Romantikus kikapcsolódásNyári vakációRomantikus búvóhelyekTavaszi zsongásTippek utazáshozVidéki vendégségVidéki víkend

Kortyoljatok bele a mámorba! Angyal Borház – Szallas.klub

1 perces olvasási idő

Ízleljétek meg a szabadság és a gondtalanság életérzését a szőlőtőkékkel határolt Rátkán, az Angyal Borházban, ahol a zamatos nedűkön túl izgalmas kalandokban is részetek lehet – közben pedig értékes útitallérokkal gazdagodhattok! Tartsatok velünk és megosztjuk veletek a tapasztalatainkat a szálláshelyről és hogy hogyan használtuk ki okosan a Szallas.klub előnyeit! Indulhatunk? 

Angyal Borház, Rátka

Borban az igazság! Angyal Borház

Ezúttal hazánk kiemelkedő borvidékére, a Tokaj-Hegyaljára épült Angyal Borházba kalauzolunk benneteket, ahol nem csupán a környéken egyedülálló, 1 km hosszúságú borospincét barangoltuk be, hanem a wellness örömeinek is átadtuk magunkat. Szeretnétek tudni, hogy mi mindent próbáltunk ki a szálláshelyen és miért térnénk vissza ide újra? Mielőtt elmesélnénk, először lerántjuk a leplet arról, hogyan spóroltunk az útitallérjaink segítségével! 

Angyal Borház, Rátka

Mi nyaralással spórolunk!Szallas.klub

Több hónappal ezelőtt csatlakoztunk a szallas.klub törzsvásárlói programjához, egy ingyenes és gyors regisztrációt követően, mely után belekezdtünk az útitallérok gyűjtögetésébe. A hírlevélre való feliratkozással, a rendszeres oldallátogatással és az utazásaink foglalási díjának 1%-ával egyre több útitallérhoz jutottunk, melyeket tetszőlegesen használhattunk fel vagy tartalékolhattunk a következő nyaraláshoz.

szalla.klub

Bár előleg fizetésére nem tudtuk igénybe venni a tallérokat, panaszra mégsem lehet okunk, ugyanis sokat spóroltunk már eddig is. A program pedig nagyon egyszerűen működik: 1 Forint, 1 útitallérnak felel meg, vagyis megéri gyűjtögetni, mert kincset érő kedvezményekhez juthatunk az érmék segítségével. Kíváncsiak vagytok, hogy mi mire váltottuk őket az Angyal Borházban? Akkor olvassatok tovább!

A szálláshely előnyeiAngyal Borház

Vitathatatlanul a szálláshely nagy előnyei közé tartozik a különleges környezet, mely nem csupán a természetközelséggel, hanem a festői tájjal is hamar elbűvöli a látogatókat. A kényelmes, komfortos szobák ablakaiból pazar kilátás tárul elénk és pluszpont, hogy a hálóhelységben mini borbár is található.

Angyal Borház, Rátka

Már érkezésünk pillanatától a kedves, figyelmes személyzet gondoskodott minden kívánságunk teljesítéséről és remek programlehetőségeket is ajánlottak, melyek az évszakokhoz vannak igazítva: ősszel például különleges szüreti elfoglaltságban lehet részünk, télen pedig disznótoros kalandoknak hódolhatunk.

Angyal Borház, Rátka

Mi a borkóstolót teszteltük le, ahol belehörpinthettünk a hegy levébe és mellé mennyei finomságokat csipegethettünk kedvünkre – bizony nincs is jobb, mint ízletes sonkával, sajttal és szőlővel párosítani a legfinomabb hazai borokat! Külön öröm volt a borospincében tett látogatás során a mély szakértelem, mellyel a vezetőnk beavatott minket a borászat titkaiba.

Életre szóló kalandok nyomában…

Provance-i életérzés

Dél-Franciaország felejthetetlen emlékeit idézte fel bennünk a csodálatos terasz, melyről a medencéből és a kültéri jakuzziból is elmerülhettünk a környék szépségében. A hangulatos helyszín ideális a pancsoláshoz és napfürdőzéshez is, melyet mi frissítő fröccsökkel koronáztunk meg.

Angyal Borház, Rátka

Előre egyeztetett időpontban lehetőségünk nyílt kipróbálni a szálloda különleges kezeléseinek egyikét is, melynek természetesen a szőlő volt az alapanyaga. Az este közeledtével pedig a szauna élményt is sikerült kipipálnunk.

Többet, kevesebbért – Szallas.klub

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket az Angyal Borház iránt, javasoljuk, hogy éljetek a Szallas.klub útitallérjainak kedvezményeivel, mert veszíteni valótok nincs: a regisztráció bármikor megszüntethető, a megszerzett tallérok pedig 365 napig érvényesek. Utazzatok velünk többet, kevesebbért!

Szeretnétek bővebben utánajárni a szallas.klub kedvezményeknek? Akkor itt megtehetitek: https://szallas.hu/klub

Kóstoljatok bele a vidék ízeibe! Ilyen egy 10 pontos vendégház – Szallas.klub

Mit mondtak a vendégek? 

  • „Az Angyal Borház gyönyörű, nagyon finom borai vannak, és egy vidéki kikapcsolódást nyújt mindenki számára. Csak ajánlani tudom!”
  • „A kiszolgálás és a szállás tökéletes volt, kellemes meghitt családias panzió! A főszakácsnak az ételekért 15 pont. Istenien főznek és nagyon bőségesen. Nagyon jól éreztük magunkat, a programok is nagyon élvezetesek voltak.”
  • „Kedves személyzet, jó programszervezés, csendes hely, kirándulások kiindulópontjaként ajánlható.”

Szeretnétek még több képet és információt a szálláshelyről? Nézzetek szét a szálláshely adatlapján: Angyal Borház, Rátka


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%