Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Indulnak az Őszi shopping napok a Szallasguru.hu-n!

1 perces olvasási idő

Romantikus őszi pihenésre vágysz Szilvásváradon vagy inkább családi wellnesst terveztek a bikali Élménybirtokon? Egyik sem elérhetetlen álom többé! A szallasguru.hu oldalán mindkét úti cél elérhető és foglalható, ráadásul most az Őszi shopping napok keretében akár 50 % kedvezmény is jár a csomagajánlatokra. Mivel az akció csak egy hétig tart, érdemes gyorsan választani a jobbnál-jobb ajánlatok közül. Ha sikerült, már csak azt kell eldönteni, mikor induljatok 🙂

Mutatjuk a részleteket! >>

Őszi shopping napok

Kedvezményes csomagajánlatok az Őszi shopping napok idején

4 napos exkluzív relax Dombóváron, hétvégi felár nélkül

Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár****

Dombóváron, a Gyógyfürdő szomszédságában található az exkluzív, modern stílusú hotel, amely 90 kétágyas szobával és 4 lakosztállyal rendelkezik. A gyógyfürdő a felújítást követően európai színvonalú gyógyászati központtá vált, ahol szakképzett személyzet és a legmodernebb gyógyászati kezelések biztosítják a vendégek gyógyulását, regenerálódását. A fürdőben igazi wellness paradicsom is várja a családokat.

  • Őszi akció: 44 %
  • Csomag ára: 98 700 Ft helyett 54 990 Ft
  • Csomag tartalma: 2 fő, 3 éj, félpanzió

Tovább a hotel oldalára >>

3 napos hangulatos thermal wellness Demjénben

Őszi shopping napok

Barrico Thermal Hotel Demjén****

A demjéni Barrico Thermal Hotel saját gyógyvízének és természetes anyagokból készült épületének köszönhetően hamar a vendégek kedvencévé vált. Beltéri és kültéri medencék, szauna és gőzkamra, bébimedence, valamint saját étterem gondoskodik arról, hogy az őszi pihenés felejthetetlen legyen. A szállás 3 éves korig ingyenes!

  • Őszi akció: 22 %
  • Csomag ára: 63 990 Ft helyett 49 900 Ft
  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Tovább a hotel oldalára >>

Bikali feltöltődés és wellness

Őszi shopping napok

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Többféle szálláshangulat, három wellnessrészleg és az ország első családi élményparkja, mindez egy helyen! A bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben hatféle szállástípus várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. Töltsetek néhány éjszakát a Kastély, a reneszánsz Palota, a francia stílusú Udvarház, a Fürdőház vagy a Vendégház szobáiban,  majd fedezzétek fel az Élménybirtok középkori világát! A komplexumhoz Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő is tartozik.

  • Őszi akció: 52 %
  • Csomag ára: 95 400 Ft helyett 45 900 Ft
  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Tovább a hotel oldalára >>

Pihentető Aurum hétvégék félpanzióval Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói szállások:

Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

Hajdúszoboszló egyik legimpozánsabb wellness szállodája a Mátyás király sétány szállodasorán található. Az épületben 55 konyhával felszerelt, klimatizált szoba áll rendelkezésre, melyek közül 17 darab családi lakosztály. A szálloda különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amelyek a Hungarospa hajdúszoboszlói gyógyfürdőben is megtalálhatóak.

  • Őszi akció: 21 %
  • Csomag ára: 75 800 Ft helyett 59 900 Ft
  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Tovább a hotel oldalára >>

Feltöltődés Szilvásváradon a La Contessa Kastélyhotelben

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Csodálatos természeti környezetben, Egertől 25 km-re található a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel, amely a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével. A szálloda elegáns a’la carte étterme, az Erzsébet étterem, ötvözi a modern reformkonyha és a környékre jellemző, a magyaros ízek világát.

  • Őszi akció: 34 %
  • Csomag ára: 98 700 Ft helyett 64 900 Ft
  • Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Tovább a hotel oldalára >>

Őszi shopping napok

Ne maradj le az Őszi Shopping napok hihetetlen akcióiról! Akár 50 %-os kedvezmények várnak október 13-ig a szallasguru.hu oldalán! Részletek >>


 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%