Nyári vakációBalcsiBarátokkal

Nincs nyár Plázs nélkül – koncertek, bulik a siófoki PlázsON!

1 perces olvasási idő

Táncolj a Balaton partján naplementétől napfelkeltéig a siófoki Plázson! A Siófoki Nagystrand központja nappal homokos parttal, feszített víztükrű medencével, ötszáz négyzetméteres napozóstéggel, prémium stranddal és sportolási lehetőségekkel vár. Éjjelente a magyar tenger legnagyobb partykomplexumává változik, ahol idén nyáron több mint száz zenei esemény, harminc nagykoncert és öt éjszakai tánctér ad lehetőséget a felhőtlen bulizásra. Ebben a cikkben a következő néhány hét legtutibb bulijait mutatjuk! 

2024. augusztus 1. csütörtök – Sisi x Lil Frakk – Nyári Térhajlítás

Az egyik legizgalmasabb fiatal női rapper, Sisi Lil Frakk-kal, a magyar hiphop- és trapszcéna másik ismert előadójával borítja majd fel a Plázson a tér-idő kontinuumot és a közönséget.

Nincs nyár Plázs nélkül - koncertek, bulik a siófoki PlázsON!

2024. augusztus 2. péntek – Kökény Attila & Rakonczai Viktor nagykoncert

A Megasztár felfedezettje, Kökény Attila Rakonczai Viktorral lép színpadra a Plázson. A kétszemélyes produkciót  a szakma legjobbjaiból álló nagyzenekar kíséri, és Rakonczai Viktor testvére, Imre is a zongora mögé ül majd, így a hangzás egészen biztosan varázslatos lesz.

2024. augusztus 3. szombat – Bikini

Augusztus első szombatján az ikonikus, eMeRTon-díjas zenekar, a Bikini legnagyobb slágereit énekelheted az együttessel a Balaton-partján.

2024. augusztus 17.szombat – Majka

Az ország egyik legsikeresebb zenészét talán senkinek sem kell bemutatni. Így nem is lehet kérdés, hogy a Plázs nyári repertoárjában Majkát is megtaláld a fellépők között.

Nincs nyár Plázs nélkül - koncertek, bulik a siófoki PlázsON!

2024. augusztus 19. hétfő – Fenyő Miklós nagykoncert

A Puskás Aréna felejthetetlen Hungária-koncertje után a Balaton-parton is átbújhatsz a limbóléc alatt. Fenyő Miklós és csapata látványos show-val, és persze a legjobb házibulizenékkel pörgeti meg a hangulatot a nyár végén a Plázson.

2024. augusztus 31. szombat – Valmar

Magyarország legfelkapottabb bandája, a Valmar is a Plázson zárja majd a nyári szezont. A duó egészen biztosan hatalmas energiával teszi majd oda magát, így augusztus utolsó napján is óriási bulira számíthattok, ha Siófok felé veszitek az irányt.

Nincs nyár Plázs nélkül - koncertek, bulik a siófoki PlázsON!

+1 Családi Habparty minden kedden

A Plázson nemcsak a Balaton hűs habjaiban mártózhatsz meg, hanem kedd esténként színes fényekkel megvilágított szappanos habokban is. Bár a családi habpartyn nem lép fel élőben zenekar, de a Plázs Music Teraszán frissítő ritmusokra merülhetsz el akár a gyerekekkel együtt is ebben a szórakoztató programban.

Mindegy, melyik bulit választod, csapj hozzá néhány napot, és szállj meg a nyár fővárosában, Siófokon! Íme néhány szuper szállás egy Plázsos hétvégéhez:

1. Janus Boutique Hotel & Spa Siófok****

Az egyik legismertebb magyar építész, Makovecz Imre tervei alapján készült Janus Hotel közel van a strandhoz és a vasútállomáshoz is.

2. Plázs Hotel Siófok**

 A háromemeletes Plázs Hotel minden szobájából káprázatos kilátás nyílik a Balatonra.

3. Hotel Carpe Diem Siófok***

A Siófok legnépszerűbb sétányának szívében található Hotel Carpe Diemben egy bőséges, svédasztalos reggelivel is indíthatod a napot.

4. Colors Holiday Hotel Siófok***

A nyári hangulatú, csupa napfény Colors Holiday az Ezüstpart szabad strandtól csak néhány lépésnyire található.

5. Apartmanház Villa Lakos Siófok

Árnyas fák között a Plázstól egy rövid sétára várja a a Siófokra érkezőket a Villa Lakos Apartmanház családi és stúdió apartmanokkal is.

6. Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

A nemrégiben felújított Residence Hotel kibővült wellnessrészleggel és megannyi kényeztető szolgáltatással várja a koncertekre érkezőket.

7. Accomo Apartman Siófok

A Petőfi sétánytól mindössze egy sarokra fekvő Accomo Apartman extravagáns külsejével és ingyenesen használható jakuzzijával biztosan levesz majd a lábadról.

8. Doris Hotel Siófok

A nyári forróságban nemcsak a Balatonban csobbanhatsz, hanem a Doris Hotel medencéjében is. A légkondicionált szobák kényelmes ággyal, zuhanykabinos fürdőszobával biztosítják a kényelmedet.

További remek szállások a Plázs közelében >>

Bakancslistás nyári programok Siófokon >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%