Budapest és környékeÍzkalandProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Sky Bar & Pool: koktélozz Budapest egyetlen medencés tetőteraszán

2 perces olvasási idő

Laza beach hangulat a tetőteraszon, a 33 fokos medence, csodaszép pesti panoráma a kivilágított Bazilikára, fülledt esték és jéghideg koktélok – ezt ígéri Budapest első és egyetlen medencés rooftop bárja a Sky Bar & Pool! Italodat elfogyaszthatod a hangulatos tetőteraszukon vagy akár a fedett medence partján egy napozóágyon is. Budapest egyik legújabb és legmenőbb helye alig pár napja nyitott.

sky_bar_pool_budapest_medences_rooftop_bar
(Cortile Sky Bar & Pool Facebook)

Sky Bar & Pool – Budapest első és egyetlen medencés rooftop bárja 

Mindig is vágyakozva néztem azokat a fotókat, amelyeken Szingapúr ikonikus medencés bárjából a Sky Park Infinity Pool-ból vigyorognak az emberek egy-egy koktéllal a kézben. Hasonló wellnesst kilátással eddig itthon csak a Sopron Hotelben láttunk, ám itt sincs koktélbár a medencék mellett. Úgy tűnik viszont, hogy a város feletti pancsolásra és bulizásra idén nyáron már Budapesten is lehetőségünk lesz! Júniusban ugyanis megnyitott a Budapest első és egyetlen medencés rooftop bárja! 

Sky Bar & Pool - Budapest első és egyetlen medencés rooftop bárja

Az impozáns bár a VI. kerület szívében található Cortile Hotel Budapest **** tetőteraszán nyitott. A vadiúj negycsillagos szálloda tavaly nyár óta várja a vendégeit, ám a koronavírus okozta helyzet miatt nemrégiben új szolgáltatással bővítették a szálloda kínálatát. 

Eredetileg a szállóvendégek fogadására tervezték a tetőtéri wellness részleget és tetőteraszt, ám a turisták eltűnésével úgy döntöttek, 2020. júniusától megnyitják a nagyközönség számára is. 

Sky Bar & Pool - Budapest első panorámás medencés tetőbárja

Jéghideg frissítő koktélok és elképesztő panoráma – megtaláltuk 2020 legtrendibb Instagram helyszínét!

Ha szívesen feldobnád az insta profilod néhány menő fotóval, akkor bizony ez a Te helyed! Minden adott a tökéletes képekhez: felfújható színes matracok, véget nem érő kilátás Budapestre az infity poolból, színes koktélok, egyszerre modern és trópusi hangulat a napágyak tövében.

Sky Bar & Pool - koktélok, medence és kilátás a Bazilikára
(Cortile Sky Bar & Pool Facebook)

Feltétlen el kell látogatnod ide a barátokkal, barátnőkkel vagy pároddal, hiszen lefogadjuk, hogy néhány héten belül tele lesz az Instagram a rooftop bárban készült fotókkal. 🍹🍸🐬

Lássuk a Sky Bar&Pool tetőteraszán készült legjobb fotókat!

Neked is van egy itt készült képed? Ne habozz, oszd meg velünk kommentben a cikk alatt! 

Nem olcsó, de nem is tragikus 

A medencés rooftop bár ittallapján számos koktél és italkülönlegesség található, áraik a budapesti éttermek árainál nem drágábbak. A kézműves First Beer sörök 1.100 Ft-ba kerülnek, akárcsak a mocktail -ok és limonádék. A rooftop bar kínálatában 10 féle gin&tonic variáció, 5 féle alkoholos koktélkülönlegesség  és long drink közül választhattok, amelyek 1.800 Ft-tól kezdődnek. 

Egy nyári nap megkoronázásaképp képzeld el, hogy színes matracon üldögélve szürcsölöd a naplementében a jéghideg a narancsos-citrusos Aperol Spritz-et vagy a zamatos Pornstar Martinit. Ahogy a mondás tartja, az élmény felbecsülhetetlen, minden másra ott a Master Card. 🙂 Jó hír, hogy a bankkártyán kívül akár SZÉP kártyával – vendéglátás zsebből – is fizethetsz 🙂

Születésnap, randevú, csajos partik – Irány a medencés Sky Bar!

🎂 🍸 Ideális születésnapi helyszín: szervezheted ide skybar-ba a szülinapi partidat vagy egyéb zártkörű rendezvényedet és egy felejthetetlen medencés koktél partiban lesz részetek a csillagos ég alatt! 

👰🍾 Elegáns helyszín lánybúcsúhoz: Ha bulis de mégis privát hangulatú, kicsit intimebb búcsúztatót szeretnél az esküvő előtt, akkor szervezd ide a barátnőkkel a lánybúcsút vagy eljegyzési partit és élvezzétek a kivilágított várost, a színes koktélokat!

🌹 ❤️ Tökéletes helyszín romantikus randikhoz:
megannyi helyet választhatsz egy romantikus nyáresti randevúhoz, de nincs még egy olyan, ahol egyszerre élvezhetitek a csodás panorámát, a kivilágított várost, a romantikus kilátást budapest háztetőire és egyszerre egy medencében is lazulhattok. Ha már szinte minden romantikus helyen jártatok Budapesten, akkor is lenyűgöző helyszín lesz egy tetőterasz bárja az első randihoz, karantén utáni romantikus programhoz, évfordulós ünnepléshez, de akár lánykéréshez is! 😉

Sky Bar & Pool - randihelyszín Budapest első és egyetlen medencés rooftop bárja
(Cortile Sky Bar & Pool Facebook)

Néhány praktikus info, mielőtt a medencés rooftop bárba látogattok:

Hol van a Sky Bar & Pool?

Cortile Sky Bar & Pool címe: Cortile Hotel Budapest, 1066 Budapest, Dessewffy u. 14. 

Mikor van nyitva a Sky Bar & Pool?

Sky Bar & Pool nyitvatartás: keddtől szombatig 16:00 – 22:00 óráig. Vasárnap és hétfőn a Cortile Hotel Sky Bar & Pool zárva van, nem fogad vendégeket.

Lehetséges-e asztalfoglalás a Sky Bar & Pool -ba? Mi az elérhetőségük?

Asztalfoglalás az alábbi telefonszámon lehetséges előzetesen: +36 30 2884 683

Kell-e asztalt foglalni a Sky Bar & Pool-ban?

Mivel egy új és meglehetősen népszerűnek ígérkező helyről van szó, legjobb, ha előre asztalt foglalsz. Különösen akkor fontos, ha biztosra akarsz menni, mert nagyobb társasággal érkeznél és szülinapot ünnepeltek. Asztalfoglalás: +36 30 2884 683

Hogyan lehetséges a parkolás a a Sky Bar & Pool közelében?

Parkolás fizetősen, a Dessewffy utcában vagy a környéken lehetséges.

Milyen mély a medence a a Cortile Sky Bar & Pool -ban?

A medence 140 cm mélységű, fogyasztás ellenében bármely vendég ingyenesen használhatja. Igény esetén biztosítanak felfújható matracot is.

Hány fokos a medence a a Cortile Sky Barjában?

A Cortile Sky Bar & Pool hotel medencéje +33 fokos a Szallas.hu adatlapja szerint: https://szallas.hu/cortile-hotel-budapest

Hány éves kortól fogad vendégeket a Cortile Sky Bar & Pool?

A rooftop bárban 14 éves kortól fogadnak vendégeket. 14 év alatti gyerekeket sajnos nem tudnak kiszolgálni.

Cortile Hotel Budapest **** – stílusos butikszálloda a főváros pezsgő belvárosában

Cortile Hotel Budapest ****  design butikszálloda Budapesten

Ha megfáradnátok a koktélozásban, az a jó hírünk, hogy haza sem kell menni, hiszen a skybar egy szálloda tetején áll. A Cortile Hotel Budapest **** egyedülálló és modern butikszálloda Budapest szívében, az Operaház és a Bazilika közvetlen közelében. A környéken rengeteg a szórakozási lehetőség, sétatávolságra van a legtöbb belvárosi bár és étterem, valamint a Bazilika és a Budapest Eye is. Habár az elhelyezkedés központi, mégsem kell a hangoskodástól tartani, ugyanis a szobák tökéletesen hangszigeteltek.

A négycsillagos hotel exkluzív dizájnal, barátságos személyes kiszolgálással, trópusi hangulattal várja vendégeit. 4 trendi szobastílus közül választhatnak a vendégeik, amelyek díjnyertes belsőépítész ízlését dicsérik és a Föld elemeiről lettek elnevezve:  a gazdag és színes Flora, a zöld Moss, a letisztult Sky és a meleg Terra.

Cortile Hotel Budapest **** egyedülálló és modern butikszálloda Budapesten

Az egész szállodára jellemző a fenntarthatóság és környezettudatosság, ami még trendibbé varázsolja a szemünkben az egész koncepciót: geotermikus energiát használnak, napkollektorok segítenek a forró víz egy részének előállításában.

Igazi nagyvárosi kozmopolita élményben lehet része annak, aki a Cortille Hotel Budapest és a Sky Bar szolgáltatásait választja! Stílusos szülinapi helyszín, de remek választás akár egy romantikus randevúhoz vagy évforduló megünnepléséhez is. 😍🍹

Még több szállás Budapesten >>

Éttermek és bárok Budapesten >>

(Fotók: Szallas.hu, Cortile Sky Bar&Pool Facebook)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%