Vidéki víkendCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Makói Hagymatikum – Teszteld bátran, mert Makón nem csak a hagyma jó!

1 perces olvasási idő

Nem csak a neve, a szolgáltatásai is figyelemre méltóak a Makói Hagymatikumnak, amelyben 9 szauna, számos beauty szolgáltatás, kényeztető masszázs élmény, és 18 kül- és beltéri medence vár. Elképesztőek a számok, de a pihenés még elképesztőbb a Hagymatikum wellness részlegén, éttermében, és bárjában! Kezdődhet a makói kikapcsolódás?

Makói Hagymatikum – Hol fér el ennyi medence?

A Fürdőhöz külön térképre lenne szükség, hogy minden pontját felfedezd, de anélkül is nagy élmény megismerkedni a 18 medencével. Ha gyerekekkel érkezel, a gyermek medencéket is izgalmas lesz kipróbálni, de ejtsünk néhány szót a különleges, rendhagyó medencékről is. A Sakk medencében sakkozni lehet, az élménymedencében rafinált élményelemek várnak, a Barlang medencében trópusi viharra számíthatsz, a Brüggölő medencében pedig közösen élvezheted a makói termálvíz gyógyító hatását a Hagymaváros lakóival. 

A Relax medence és a Beltéri lazító medence tökéletes választás a kikapcsolódáshoz, a Súlyfürdő medencét és a Gyógytorna medencét pedig a test egészségének megőrzése érdekében érdemes kipróbálnod. Amennyiben csak úsznál egy jót, egy beltéri és egy kültéri úszómedence is rendelkezésedre áll. 

Tipp! Ha megéheztél a fürdésben, keresd fel a Hagymatikum éttermet, ahol hagyományos magyar ételeket kóstolhatsz, makói hagymával, szegedi paprikával, és a vidéki kiskertek friss termésével! A Nyugi bárban pedig jól fog esni egy hűsítő limonádé, koktél, vagy egy ízletes lepény. 

Különleges szauna élmények a gyógyfürdő Szaunaparkjában

A szaunázás jótékony hatásairól nem lehet eleget beszélni, ennek ellenére az emberek egy része egyáltalán nem használja ki a szaunákat wellness közben, míg mások – ha tehetnék – egy szaunában rendeznék be az irodájukat. 

A második csoportot erősíted? Akkor biztosan örömmel látod majd, hogy a Hagymatikum 9 szaunával várja a vendégeit. Az infraszauna, a gőzkabin, az intim szauna és az aroma szauna valószínűleg nem ismeretlen számodra, de a Makói szauna biztosan. Ennek a szaunának a különlegessége, hogy a fény a padok aljából, és a hátulról megvilágított, makói hagymával díszített üvegablakon át érkezik. 

A Kelo szauna ezüstfenyőből készül, az Alföldi szauna sötét színű kanadai vörös cédrus lambéria burkolatú, a Fényözön szaunának kanadai Hemlock lambéria-burkolata van, míg a Gyógynövényes szaunában a gyógynövények pozitív hatást gyakorolnak a szervezetedre.

Programok, ahol a gyerekek sem unatkoznak

A Hagymatikum Gyermekvilága a Sherwoodi erdő kalandos történeteivel, Mátyás király játszóházával, és baba-mama szobával várja a kisgyermekes családokat. A színes fotelek és csúszdák mellett a medencék is hívogatják a csemetéket. A csúszdamedence, a kültéri bébi medence, az élmény medence, a kültéri pancsoló, a kaland medence, a totyogó medence, a Sherwoodi medence, és a beltéri gyermek medence hatalmas kedvenc a gyerekek körében. 

A Makói Hagymatikum Fürdő értékelése oldalunkon 9.6 a lehetséges 10-ből, a gyermekekkel érkező vendégek a vendégértékelések alapján jó szívvel ajánlják a fürdőt más családoknak is. 

Masszázsok és beauty szolgáltatások

A medencékhez és a szaunákhoz hasonlóan a masszázsokat is érdemes kipróbálnod, igazi kuriózumokkal találkozhatsz. A javasolt idő 30 vagy 50 perc, a kínálat pedig igazán színes:

  • Szőlőmagolajos masszázs 
  • Nyirokdrenázs masszás 
  • Tibeti mézes masszázs 
  • Lávaköves masszázs 
  • Svéd masszázs 
  • Kávés masszázs
  • Sissy masszázs 
  • Holt-tengeri bőrmegújító masszázs 
  • Herbál masszázs 
  • Csokoládé masszázs 
  • Bambusz masszázs 
  • Aroma masszázs

A beauty szolgáltatások között nem csak a fodrászat, a kozmetika, a pedikűr, a manikűr és a szolárium szerepel, de a halpedikűrt is kipróbálhatod!  

Makói Hagymatikum – Teszteld bátran, mert Makón nem csak a hagyma jó!

Programtippek Makó környékén

Ha tartanál egy kis szünetet a fürdésben, és felkeresnéd Makó legnépszerűbb látványosságait, ne hagyd ki a Maros Kalandpartot, a Lombkorona sétányt, a József Attila Múzeumot, és a Hagymaházat

Makói Hagymatikum – Teszteld bátran, mert Makón nem csak a hagyma jó!
Maros Kalandpart

A környéken is szívesen kirándulnátok? Szegeden a Dóm, a Füvészkert és a Rakpart mindenképpen bakancslistás hely, gyerekeknek pedig a Tisza Parti Élmény és Kalandpark lesz a kedvenc programjuk. 

Makói Hagymatikum – Teszteld bátran, mert Makón nem csak a hagyma jó!
Szegedi Füvészkert

Eldöntötted, hogy legközelebb a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben hódolsz a wellness élményeknek? Akár egy egész hetet is szívesen fürdőznél Makó vendégszeretetében?

Foglalj szállást Makón a szallas.hu kínálatából, és csobbanj a 18 medence egyikében akár pár napon belül! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%