fér el kényelmesen. Mindkét szobában fatüzeléses kandalló biztosítja a romantikus tűzropogás mellett azt a jó meleget, ami a téli hónapokban jólesik majd egy-egy rövid túra után.

Látnivalók a környéken >>

Zempléni kalandok és szállások >>

Pihenj a Dunakanyarban! – Terasz Vendégház Zebegény

Távol a főváros zajától, a Medresz-patak mellett fekszik a Terasz vendégház, amely a természetközeli kikapcsolódás szerelmesei számára idilli kikapcsolódást nyújt. A völgyben elhelyezkedő ház teraszán ülve élvezhetjük a madárcsicsergést és a víz hangját, bent a házban pedig megmelengethetjük hideg végtagjainkat a kemence mellett. 

Programok Zebegényben >>

Meglátni, és megszeretni. Ez Zebegény! >>

Vendégház gerendás födémmel – Hutai Meseház Háromhuta

A stílusosan és teljes körűen felújított ház kandallós fűtéssel, gerendás födémmel és hangulatos tornáccal várja vendégeit Háromhuta határában. Közvetlenül az udvar előtt csörgedezik a Tolcsva-patak, a környék pedig számos kirándulóhelyet, várat, és természeti értéket tartogat számunkra.

Mit csinálj Háromhuta környékén? >>

Kutyabarát szállás Esztergomban – Búbánatvölgyi Ház 

Búbánatvölgy rejtekében, festői környezetben található a vendégház, amely két hálószobával és panorámás terasszal csalogatja vendégeit. A Szamár-hegy és a Hosszú-hegy között húzódó völgyben álló házban 8 fő fér el kényelmesen, a környék tavai, hegyei és a friss levegő meggyőz arról, hogy itt pihentető kikapcsolódásban lesz részünk. 

Látnivalók Esztergomban >>

Eldugott látnivalók Esztergom környékén >>

Kandallós szállás a Mecsekben – Bier-Lak Vendégház Orfű

A 4 szobás, 12 férőhelyes Bier-Lak Vendégház barátságos szobákkal, fedett teraszokkal és saját kerttel áll a vendégek rendelkezésére. A pihenést színesebbé teszi a szauna és a jakuzzi, ráadásul elektromos rollerek is bérelhetők a vendégházban.

Látnivalók Orfű környékén >>

Toplistás látnivalók Orfűn >>

Családi pihenés a Zselic ölelésében – Berki Porta Vendégház Dinnyeberki

A Zselic és a Nyugati Mecsek találkozásánál fekvő Dinnyeberkiben található az állatbarát, kandallós szállás, amely gyönyörű természeti környezetben várja vendégeit. A közeli Pécs és Szigetvár népszerű turisztikai látnivalókkal, természeti és történelmi kincsekkel teszi tartalmasabbá a családi kiruccanást.  

Programok a közelben >>

Kandallós szállás Egerben – Ferienhaus Apartmanház Zalánki 

A 3 apartmanos, 13 férőhelyes apartmanház Eger elegáns részén, a vár fölötti dombon található. A panorámás apartmanoknak saját napozóterasza van, emellett kandalló és szauna teszi pihentetőbbé az egri kikapcsolódást.  

Mit nézz meg Egerben? >>

Romantikus vendégház szerelmespároknak – Manland Vendégház Lillafüred

A 2 szobás, 4 férőhelyes, ízlésesen berendezett vendégház Lillafüreden fekszik, az apartman saját terasszal és saját udvarral rendelkezik. A környéken számos program vár bennünket, érdemes megnézni a Lillafüredi vízesést, a függőkertet, a cseppkőbarlangokat és a libegőt is. 

Lillafüred legszebb látnivalói >>

Felnőttbarát szállás a Bükkben – Barlang Noszvaj

A Barlang Noszvaj a tufa hegyben kialakított pihenőhely, amely rendhagyó berendezéssel teszi izgalmassá a pihenést. A hálófülkében tufából faragott kőágy található, a fürdőszobában pedig hatalmas kavicsos zuhanyzó és kőmosdó kapott helyet. A kandallóban ropogó tűz mellett igazán romantikus élményben lehet részünk. 

Noszvaj programjai >>

Kutyabarát szállás Szilvásváradon – Villa Szilva Vendégház 

A vendégház Szilvásvárad frekventált részén, a Szalajka-völgy bejáratától 600 méterre fekszik. A 3 szintes, 8 szobás vendégházban jól felszerelt közös konyha, étkező, szalonnasütő-bográcsozóhely, kerti szaletli és borospince is található.

Szilvásvárad látnivalói >>

Vadregényes vidék és élménykavalkád – Bükki Nemzeti Park >>

Kandallós szállás a Mátrában – Edit Villa Mátrafüred

A 3 szobás, 10 férőhelyes villa remek választás családi és baráti kikapcsolódáshoz egyaránt. A wellness részen található egy kombinált szauna saját zuhannyal, emellett a kandalló is sok vendég kedvence. A környék az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek számos kirándulóhelyet tartogat. 

Programok Mátrafüred környékén >>

Modern szálláshely Tahitótfalu – Poplar Vendégház 

A vendégház a festői szépségű Dunakanyarban, Szentendrétől mindössze 15 perces útra fekszik, karnyújtásnyira a Pilistől és a Visegrádi-hegységtől. A vendégház ideális választás egy romantikus hétvégéhez, még a hűvösebb napokon is érdemes egy sétát tenni a Duna-parton, vagy a Szentendrei-sziget legszebb részein. 

Látnivalók a közelben >>

Tornácos ház a Cserhát ölelésében – Kemencés Vendégház Vanyarc

A vendégház egy XIX. századi korhűen berendezett, 4 fő részére kényelmes elhelyezést biztosító tornácos lakóépület, amelyben egy régi pajtából átalakított 2 fős stúdió apartman és egy modern bútorokkal felszerelt 2 fős különálló apartman található. Ideális választás a rusztikus stílus rajongói számára. 

A Cserhát látnivalói >>

Romantikus kuckó Tihanyban – Babér Cottage Vendégház 

A kétszintes, kandallós szállás Tihany központjában található, a nádfedeles vendégházat maximum 8 fő részére rendezték be. A romantikus provence-i hangulat elvarázsolja majd azokat, akik szívesen felfedeznék a téli hónapokban Tihanyt és a környéket. 

A földszinten egy nagy kertkapcsolatos kandallós nappali kapott helyet, a vendégházhoz ráadásul jakuzzi is tartozik. 

Mit nézz meg Tihanyban? >>

Örömmel élveznéd egy kandallós szállás kényelmét? Nézelődj a Szallas.hu kínálatában, és foglalj szállást mihamarabb >>

Dézsafürdő, kandalló, kemence – TOP 10 erdei szállás kirándulós hétvégékre >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Családi kiruccanás

    Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre

    2 perces olvasási idő
    Családi kiruccanás

    Lássuk a medvét! Medveébresztő a Veresegyházi Medveotthonban

    1 perces olvasási idő
    Programok hétvégére

    Ezekbe a múzeumokba ingyenes a belépés március 15-én

    2 perces olvasási idő