9.7
Wellness + Hotelek

Fedezd fel az éjszakai égbolt és a Balaton-part egyik legfényesebb csillagát!

1 perces olvasási idő

Hallgasd a hullámzó Balatont, gyönyörködj a festményként eléd táruló magyar tengerben, érezd a víz érintését a bőrödön és kóstolj bele a csúcsgasztronómiába abban a csodálatos, új szállodában, mely az egyik legfényesebben ragyogó csillagról kapta a nevét! A keszthelyi Sirius Hotel****Superiorban 7 különböző medence, 10 szaunaattrakció, valamint a különleges Harmony Island privát wellnessrészleg gondoskodik a testi-lelki feltöltődésedről! 

Csillagos élmények az őszi pihenéshez

A türkizkék Balaton illata, a hullámok kacagása és víz tükrén ringatózó vitorlások látványa egy szempillantás alatt rabul ejti a tekinteted. A víz megnyugtató közelségét és kellemes simogatását azonban pár lépésre a parttól, a keszthelyi Sirius Hotel****Superiorban is átélheted – egész évben

Ezen a lenyűgöző wellness szálláshelyen valódi testi-lelki feltöltődés vár rád. Ráadásul pihenés közben úgy érzed majd: teljesen újjászületsz a fantasztikus wellnessoázis és a kulináris utazások során.  

Egy cseppnyi Balaton a kényelmes szobákban

A közvetlenül a vízparton elhelyezkedő, impozáns szállodát könnyű lesz megközelíteni − és megszeretni is! A hatalmas ablakokon át csak úgy árad be a napfény. Az óriási üvegtáblák mögött pedig egyből a természet megkapó látványában gyönyörködhetsz. 

A letisztultság, a stílus és a tajtékos Balaton kékes-zöldes színvilága ihlette a káprázatos belső designt. A nagyobb kényelem érdekében minden szoba rendelkezik terasszal, de ha a magával ragadó vízparti panorámában reggeltől estig szeretnél gyönyörködni, akkor a LakeSide szobákat, a 48 négyzetméteres Junior lakosztályokat vagy az 56 négyzetméteres Orion lakosztályokat részesítsd előnyben! 

Panorámás vízi birodalom minden korosztálynak

Az otthonos szobákban való ébredés után (és egy bőséges, kiadós reggelit követően) máris megkezdheted a 7−21 óráig nyitva tartó, exkluzív Spa Essense Spa világ felfedezését. Az 1500 négyzetméteren elterülő vízi birodalomban 7 mesés medencében mártózhatsz meg kül- és beltéren egyaránt. 

A színvonalas wellness korosztálytól függetlenül, mindenkinek tartogat valami meglepetést. Hangolódj rá a tökéletes kikapcsolódásra a pezsgőágyak ölelésében, vegyél buborékfürdőt az élménymedencében vagy lebegj a sodrófolyó áramlatain.

Feltétlenül próbáld ki a szenzációs szaunavilágot, ahol számtalan lehetőség közül válogathatsz! Garantáltan elönt ugyanis a jóleső libabőr, miután alámerülsz a merőlőmedencében az aromaterápiás gőzkabin vagy épp a kőszauna után. Ne félj kipróbálni a különálló, textilmentes szaunaövezetet, a szeánszokat és csodaszép balatoni panorámát nyújtó, külső szaunaházat se!

Pihentető wellness a családoknak is

Amíg a legkisebb vendégeink a vízi gombával ellátott gyermekmedencében pancsolnak, Te a pihe-puha, kör alakú nyugágyból kényelmesen szemmel tarthatod őket!

A Sirius Hotel****Superiorban ráadásul iskolaszünetekben szuper animációs programokat is biztosítunk a csemetéknek, így a szülők akár egy kényeztető masszázsra vagy a privát wellnesst nyújtó Harmony Islandbe is elvonulhatnak feltöltődni. 

Ennyi csodálatos wellness élmény mellett többé nem kell az időjáráshoz igazítanod a nyaralást, hiszen ezen a remek szálláshelyen egész évben gondtalanul lazíthatsz. Ezenkívül a Sirius Hotel kitűnő programokat kínál a felnőtteknek is zenés est, koktélbemutató vagy egyéb szórakoztató esemény formájában.  

Csúcsgasztronómia a fine bistro szerelmeseinek

A napfényes SunRise étteremben minden étkezés kész mámor lesz, pazar kilátással. A bőséges büféreggelik és a svédasztalos vacsorák mellett az étlap szerint is rendelhetsz magadnak ízletes fogásokat. A francia marhatatárt, valamint az epervelővel és édes tejföllel kínált túrógombócot semmiképp ne felejtsd el megkóstolni! 

Tipp! Teszteld le a Wave Bár sütijeit, szendvicseit és a Capella bár varázslatos, régiós borkínálatát is!

Keszthely kifogyhatatlan látnivalói

A Balatonon nyár után sem áll meg az élet, ugyanis az ősz lehetőséget kínál neked, hogy bebarangold Keszthely mesés kincseit. A fejedelmi Festetics-kastély, a Balatoni Múzeum vagy a Festetics Imre Élményközpont sok szép új emlékkel lep meg.

Sőt! Ha van kedved, akkor a hotel jóvoltából egyéni vagy szervezett kerékpártúrára is benevezhetsz! 

5 kihagyhatatlan látnivaló Keszthelyen >>

Egy szó, mint száz: ha minőségi pihenésről, elragadó gasztronómiai fogásokról, harmóniát nyújtó wellnessről és szuper programokról ábrándozol, válaszd a természetközeli Sirius Hotel****Superiort, mely ráadásul ragyogó balatoni panorámával is megajándékoz!

(Képek: Szallas.hu, siriushotel.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.8

Tisztaság

9.6

Kiszolgálás

9.7

Wellnessoázis

Előnyök

  • +Tisztaság
  • +Kiszolgálás
  • +Wellnessoázis

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem négycsillagos szállodában szeretnél teljes testileg-lelkileg feltöltődni.
Megnézem