Nyári vakációCsaládi kiruccanásVárosnézésekVidéki vendégség

Új szálláshelyek júliusban – Ezeken a szálláshelyeken spóroljatok a nyaraláson!

1 perces olvasási idő

12 szuper szálláshelyet gyűjtöttünk össze nektek, ahol nem csupán felejthetetlen vakációban lehet részeteket, hanem még kedvezményeket is szerezhettek. Lássuk a szallas.hu törzsvásárlói programjának legújabb csatlakozóit! Ti melyik helyre mentek nyaralni? Íme a legjobb új szálláshelyek júliusban!

Legjobb szálláshelyek júliusban - Ezeken a szálláshelyeken spóroljatok a nyaraláson!
Legjobb szálláshelyek júliusban: lássuk a listát!

Mielőtt útnak indultok…

Vakációzzatok olcsóbban a szallas.klub segítségével! Egy gyors regisztráció után értékes útitallérokat szerezhettek, melyekkel szuper kedvezményekhez juthattok a következő nyaralásnál. Szeretnétek még többet tudni? Akkor keressétek fel a szallas.hu/klub oldalt még az indulás előtt!

Új szálláshelyek júliusban – Ezeken a szálláshelyeken spóroljatok a nyaraláson!

1. Csábító wellness örömök: Napfény Hotel Zalakaros***

Látogassátok meg a gyógyvizéről híres Zalakarost, ha pedig itt jártok, akkor foglaljatok szállást a Napfény Hotelbe***, ahol csodás zöldövezetben, pár percnyire a fürdőtől pihenhetitek ki a fárasztó hétköznapokat. Ejtőzzetek a wellness részlegben is bátran, ahol szauna és frissítő masszázs vár rátok!

2. Az otthon kényelme: Ametiszt Hotel Harkány

A világhírű harkányi gyógyvíz sokakat vonz a fürdővárosba. Engedjetek ti is a vízi kalandok hívószavának és legyetek a színvonalas Ametiszt Hotel vendégei, ahol nyugodt környezetben, alig 300 méterre a fürdőtől mondhattok búcsút a szürke hétköznapoknak!

3. Városnéző kalandoroknak: Gyula Panzió

Visszafogott elegancia bújik meg a Gyula Panzió minden négyzetcentiméterében, így amennyiben egy igényes szálláshelyet kerestek, ne menjetek tovább! A szobákban található légkondicionáló gondoskodik róla, hogy a nyári hőségben is nyugodt legyen az álmotok, a közös konyhában pedig bármikor korlátlanul teázhattok és kávézhattok.

4. Minden igényre: Pávai Apartmanház Hajdúszoboszló

A strand és a csúszdapark vonzott Hajdúszoboszlóra? Akkor válasszátok a Pávai Apartmanházat, mely csupán egy rövid sétára van Európa legnagyobb fürdőkomplexumának bejáratától. Tegyétek le a voksotokat a jól felszerelt konyha és a kényelmes szobák mellett!

5. Hangulatos pihenés: Romantika Panzió Gyula

Élvezzétek ki a nyaralás minden percét egy barátságos szálláshelyen, ahol a bőséges reggelit akár a szobátokba is kérhetitek! A figyelmes személyzet pedig szívesen súg nektek tippeket, hogy melyik borvacsorát vagy pálinkakóstolót érdemes felkeresnetek a környéken…

Legjobb szálláshelyek júliusban - Ezeken a szálláshelyeken spóroljatok a nyaraláson!
Romantika Panzió Gyula

6. Egy kis romantika: Villa Harmónia Apartman Gyula

Egy másik kitűnő gyulai ajánlatunk is van, ha egy kis wellnesst is csempésznétek a vakációba. Látogassátok meg a Villa Harmónia Apartmant és szaunázzatok, pezsgőfürdőzzetek kedvetekre! A 10 különböző lakrészből pedig igény szerint választhattok a baldachinos ágy és a sarokkádas fürdőszoba közül is.

7. Közel a fürdőhöz: Mátyás Apartmanok Hajdúszoboszló

Egy patyolattiszta, tágas és igényes apartmant ajánlunk nektek pár lépésnyire a fürdőtől, ahol légkondicionáló, gyógymatracos franciaágy és plazmatévé is szolgálja a kényelmeteket. A kellemes nyári estéken pedig borozzatok bátran az az emeleti apartmanokhoz tartozó erkélyen vagy a hangulatos teraszokon!

8. Stílusos nyugalom: Borárium Vendégházak – Zenit Ház Pázmánd

Szökjetek meg a világ elől egy stílusos kis vendégházba, ahol madárdalra ébredhettek és lélegzetelállító panorámában is gyönyörködhettek. A figyelmes szállásadók levendulaszörppel és kézműves szappannal kedveskednek nektek érkezéskor.

9. Modern lakások: Lilien Deluxe Apartman Gyula

Vegyetek részt egy kalandos utazáson Gyula szívében, ahol minden csupán pár perces sétával elérhető. A négy modern apartmanban összesen 10 főt tudnak elszállásolni. Gyerkőccel érkezőknek pedig jó hír, hogy a Lilien Deluxe Apartmanban 3 éves korig nem kell fizetni az éjszakákért.

10. A szőlőtőkék árnyékában: Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotéka Badacsony

Badacsony önmagában is csodálatos, de keressétek fel a hegyoldalba épült, szőlőtőkékkel övezett Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotékát és biztosan tátva marad a szátok! 4 varázslatos, jól felszerelt lakótérrel találkozhattok itt, a gyerekek pedig biztosan nem fognak unatkozni, mert számos játék és saját játszótér is van a helyszínen.

11. Csendes pihenéshez: Zöldtető Panzió Balatonfüred

A Balaton északi partjára mennétek nyaralni? Akkor nézzétek meg a Zöldtető Panziót, mert itt mennyei reggeli, kedves személyzet és kényelmes szobák várnak rátok – ráadásul mindez alig 200 méternyire található a magyar tengertől…

12. Tágas lakások: Riviéra Apartmanház Siófok

Siófokon a Balatoni strandtól alig 400 méterre, a Petőfi sétánytól pedig fél kilométerre található a Riviéra Apartmanház. A 7 nagyterű apartman összesen 40 főt tud fogadni, így baráti társaságokkal is ideális választás.

Amennyiben szeretnétek megnézni a szallas.klub további kínálatát, használjátok a szuper szűrőinket, melyekkel az igényeitekre szabhatjátok a keresést! Tovább az oldalra >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%