Programok hétvégéreCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

3+1 őszi program Hajdúszoboszlón

1 perces olvasási idő

Hajdúszoboszló egész évben népszerű úti cél, amit a programok tesznek minden évszakban színessé. Idén ősszel még színesebb lesz mint valaha.
Hajdúszoboszlót elsősorban gyógyvize miatt ismerjük. De nem csak ezért szeretjük és utazunk oda akár egész évben. Ahogy a többi évszakban, ősszel is kínál a hajdúsági város érdekes programokat. Ezekből szemezgettünk számotokra néhányat kedvcsinálóként egy hajdúszoboszlói őszi utazáshoz. Íme 3+1 őszi program Hajdúszoboszlón.

Őszi program Hajdúszoboszlón: a fürdők ősszel is tárt karokkal várnak

Bioételektől a habpartiig; őszi programok hajdúszoboszlói utazáshoz

1. Bioétel- és Borfesztivál, szeptember 13-15.

Ezen a hétvégén a szervezők ígérete szerint egyedülálló gasztronómiai eseményen vehettek részt. Ne zavarjon meg titeket a péntek 13 a bio borok és -ételek gondtalan élvezetében.

3+1 őszi program Hajdúszoboszlón: Bioétel – és borfesztivál

2. Turizmus Világnapja a Hungarospa-ban

A Turizmus Világnapjáról részletesebben is írunk egy későbbi cikkünkben. Addig is: szeptember 27-én a Hungarospa egyebek mellett vízi tornákkal, szauna szeánszokkal vár titeket.

Őszi program Hajdúszoboszlón: látogass el a Hungarospa-ba

3. Szoboszlói Szüreti Mulatság, október 18-20.

Meglehet, Hajdúszoboszló nem elsősorban borairól ismert, azonban remek boros rendezvényeknek ettől függetlenül is otthont adhat. Így lesz ez ezen az októberi hétvégén is. Ezzel némiképp összefüggésben érdemes meglátogatnotok a szállásfoglalásért cserébe 10% kedvezményt adó, hajdúszoboszlói Gazdaházat is!

3+1 őszi program Hajdúszoboszlón: Szoboszlói szüreti mulatság

+1 Halloween party zenés esti fürdő habpartyval, október 31.

Megint egy fürdős esemény, amin nincs mit meglepődni egy fürdőváros esetében. Az őszi szünetben október 31-én este 10-ig habpartizhattok zenére, a hajdúszoboszlói élményfürdőben. Rémisztő maszkban? Ha bírja a habot…

3+1 őszi program Hajdúszoboszlón: Halloween party a Hungarospa élményfürdőben

3 szuper szálláshely őszi hajdúszoboszlói programokhoz

Ezúttal a Hunguest három, hajdúszoboszlói szállodájára hívnánk fel a figyelmeteket. Kényelmes, otthonos szállodák Hajdúszoboszló központjában, wellness-szel, a Hungarospa fürdőhöz közel.

Szálláshely őszi hajdúszoboszlói programokhoz

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló

„Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak” – ígérik a 88 ágyas hotel üzemeltetői. Győződjetek meg róla!

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló

A 142 szobás, négycsillagos szálloda saját wellness részlege mellett díjtalan átjárást biztosít számotokra az Aqua-Palace-ben és a Hungarospa Gyógyfürdőbe. A hotelt természetesen Hajdúszoboszló központjában találjátok.

Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló

Gyógyászat, wellness és szaunavilág vár titeket a városközpontban lévő Hunguest Hotel Békében. A hotelt nemrég teljes körűen felújították. 203 modern szobából választhattok, de a társalgó is kellemes.

Induljatok neki egy hajdúszoboszlói őszi program miatt, vagy csak úgy, Hajdúszoboszló mindig jó választás egy kis pihenéshez!

(fotók: shutterstock.com, Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%