Wellness + HotelekRomantikus kikapcsolódásTéli tájolóToplisták

Pezsdítő szilveszteri wellness ajánlatok, hogy méltón búcsúzhass az óévtől

2 perces olvasási idő

Töltsétek az év utolsó napját teljes kényelemben, finom fogásokkal, szilveszteri programokkal és wellnessel – elvégre hosszú éven vagyunk túl! Ha nem vágytok fárasztó szervezkedésre és sütés-főzésre, vagy már érthető módon unjátok az otthoni négy falat, akkor irány a szilveszteri szállások valamelyike! Szilveszteri wellness a javából – íme, a legjobb szilveszteri helyek!  

2 éjszakás szilveszteri ajánlatok, hogy fürdőruhában, teljes kiszolgálás közepette ünnepelhessetek:

Hotel Wellamarin Zamárdi ****superior

Szilveszteri wellness a Balatonnál? Az újonnan épült, Zamárdi szabadstrandján található Hotel Wellamarin szuper választás lesz. A szilveszteri csomaguk tartalma, többek között:

  • Szilveszter este dj-vel kísért Gálavacsora a konferenciatermekben, pezsgős éjféli koccintással. (A további fogyasztások szobaszámlára kerülnek terhelésre és a vendégek által fizetendőek);
  • Kényelmes szállás a választott szobatípusban;
  • Kedvezményes részvételi lehetőség fitness órákon;
  • Félpanziós ellátás (büféreggeli és büfévacsora);
  • SPA részleg használata (szaunák, gőzkabin, aromaszoba, beltéri medence, stb.);
  • Fürdőköpeny használata.

Foglalható: 2021. december 29. – 2022. január 3. között (min 2 éj)

A részletekért nézzétek meg a szállás oldalát >>

Globall Hotel Telki ****

A 2 éjszakás szilveszteri ajánlatok közül jó szívvel ajánljuk a Globall Hotel Telkit is, mivel kifejezetten sok programmal és szolgáltatással várnak szilveszterkor. Maga a hotel mindössze félóra autóútra található Budapesttől, csendes ám elérhető helyen, klassz wellness részleggel felszerelve. A szilveszteri csomag tartalma többek közt:

  • Szállás Superior, Deluxe vagy Junior Suite szobában;
  • 1 üveg pezsgő bekészítés a szobában érkezéskor;
  • Gazdag büfé reggeli és ünnepi vacsora;
  • Bejárás az 1700m2-es Globall Spa és Wellness Központba (úszómedence, élménymedencék, szaunavilág – 2 különböző típusú finn szauna, infra szauna, gőzfürdő, sókamra, jégkút, kneipp taposómedencék, stb);
  • Sport all-inclusive: (világszínvonalú fitness terem, ping-pong, és sportcsarnok foglaltság függvényében); 
  • Sport közvetítések, sportmérkőzések megtekintése;
  • Fürdőköpeny használata.
  • Programdömping szilveszter napján, úgy mint: ünnepi hangulatú szauna szeánsz, kaszinóest, hajnali 1-ig tartó wellness, és gálavacsora. 

Sőt, még január 1-jén is számos programmal és szolgáltatással várnak, mindenképpen nézzétek meg a részletes tájékoztatót a szállás oldalán, itt >>

Foglalható: 2021. december 31. – 2022. január 2. között (min 2 éj). Előfoglalási kedvezménnyel!

Palace Hotel Hévíz ****

Egy hévízi hosszúhétvégével nem lehet melléfogni, akár tél van, akár nyár. A hévízi tó szomszédságában található, négycsillagos Palace Hotel fergeteges szilveszteri ajánlata többek közt az alábbiakat tartalmazza:

  • Szállás;
  • Köszöntőital;
  • Félpanzió (büféreggeli és büfévacsora);
  • Ha szeretnétek tudni, mi vár rátok a következő években: személyre szóló jóslás előzetes bejelentkezés alapján;
  • December 31-én szilveszteri gálavacsora, tűzijáték, éjféli büfé;
  • Sztárfellépő;
  • És persze a wellness használata.

Foglalható: 2021. december 30. – 2022. január 2. között (min 2 éj)

Tájékozódjatok az ajánlat pontos részleteiről a szállás oldalán, ahol egyből foglalni is tudtok >>

A legjobb szilveszteri helyek, ahová elérhető áron foglalhattok az évvégén is, és még wellness is vár:

Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

Legyen egy saját, tágas apartmanotok szilveszterkor! A mesevilágot idéző apartmanok mind különállók, teraszosak, és szuper felszereltséggel rendelkeznek. Olyan lesz, mintha az otthoni kényelemben lennétek – de mégsem teljesen, mert itt bármikor csobbanhattok a wellness részlegen, és élvezhetitek az étterem által biztosított finom fogásokat.

Csapjatok le egy saját, tágas, különálló apartmanra, ahol wellness és mesehangulat vár >>

Komló Hotel Gyula ****

Elérhető luxus, Art Deco stílusú szobák, és a híres gyulai vendégszeretet – erre számíthattok, ha a Komló Hotelt választjátok. A hangulatos jacuzziban jól fog esni az ejtőzés, de a páratlan Várfürdő is csak egy rövid sétára van. A méltán népszerű Komló Étteremben étel, sör és borkülönlegességek, valamint hangulatos zene vár. Ha tennétek egy romantikus sétát az év utolsó napján, irány Gyula kivilágított, híresen szép központja!

Nemhiába Gyula az egyik legnépszerűbb úti cél Magyarországon – szilveszterkor is bátran foglalhattok >>

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd ****

Búcsúzzatok az óévtől a híres Zsóry Gyógyfürdő szomszédságában! A hotel maga a kifinomult elegancia megtestesülése, de barátságos légkörrel. Lazulhattok a hangulatos wellness részlegen, az étteremben pedig bőséges, ínycsiklandó fogásokkal várnak a félpanziós ellátás részeként. Budapestről bő egy óra alatt megközelíthetitek autóval.

Foglaljatok, hogy fürdőruhában köszönthessétek az újévet Mezőkövesd egyik legkiválóbb szálláshelyén >>

Thermal Park Egerszalók ****

Egerszalók a legjobb a szilveszteri helyek közé tartozik, hisz a sódombok látványa, az erdő közelsége és a forró termál a hideg napokon is felemelő élményt nyújt. Nem beszélve a négycsillagos Thermal Park olyan szolgáltatásairól, mint a félpanziós ellátás (külön gondot fordítva a speciális étrendekre), vagy a wellness részleg használata a különféle szaunákkal, valamint gyógy-, élmény-, és úszómedencével. Buksit sem kell otthon hagynotok, hogy a petárdáktól rettegjen, hisz felár ellenében a szálloda kisállatokat is fogad! 

Jöhet egy szilveszteri wellness Egerszalókon? Itt tudtok foglalni >>

Termál Hotel Vesta Tápiószecső ****

Menjetek biztosra a szállásfoglalással: a négycsillagos Termál Hotel Vesta egy vadiúj, kényelmes szállás Budapest vonzáskörzetében, kiemelkedő wellness szolgáltatásokkal. A hévízihez hasonló gyógyhatású termálvíz és az élménymedence miatt tuti, hogy nem ússzátok meg száraz bőrrel a szilvesztert. Ráadásul akár teljes ellátással is foglalhattok, ha teljes kiszolgálásra vágytok – és ugyan ki ne vágyna rá, főleg ilyenkor?

Irány a Budapest melletti Tápiószecső >>  

Hotel Piroska Bükfürdő ****

Töltsétek a szilvesztert Bükfürdő egyik legjobb szálláshelyén! Az épületkomplexumban saját élményfürdő, gyógyászati részleg, valamint sokszínű wellness- és programkínálat vár. A habzsi-dőzsi sem marad el: az étterem igazi gasztronómiai élményt nyújt a helyi termelőktől származó étel- és italkülönlegességeivel, akár félpanziós, akár teljes ellátást választotok.

Szilveszteri wellness Bükfürdőn, ebben a színvonalas, négycsillagos szállodában – foglaljatok időben >>

JUFA Hotel Celldömölk-Aktiv & Wellness Resort Celldömölk ****

Privát apartmanház, exkluzív csúszdavilág, sport-és wellness resort, mindez csendes helyen, a Ság-hegy lábánál – jól hangzik, ugye? Az év utolsó napján még megejthettek egy kellemes, rövid gyalogtúrát a hegyre, ahonnan gyönyörű a kilátás, majd délután irány a szállodai wellness, vagy a szomszédos Vulkán Gyógy- és Élményfürdõ.

Természetközeli wellness az év utolsó napján is – vár Celldömölk! >>

Válogassatok a legjobb szilveszteri hotel ajánlatok közül, vagy egyszerűen válasszatok egy wellness szállást, ami szilveszterkor is biztosítja számotokra a kikapcsolódást >>

Érdekelnek további szilveszteri szállások? Ezt a listát is nézzétek meg >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%