Wellness + Hotelek

Nyugdíjasbarát szállások, avagy pénztárcakímélő wellness belföldön

1 perces olvasási idő

Fürdővárosaink minden évszakban sok látogatót vonzanak, és ennek megfelelően számos panzió és hotel közül válogathatunk ezeken a helyeken. Most olyan nyugdíjasbarát szállások közül válogatunk, melyek wellness vagy gyógyászati részleggel rendelkeznek. Az egy fő/egy éjszaka ára csupán 7-12 ezer forint között mozog, úgy, hogy a legtöbbjük esetében a reggelit is tartalmazza az ár. Válasszatok ki egyet, és pihenjetek-gyógyuljatok egy kellemes őszi hétvégén!

Nyugdíjasbarát szállások

Nyugdíjasbarát szállások 8.000 Ft-ig

Hotel Korona Hajdúszoboszló ***

A belvároshoz közel, mégis zöldövezetben találjuk ezt a barátságos háromcsillagos hotelt, ahol 33 szoba áll rendelkezésünkre. A standard kétágyasok mellett nagyobb családi szobák is vannak, és mindegyik remekül felszerelt. A wellness szigethez tartozik finn szauna, egy beltéri melegvizes medence és egy beltéri jacuzzi is. 

A hotelnek saját étterme van, ahol svédasztalos reggeli vár, de ha szeretnénk, félpanziós ellátást is kérhetünk. Kutya-macska is bevihető. Szuper, megfizethető lehetőség az egyik legnagyobb fürdővárosunkban!

TIPP: Nézzetek utána itt, milyen programokhoz kaptok kedvezménykupont, ha Hajdúszoboszlón foglaltok szállást! >>

Majerik Hotel Hévíz ***

Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosában található a Majerik Hotel, ahonnan csupán 700 méter a Hévízi-tó. 62 szoba van, melyek többsége egy– vagy kétágyas, de 6 darab nagyobb apartman is akad. Minden szobához egy kellemes kis balkon tartozik. Ami a wellness szolgáltatásokat illeti, van szauna, szolárium, a gyógyászati lehetőségek közül pedig kipróbálhatjuk a kínai természetgyógyászati kezelést, illetve masszázst is kérhetünk. Reggeli az árban, de félpanziós ellátásra is lehetőség van a szállás saját éttermében. Kellemes atmoszférájú szállás a hévízi fürdő tőszomszédságában – látogassátok meg!

Nyugdíjasbarát wellness szállások 10-12 ezer forintig

Park Hotel Miskolctapolca ***

A miskolctapolcai Barlangfürdő közelében vár a hangulatos Park Hotel 66 szobával. Igen kiterjedt wellness részleggel rendelkezik; van jacuzzi, szauna, sókamra, gyógynövény szoba és szezonban a kültéri medencét is használhatjuk. Továbbá a kikapcsolódásunkat segíti a darts, csocsó és asztalitenisz, a teniszpálya pedig kedvezményes áron igénybe vehető. Reggeli az árban, de félpanzió is választható. A Barlangfürdő mellett a közelben van még a Miskolctapolcai Park és a Csónakázó-tó is, így garantált a feltöltődésünk!

Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő

Közvetlenül a Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdővel szemben vár a Solaris Apartman, ahol a vendégek számára igény szerint a csomag tartalmazza a fürdőbelépőt is. Érdekesség, hogy külön csaptelepen bevezetett privát termálvíz folyik a fürdőszobákban! Az apartmanok tágasak és modern berendezésűek, és nem kell külön fizetnünk a légkondiért, parkolásért sem. Ellátás nélkül, vagy reggelivel is kérhetjük a foglalást. Szuper ár-érték arány, 50 méterre a színvonalas Cserkeszőlői Gyógy-és Strandfürdőtől.

Harkányi Psoriasis Centrum ***

Családias hangulatú szállás, amely kifejezetten ajánlott a gyógyulni vágyóknak. A Psoriasis Centrum a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház új, szállodai színvonalú épületszárnya, ahol 45 ízlésesen berendezett szoba kapott helyet. Az intézmény a mozgásszervi panaszokra specializálódott, de a nőgyógyászati- és bőrgyógyászati problémák terén is jelentős eredményeket tud felmutatni. 

Akik a gyógyulás mellett lazításra, felüdülésre is vágynak, kipróbálhatják az olyan szolgáltatásokat, mint a wellness medence, szauna, szolárium, vagy a különféle frissítő – és relaxáló masszázsok. A méltán híres Harkányi Gyógyfürdő is csak 1 km-re van!

Hotel Viktória Sárvár ***

A Hotel Viktória Sárvár központjában található, egy 10 hektáros arborétum mellett, melyet a szállóvendégek díjmentesen látogathatnak. Az exkluzív Wellness & Spa részlegen élvezhetjük a barlangszerű bejárattal kiépített infraszaunát, a dézsazuhanyt és a relax sókabint is. A feltöltődésünket szolgálják még a masszázsok, manikűr-pedikűr kezelések és a fitneszterem is. Összesen 24 kényelmes szoba áll rendelkezésünkre, melyek közt van erkélyes, légkondis, és családi apartman is. A környéken van mit felderíteni: a szomszédban található a Nádasdy-vár, a Lilaudvar Kávéház & Galéria és persze a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő is.

Nefelejcs Hotel Mezőkövesd ***superior

50 méterre a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől vár egy hangulatos, remekül felszerelt hotel. A saját wellness sziget neve Buddha Oázis, és valóban mindent megtesznek a testi-lelki nyugalom eléréséért! A szolgáltatások közé tartozik gyógymasszázs, finn és infraszauna, beltéri fényterápiás masszázsmedence, a kinti kerthelyiségben pedig igazi dézsafürdőt találunk, ami hideg időben is használható, hiszen 38-40 fokos. 

Az étteremben házias, tájjelegű ételeket kóstolhatunk, és a speciális étrendet követők igényeit is kiszolgálják (glutén-, laktóz-, tej- és tojás mentes ételekkel). Mivel ennyire közel van az exkluzív Zsóry fürdőhöz, a hotel vendégei az éjszakai zártkörű fürdőzésen is részt vehetnek!

Szánjatok egy hétvégét a testi-lelki feltöltődésre, ebben az  őszi nyugisabb szezonban! Melyik úti cél nyerte el legjobban a tetszésetek?

 Még több szállást itt tudtok nézegetni >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%